Įkraunama...
Įkraunama...

Mėgstančios burbulus ir pokalbius ;)

O štai ir tęsinys mano uždavinio - iš tų "visi bėga", realiai į pamoką nenuėjo 8 iš 25. Va taip va. Labai gera pamoka Oragiukui  :B​ 

Atsakyti

Oj standartinė situacija...pas mus nuolat taip būdavo...tipo tariasi visi, kad bėga visa klasė, o iš tikro tik keli neateina, dauguma vis tik nueidavo į pamoką. Ot pykdavom mes ant jų :D

Atsakyti

Kokius as saldainius valgauuuu :wub:

Sostines  Yuzu ir rozmarinas. Riboto leidimo :P​ 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Selli**: 21 kovo 2019 - 20:18

O štai ir tęsinys mano uždavinio - iš tų "visi bėga", realiai į pamoką nenuėjo 8 iš 25. Va taip va. Labai gera pamoka Oragiukui  :B​ 

Pas mus mokykla kitokia buvo, jei jau bėga,tai ateiti į pamoką bijojo net moksliukai 😅🙃🤭

Atsakyti

Sorry, ne tan rasiau.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Selli**: 21 kovo 2019 - 20:23

Pas mus mokykla kitokia buvo, jei jau bėga,tai ateiti į pamoką bijojo net moksliukai 😅🙃🤭

Aš tai irgi už tai, kad jei visi, tai visi. Antra vertus, gi pirmas kartas. Bet pamoka gera, kad nereik pasikliaut kas ką sako. 

Atsakyti

Pas mus klasėj tai buvo net du direktoriaus pavaduotojų vaikai, o ir šiaip nemažai tų tikrų moksliukų...tai kur jau ten jie bėgs... šiaip tai net ir dabar pikta, kad tokie buvo ir nieko linksmo su jais nuveikt būdavo neįmanoma :D

Atsakyti

Pas mus klasėj tai buvo net du direktoriaus pavaduotojų vaikai, o ir šiaip nemažai tų tikrų moksliukų...tai kur jau ten jie bėgs... šiaip tai net ir dabar pikta, kad tokie buvo ir nieko linksmo su jais nuveikt būdavo neįmanoma :D

Nu prašyčiau. Aš buvau mokytojos dukra, bet iš pamokų bėgti man tai netrukdė  :B  :D​ 

Atsakyti

Pas mus begdavo visi isskyrus 1 vunderkinda

Atsakyti

Pas mane buvo auklėtojos sūnus, du pavaduotojų ir šiaip rimtų. Bet pas būdavo pabėgdavo ir 2-3-4 klasės vienu metu 😁

Atsakyti

Nu prašyčiau. Aš buvau mokytojos dukra, bet iš pamokų bėgti man tai netrukdė  :B  :D​ 

O tavo mama toje mokykloje ir dirbo, kur tu mokeisi? Mūsų tie klasiokai tai būtent toj pačioj, kur jų tėvai buvo mokytojai + dir.pavaduotojai ir žiauriai griežti, visi jų bijojo :D

Atsakyti

Pas mane buvo auklėtojos sūnus, du pavaduotojų ir šiaip rimtų. Bet pas būdavo pabėgdavo ir 2-3-4 klasės vienu metu 😁

Matyt didesniuose miestuoje jūs drasesni buvot :D

Atsakyti