Nu parasyk atsakyma, kai gausi, įdomu kas teisus
vo, dar vienas pamastymas as tai supratau, kad is bendro skaiciaus reik skaiciuot, nu kad 10 is 15 ne karves, ir 8 is 15 ne avys
jau tikrai idomu, koks is tikro atsakymas
Amadėja tegu dabar skambina į mokyklą 😎🤣😂
Nu parasyk atsakyma, kai gausi, įdomu kas teisus
Dažniausiai vaikai būna teisūs 😅
Hmm, tai jei karvės 5 ,viso lieka 10 gyvūnų iš jų 8 ne avys, tai jos dvi ,o 8 žąsys 🤣😂
ne avys 8 is 15 o ne is 10
kai atsakymai bus parasysiu, tik neaisku kada jie bus
tai va dar kaip Amadeja pati sako, klausimas, ar vaikas teisingai atkartojo namie uzdavini kartais labai daug reiskia praleistas koks zodis bet jau idomu su tom zasim kazi ilgai atsakymo lauksim?
tai va dar kaip Amadeja pati sako, klausimas, ar vaikas teisingai atkartojo namie uzdavini kartais labai daug reiskia praleistas koks zodis bet jau idomu su tom zasim kazi ilgai atsakymo lauksim?
as nepamenu is pernai kiek truko, bet tikrai ne taip ilgai kaip stndartizuotu testu
o po kiek laiko standartizuotu atskymai buvo? maniskei siemet pirma karta jie bus
Amadėja, o kaip tavo vaikas išmąstė ?
o po kiek laiko standartizuotu atskymai buvo? maniskei siemet pirma karta jie bus
Iki mokslo metu pabaigos ju nebuvo tiksliu, mokytoja tik preliminarius pasake. Normalius gavome rugsejo men tik tik
Jie kazkada vasara atsirado...
Bet kas del ju tai irgi realiai neatitiko mokslo metu rezultatu (mano vaiko buvo geresni standartizuotu testu).
Labos,
Ir aš turiu jums uždavinį. Sąlyga: sėdžiu darbe, gaunu Oragiuko SMS: mama ar galiu šiandien bėgt iš pamokos, juk tokia diena, visa klasė bėga. Ką atsakytumėt?
Į Amadėjos uždavinį aš spėčiau, kad sąlygoj buvo ne žodis gyvūnai, o galvijai. Ir atsakymas sakyčiau 0. Nes žąsis paukštis. Nes jei kitaip, tai žiauriai lieva sąlyga pradinukams. Ir kažin ar iš viso būtų vienas teisingas atsakymas
Amadėja, o kaip tavo vaikas išmąstė ?
Jis is 15 ateme tas 10 ne karviu ir gavo 5 karves, ateme tas 8 ne avis ir gavo 7 avis, o tada is 15 ateme avis su karvem ir gavo zasis. Tik jis tokiu uzdavinuku nesiraso, sprendzia atmintinai. Del to pas ji mokykloje bedu buna, nes ji uzknisa rasyti sprendimus kai jam atsakymai ir taip aiskus, o mokytopja reikalauja nuosekliai rasyti visus veiksmus. Aisku tai nereiskia, kad neklysta
Labos,
Ir aš turiu jums uždavinį. Sąlyga: sėdžiu darbe, gaunu Oragiuko SMS: mama ar galiu šiandien bėgt iš pamokos, juk tokia diena, visa klasė bėga. Ką atsakytumėt?
Į Amadėjos uždavinį aš spėčiau, kad sąlygoj buvo ne žodis gyvūnai, o galvijai. Ir atsakymas sakyčiau 0. Nes žąsis paukštis. Nes jei kitaip, tai žiauriai lieva sąlyga pradinukams. Ir kažin ar iš viso būtų vienas teisingas atsakymas
Mano brolis sake, kad pagal salyga zasu nuo 0 iki 3, nes niekur neparasyta, kad gyvunai tik 3 rusiu
Jeigu uzdavinys realus, tai tokia smsgauti nerealiai faina turetu but Vaikas tariasi del tokiu dalyku!