Pas mus begdavo visi isskyrus 1 vunderkinda
Vieną esam rūbinėje užrakinę kai atsisakė bėgti ☺️
O tavo mama toje mokykloje ir dirbo, kur tu mokeisi? Mūsų tie klasiokai tai būtent toj pačioj, kur jų tėvai buvo mokytojai + dir.pavaduotojai ir žiauriai griežti, visi jų bijojo
Kažkurį laiką toj pačioj. Ir žiauriai užknisdavo, kad jau per pirmą pertrauką mama viską žinodavo Po to perėjo į pradinukų mokytojas, išėjo į kitą mokyklą.
Šitas prajuokino
Kaip aš nusikaliau šiandien, lyg hektarą kopūstų daržo būčiau nuravėjus ėjau į vonią su druskom atsigauti, MB atnešė ledų su sūria karamele, tai atsigavau, panašu gyvensiu.
Bajeris, Oragiukui ką jis pats sako?
Pas mus būdavo viena pirmūnė, nei nusirašyti duodavo, nei padėdavo, nei iš pamokų bėgdavo
Klausykit, dabar viena ausimi girdėjau, gal jūs žinot. Mūsų kartai ir senesnei reikia persiskiepyti nuo tymų? Ar tiesa?
Mes begdavom visa klase, bet tik iki kokios 7-8 klases, paskiau jau nebe. Dar karta skandalas didelis buvo, nes pabegom is matiekos kontrolinio ir dar sasiuvinius prie upes deginom su uzdaviniais. Ta trimestra visi turejom is elgesio po dvejeta, aukletoja ilgai mus gruzino. Neturiu mokyklai jokiu sentimentu, skirtingai nuo univerkes.
Frofesoreeee !!! Turiu naujiena, ir sau ir visoms, kurios Grandliona su Eleonu megsta. Tadam - http://comedyportal....19-serial-super
Frofesoreeee !!! Turiu naujiena, ir sau ir visoms, kurios Grandliona su Eleonu megsta. Tadam - http://comedyportal....19-serial-super
as tave myliu
Klausykit, dabar viena ausimi girdėjau, gal jūs žinot. Mūsų kartai ir senesnei reikia persiskiepyti nuo tymų? Ar tiesa?
Kadangi mūsų karta skiepyta tik viena tymų doze, tai garantijos nėra. Dalis užsikrečia, dalis ne, kai kurie suserga minimalia forma be bėrimų, bet net ja sirgdami sugeba perduot virusą. Reikėtų antikūnus tikrintis turbūt.
Kaip aš nusikaliau šiandien, lyg hektarą kopūstų daržo būčiau nuravėjus ėjau į vonią su druskom atsigauti, MB atnešė ledų su sūria karamele, tai atsigavau, panašu gyvensiu.
Bajeris, Oragiukui ką jis pats sako?
Pas mus būdavo viena pirmūnė, nei nusirašyti duodavo, nei padėdavo, nei iš pamokų bėgdavo
Reik pasidaryt antikunu titrus ir zinosi, ar pakankamas imunitetas. Aš pasidariau, tai pas mane nepakankamas. Skiepysiuos pirmadienį
as persirgusi tymais, tai gaunasi, kad turiu imuniteta?
Taip