Įkraunama...
Įkraunama...

Mėgstančios burbulus ir pokalbius ;)

Šitas prajuokino  :D

Juokiausi gal 10 minučių. Geras bajeris  :lol:  :lol:  :lol: 

Nors mama turėjo pamokų mano mokykloje, buvo keli metai kai net man dėstė, iš pamokų su klase visada bėgau.  Nuo  aštuntos klasės mokiausi sutiprintos matiekos klasėje, t.y. moksliukų, bet šituo klausimu buvome vieningi.

Atsakyti

Mes begdavom visa klase, bet tik iki kokios 7-8 klases, paskiau jau nebe. Dar karta skandalas didelis buvo, nes pabegom is matiekos kontrolinio ir dar sasiuvinius prie upes deginom su uzdaviniais. Ta trimestra visi  turejom is elgesio po dvejeta, aukletoja ilgai mus gruzino.  :D Neturiu mokyklai jokiu sentimentu, skirtingai nuo univerkes.

Frofesoreeee !!!  :ploja2: Turiu  naujiena, ir sau ir visoms, kurios Grandliona su Eleonu megsta. Tadam   -  http://comedyportal....19-serial-super

:D

Savaite, o čia koks naujas sezonas bus? Galva jau nebeveža. :B​ Ar nauja filma?

Atsakyti

Oi savaite, gerą žinią pranešei.  :clap:​ 

Atsakyti

Dėl tų bėgimų iš pamokų. Aš bėgdavau, jei būdavo ale "visi bėga". Bet dabar galvoju, kad tie, kurie likdavo, turėjo daugiau sveiko proto ir atsparumo bandos jausmui. 

Atsakyti

Kaip aš nusikaliau šiandien, lyg hektarą kopūstų daržo būčiau nuravėjus  :oh:  :oh: ėjau į vonią su druskom atsigauti, MB atnešė ledų su sūria karamele, tai atsigavau, panašu gyvensiu. 

Bajeris, Oragiukui  :bigsmile: ką jis pats sako? 

Pas mus būdavo viena pirmūnė, nei nusirašyti duodavo, nei padėdavo, nei iš pamokų bėgdavo  :aggressive:

Klausykit, dabar viena ausimi girdėjau, gal jūs žinot. Mūsų kartai ir senesnei reikia persiskiepyti nuo tymų? Ar tiesa?

Reiktu pasidaryti antikuniu tyrima ir bus aisku reik ar ne.

Atsakyti

Dėl tų bėgimų iš pamokų. Aš bėgdavau, jei būdavo ale "visi bėga". Bet dabar galvoju, kad tie, kurie likdavo, turėjo daugiau sveiko proto ir atsparumo bandos jausmui. 

Iš dalies taip. Bet lojalumas kolektyvui būdavo prarastas negrąžinamai.

Pas mus tai buvo labai retas reiškinys. "Be reikalo" niekas nebėgiodavo. Dabar kaip pagalvoju, tai buvome labai vieninga klasė.

Atsakyti

Maza reik skiepyt. Del alergiju atidejom, bet kazkaip nebejuokinga darosi. Reik skambint i poliklinika ir uzrasyt

Atsakyti

Savaite, o čia koks naujas sezonas bus? Galva jau nebeveža. :B​ Ar nauja filma?

nu tak Grand'o  tesinys, antras sezonas

Atsakyti

labas vakaras,

Reik pasidaryt antikunu titrus ir zinosi, ar pakankamas imunitetas. Aš pasidariau, tai pas mane nepakankamas. Skiepysiuos pirmadienį

Taip

Gal zinai ar buna labai stipri reakcija  i skiepa ar tiesiog  praeina  skiepas be jokiu pasaliniu indikaciju?

Atsakyti

nu tak Grand'o  tesinys, antras sezonas

Ačiū, per telefoną nelabai įkirtau, daba jau žiūriu per kompą. :D​ 

Atsakyti

labas vakaras,

Gal zinai ar buna labai stipri reakcija  i skiepa ar tiesiog  praeina  skiepas be jokiu pasaliniu indikaciju?

Nzn, pirmadienį paklausk :D. Busiu isbandzius

Atsakyti

Nzn, pirmadienį paklausk :D. Busiu isbandzius

Prašom prisiduoti  :D​ 

Atsakyti