Įkraunama...
Įkraunama...

Mėgstančios burbulus ir pokalbius ;)

Nzn, pirmadienį paklausk :D. Busiu isbandzius

paziurejau, kad  kai kur  nera skiepu, pav antejoje prierasas 'Dėl vakcinos kainos ir galimybės pasiskiepyti teirautis bendruoju' Tai  turbut kaina  nustato pagal tos dienos  paklausa :) jeigu nepaslaptis  kiek pati  mokejai-mokesi?

Atsakyti

paziurejau, kad  kai kur  nera skiepu, pav antejoje prierasas 'Dėl vakcinos kainos ir galimybės pasiskiepyti teirautis bendruoju' Tai  turbut kaina  nustato pagal tos dienos  paklausa :) jeigu nepaslaptis  kiek pati  mokejai-mokesi?

Neklausiau. Uz titru nustatyma 16 mokejau. Endemik

Atsakyti

Reik pasidaryt antikunu titrus ir zinosi, ar pakankamas imunitetas. Aš pasidariau, tai pas mane nepakankamas. Skiepysiuos pirmadienį

Taip

o tai kur kreiptis, kad nustatytu? poliklinikose atliekami tokie tyrimai?

Atsakyti

o tai kur kreiptis, kad nustatytu? poliklinikose atliekami tokie tyrimai?

Ne, tik privaciose laboratorijose. Bet jei tu persirgus, būk rami, turi imunitetą tikrai

Atsakyti

Labas rytas, mano Saules :4u:

Atsakyti

Labas rytas, .kavos išgėrusi nesijaučiu žvali,reiks kartoti 😁

Atsakyti

Labas rytas, Esam balandzio pirma apsikeite su mokiniais is kt mokyklos. Faina buvo stebet mokytoju veido israiskas, kai pamate visiskai nepazistamus mokinius😀 Bet savo mokykloj turejom rasyt ta diena matiekos kontrolini, tai supyle visiems dvejetus😎  Dzin tie dvejetai, nes buvo labai linksma😀

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Keine: 22 kovo 2019 - 07:48

Neklausiau. Uz titru nustatyma 16 mokejau. Endemik

O per kiek laiko atsakyma pasako? Jauciu reik eit pasidaryt

Atsakyti
Nuo ryto ironija aplanko. Ot balagane ( kirciuoti francuziskai paskutini skiemeni)
Kai bendrieji infekcionistu ,imunologu ir net suns erkiu reikalai , kuriais rupindavosi profesionalai po nepriklausomybes buvo atiduoti individu nuoziura tvarkytis.
Su sunu erkem jau rezultatus matau. Petai vieninteliai turi nesti zmoniu kvailumo nasta.
Nes zinojimas ,kad akarus reikia naikinti kompleksiskai gi visuomenei neikandamas.
Buvo cia kazkada nykus cyptelejimas ,kad kaimo turizmas negaus higienos paso jei akaru nenaikins , bet taip ir nutilo. biggrin.gif
O pandeminis fonas irgi valdziai beje priklauso.
Gi turit naujas savivaldas ,gal uzsiminkit.
Atsakyti

Laba ryta.

Jezzzz, koks grazus rytas pas mus siandien. Saule sviecia, paukstukai pypauja, pagaliau tikras pavasaris  :wub: Noriu zibuciu...

Pas mus klasej turbut niekada nebuvo, kad jei sutardavom visi begti, tai visi ir pabegdavo. Vistiek visada atsirasdavo keli tokie, kurie apsisuke grizdavo. Bet zinoma man tai visai netrukde is pamoku begt  :hihihi: Begdavau kaip pasiutus ir dar kitus ikalbindavau, lengviau pasiduodancius itakai. gerai kad tamo tais laikais nebuvo :D Labai tikiuosi kad mazius ne i mane atsigimes siuo klausimu bus.

Del tymu galvos nesuku. As skiepyta, vaikai skiepyti. kaip bus, taip. 

Atsakyti

Pasigooglinau del maliarijos. Jau yra skiepai. Girdi, Gaile? Afrikoj jau kuris laikas skiepijama. Pas mus dar neradau. Pati pradzia cia dar, bet dziugina, kad bent kazkas tokio atsirado.

Atsakyti

Kaina apie 30. Vln nacionalineje tyrimu laboratorijoje tyrimas del antikuniu apie 10. Trunka apie 1 sav.,nes eiles. Chebra per tuos tymus virsvalandzius sedi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amadėja*: 22 kovo 2019 - 08:57