Įkraunama...
Įkraunama...

Mėgstančios burbulus ir pokalbius ;)

Nu visaip galima pažiūrėt.

kaip bepaziuresi, as tikiu, kad visoms igriso toks bendravimas, koks buvo toje temoje. tos temos juk nieks netrina ir nieks nieko nemeta, tiesiog visos, nori ramaus ir neuzgauliojancio bendravimo. ir ne tik virgai, ne tik tau, tai skirta, visoms skirta pirmoji sitos naujos temos zinute, kad nebutu jokiu patyciu ir necenzuriniu zodziu.

Atsakyti

Virgai niekas neuzdraude cia ateit. Keiktis uzdraude.

Neuždraudė, bet turint išdidumo, jos vietoj neičiau, ten kur esu nepageidaujama.

Atsakyti

Frofesorė, 10 Kov 2019 - 16:45, parašė: kaip bepaziuresi, as tikiu, kad visoms igriso toks bendravimas, koks buvo toje temoje. tos temos juk nieks netrina ir nieks nieko nemeta, tiesiog visos, nori ramaus ir neuzgauliojancio bendravimo. ir ne tik virgai, ne tik tau, tai skirta, visoms skirta pirmoji sitos naujos temos zinute, kad nebutu jokiu patyciu ir necenzuriniu zodziu.
Nu.pažiūrėsim

Dvasios ubagių gal irgi nebebus.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Intemora: 10 kovo 2019 - 16:48
QUOTE(Oragė @ 2019 03 10, 16:42)
O su kuo į meetus vaikščiosi? Pajūris, Vilnius, Kaunas? 

va čia jau sudėtinga, arčiausiai pajūris, ko gero, bet ir tas nėra šalia. Vilniuje būnu dažnai. Žodžiu, su visom biggrin.gif
Atsakyti

Su tom valandom aš jau ne vieną kartą pasimoviau. Kažkada seniau, galvoju prieš darbą apsipirksiu, žmonių mažai buvo, prisidėjau tų burbulų pusę važimo (kažkokia baliuška kitą dieną turėjo būt), nu ir ką, labadiena prie kasos. :D Tai taip sypykau, kad apsipirkt žmogus negali, kada tau patogiau :D 

As tada nelabai gerai pasijauciu. Tokia biski is priklausomybiu centro. Todel paprastai praktikuoju importa is ES.

Atsakyti

Virgos atžvilgiu kiauliškai.

Tu norejai pasakyti kad cia mes su ja kiauliskai pasielgem?-o ka pati cia veiki?

Atsakyti

As tada nelabai gerai pasijauciu. Tokia biski is priklausomybiu centro. Todel paprastai praktikuoju importa is ES.

Primink iš kur tu siuntiesi?

Atsakyti

Aš jus suprantu, bet ....kažkaip kiauliškai gavosi, sorry už savo nuomonę!

O kodel tu cia, o ne ten?

Atsakyti

Tu norejai pasakyti kad cia mes su ja kiauliskai pasielgem?-o ka pati cia veiki?

Nieko neveikiu, rašau tik savo nuomonę🙂

O kodel tu cia, o ne ten?

Kur ten?

Atsakyti

Jei mano tema kažkam nepatinka, ar galvoja, kad neįstengs bendrauti kultūringai, smagiai ir tt, visuomet prašom uždaryti duris iš kitos pusės, sm temų pilna, kokių tik norit. 

Atsakyti

lera, gal nereik mums patarinet su kuo bendraut. Esam suauge moterys, galim pacios nusprest. Nelabai suprantu ka tu cia veiki ir mums neprasomus patarimus/pastabas dalini. Taigi eik ir bendrauk, yra anoji tema, tavo pageidaujamos nares, kas blogai? palik mums pacioms nuspresti su kuo mums bendraut.

Atsakyti

baik juokint, ka? bet as taip ir isivaizduoju tave knisancia tas dezes ir ...nieko. Cia zinok vis per ta darba! jis kaltas, jo jo, dirbi iki isnaktu, ka tu ten suziuresi besibaigiancius resursus :D

Ir nieko :bebe: 

Atsakyti