O čia mano sūnelio sprendimas 😂🤣😎
Rykute, bet tai pas ji koookia fantazija!
Labos,
Ir aš turiu jums uždavinį. Sąlyga: sėdžiu darbe, gaunu Oragiuko SMS: mama ar galiu šiandien bėgt iš pamokos, juk tokia diena, visa klasė bėga. Ką atsakytumėt?
Į Amadėjos uždavinį aš spėčiau, kad sąlygoj buvo ne žodis gyvūnai, o galvijai. Ir atsakymas sakyčiau 0. Nes žąsis paukštis. Nes jei kitaip, tai žiauriai lieva sąlyga pradinukams. Ir kažin ar iš viso būtų vienas teisingas atsakymas
vat as irgi galvoju, kad greiciausia ne gyvunai buvo parasyta, o gyvuliai, arba kaip tu sakai, galvijai. tai man kazkaip iskart taip ir norisi sakyt, kad zasis ne gyvulys
tavo uzdavinys isvis sunkus, niekaip neissipresiu
Mano brolis sake, kad pagal salyga zasu nuo 0 iki 3, nes niekur neparasyta, kad gyvunai tik 3 rusiu
Jeigu uzdavinys realus, tai tokia smsgauti nerealiai faina turetu but Vaikas tariasi del tokiu dalyku!
Realus. Šiandienos. Ir juokinga ir faina ir ką daryyyytttt
Labos, Ir aš turiu jums uždavinį. Sąlyga: sėdžiu darbe, gaunu Oragiuko SMS: mama ar galiu šiandien bėgt iš pamokos, juk tokia diena, visa klasė bėga. Ką atsakytumėt? Į Amadėjos uždavinį aš spėčiau, kad sąlygoj buvo ne žodis gyvūnai, o galvijai. Ir atsakymas sakyčiau 0. Nes žąsis paukštis. Nes jei kitaip, tai žiauriai lieva sąlyga pradinukams. Ir kažin ar iš viso būtų vienas teisingas atsakymas Mano buvo taip, kad skambina ir klausia ar aš namie, tada klausia ar gali grįžti namo, nes visa klasė bėgo, jis taip pat,o tingi kažkur trainiotis, namo tai nori
nu gerai pavare Rykutes sunus
Realus. Šiandienos. Ir juokinga ir faina ir ką daryyyytttt
Padekociau, kad pasake ir oj, nzn... duociau paciam nusprest
Aisku klausimas ar tikrai visi bega...
Geras Oragiukas, sąžiningas vaikis Ką atrašei, Orage?
O kokia šiandien ypatinga diena?
Geras Oragiukas, sąžiningas vaikis Ką atrašei, Orage?
O kokia šiandien ypatinga diena?
Nu išklausinėjau ar tikrai visi ir... leidau Ir dar nuvažiavau parvežt, ked nesibadziotų bele kur. Dabar laukiu pastabos Tamo
O po to Oraginas atsiuntė nuorodą, kur parašyta, kad kovo 21-oji yra pasaulinė bėgimo iš pamokų diena.
Geras nezinojau, kad tokia diena yra.
Tai aisku, kaip cia neleisi begti, jeigu visi bega.
Bet, tai kaip nesikeicia kai kurie dalykai gyvenime. Mes, jeigu begdavom - tai tipo visi bega, jeigu kontrolinio rezultatai blogi - tai visiems blogi. Ir musu vaikams tas pats
Geras nezinojau, kad tokia diena yra.
Tai aisku, kaip cia neleisi begti, jeigu visi bega.
Bet, tai kaip nesikeicia kai kurie dalykai gyvenime. Mes, jeigu begdavom - tai tipo visi bega, jeigu kontrolinio rezultatai blogi - tai visiems blogi. Ir musu vaikams tas pats
Tai va aš irgi nežinojau. Tai gerai, kad leidau.