Įkraunama...
Įkraunama...

Mėgstančios burbulus ir pokalbius ;)

O čia mano sūnelio sprendimas 😂🤣😎

Pridėta:

Atsakyti

Rykute, bet tai pas ji koookia fantazija!

Atsakyti

Labos,

Ir aš turiu jums uždavinį. Sąlyga: sėdžiu darbe, gaunu Oragiuko SMS: mama ar galiu šiandien bėgt iš pamokos, juk tokia diena, visa klasė bėga. Ką atsakytumėt?  :D

Į Amadėjos uždavinį aš spėčiau, kad sąlygoj buvo ne žodis gyvūnai, o galvijai. Ir atsakymas sakyčiau 0. Nes žąsis paukštis. Nes jei kitaip, tai žiauriai lieva sąlyga pradinukams. Ir kažin ar iš viso būtų vienas teisingas atsakymas  :D​ 

vat as irgi galvoju, kad greiciausia ne gyvunai buvo parasyta, o gyvuliai, arba kaip tu sakai, galvijai. tai man kazkaip iskart taip ir norisi sakyt, kad zasis ne gyvulys :) 

tavo uzdavinys isvis sunkus, niekaip neissipresiu :D 

Atsakyti

Mano brolis sake, kad pagal salyga zasu nuo 0 iki 3, nes niekur neparasyta, kad gyvunai tik 3 rusiu :D

Jeigu uzdavinys realus, tai tokia smsgauti nerealiai faina turetu but :) Vaikas tariasi del tokiu dalyku!

Realus. Šiandienos. Ir juokinga ir faina ir ką daryyyytttt  :D​ 

Atsakyti

Labos, Ir aš turiu jums uždavinį. Sąlyga: sėdžiu darbe, gaunu Oragiuko SMS: mama ar galiu šiandien bėgt iš pamokos, juk tokia diena, visa klasė bėga. Ką atsakytumėt?  :D Į Amadėjos uždavinį aš spėčiau, kad sąlygoj buvo ne žodis gyvūnai, o galvijai. Ir atsakymas sakyčiau 0. Nes žąsis paukštis. Nes jei kitaip, tai žiauriai lieva sąlyga pradinukams. Ir kažin ar iš viso būtų vienas teisingas atsakymas  :D​ 
Mano buvo taip, kad skambina ir klausia ar aš namie, tada klausia ar gali grįžti namo, nes visa klasė bėgo, jis taip pat,o tingi kažkur trainiotis, namo tai nori  :lol:​ 
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rykute: 21 kovo 2019 - 18:09

nu gerai pavare Rykutes sunus :D :D 

Atsakyti

Realus. Šiandienos. Ir juokinga ir faina ir ką daryyyytttt  :D​ 

Padekociau, kad pasake ir oj, nzn... duociau paciam nusprest :D
Aisku klausimas ar tikrai visi bega...

Atsakyti

Geras Oragiukas, sąžiningas vaikis  :D Ką atrašei, Orage? 

O kokia šiandien ypatinga diena?

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Limcamca: 21 kovo 2019 - 18:28

Limcamca, taip, planuoju keist stilių, kai jo paieškoms turėsiu daugiau laiko  :B 

Amadėjos uždavinį išsprendus gavau 3. Kadangi su mažium kengūrą reguliariai sprendžiam, tai tikiuos, kad pataikiau. 

Atsakyti

Geras Oragiukas, sąžiningas vaikis  :D Ką atrašei, Orage? 

O kokia šiandien ypatinga diena?

Nu išklausinėjau ar tikrai visi ir... leidau  :B  :D  Ir dar nuvažiavau parvežt, ked nesibadziotų bele kur. Dabar laukiu pastabos Tamo  :D 

O po to Oraginas atsiuntė nuorodą, kur parašyta, kad kovo 21-oji yra pasaulinė bėgimo iš pamokų diena.

Atsakyti

Geras  :laugh: nezinojau, kad tokia diena yra. 

Tai aisku, kaip cia neleisi begti, jeigu visi bega. 

Bet, tai kaip nesikeicia kai kurie dalykai gyvenime. Mes, jeigu begdavom - tai tipo visi bega, jeigu kontrolinio rezultatai blogi - tai visiems blogi. Ir musu vaikams tas pats  :laugh:​ 

Atsakyti

Geras  :laugh: nezinojau, kad tokia diena yra. 

Tai aisku, kaip cia neleisi begti, jeigu visi bega. 

Bet, tai kaip nesikeicia kai kurie dalykai gyvenime. Mes, jeigu begdavom - tai tipo visi bega, jeigu kontrolinio rezultatai blogi - tai visiems blogi. Ir musu vaikams tas pats  :laugh:​ 

Tai va aš irgi nežinojau. Tai gerai, kad leidau.  :unsure:​ 

Atsakyti