neįsivaizduoju, kaip jūs nepavargstat nuo pėdkelnių
Šiuo metu man patogiausia apranga džinsai, kasdienai, išeigai sijonai, suknelės. Tai turiu milijoną kojinių ir pėdkelnių.
mona.mona, 21 Kov 2019 - 13:35, parašė: neįsivaizduoju, kaip jūs nepavargstat nuo pėdkelnių O kaip jos varginti gali? Va aukštakulniai tai jau jo
Aš irgi negaliu pakęsti pėdkelnių. Tempia, graužia. Tuoj pat nusikasau visa.
Turi būti ypatingai švelnios, o tokių mažai yra. Ir, kad švelnios būtų ir negraužtų ir dailiai atrodytų.
O kaip jos varginti gali? Va aukštakulniai tai jau jo
smunka, spaudžia pilvą, raukšlėjasi tas jų viršus, nuolat reikia saugotis, kad kur neužkliūtum ir vis tiek po kelių kartų suplyšta, jei ne pirmą dieną...kelnės ir tik kelnės.
Neturiu nei vienų kelnių Neteisingai dydį išsirenki, atidžiau paskaityk ant pėdkelnių pakuotės yra dydžiai cm. Arba nekokybiškas perki.
Neturiu nei vienų kelnių Neteisingai dydį išsirenki, atidžiau paskaityk ant pėdkelnių pakuotės yra dydžiai cm. Arba nekokybiškas perki.
Na tikrai neperku po 10 eur, nes vis tiek labai greit suplėšau o dėl dydžio tai nežinau, perku 2, nes 3 būna per didelis, t.y. pradedu smukt ir rauklėtis ties keliais, kas yra labai baisu... o 2 gal mažokas...
sukneles nešioju tik vasarą, kai nereikia pėdkelnių. Rudenį, žiemą, pavasarį, tai kokį kartą į mėnesį gal ir apsirengiu suknelę.
smunka, spaudžia pilvą, raukšlėjasi tas jų viršus, nuolat reikia saugotis, kad kur neužkliūtum ir vis tiek po kelių kartų suplyšta, jei ne pirmą dieną...kelnės ir tik kelnės.
Man kelnės taip pat ir smunka, ir spaudžia, nes kai subinė didelė, juosmuo neproporcingai siauresnis tai pėdkelnės daug patogiau. Naudoju įvairias kai reikia su silikoniniu juosmeniu, ar net klijuojamas kad rinkių nebūtų per suknelę o visokios raštuotas, storesnės neplyšta taip greitai, silteeniais orais tinklinės kūno spalvos ar juodos iš vis pasaka.
nieks man neplysta, kas virs 70 denu tos 40 tai jo, neilgam, bet jas kazkaip neilgai ir tenka nesiot, ziema tai 100ines kaip minimum, pavasari/rudeni 70, kai jau visai uzsyla, bet dar kazkaip be pedkelniu neiseisi, tada jau 40 imu. na o smagiausia nuo kokios geguzes iki rugsejo vidurio ( pernai tai iki spalio ) tada tegyvuoja nuogos kojos! man asmeniskai su kelnemis yra didesnis diskomfortas, nei su pedkelnem. nieks man negrauzia, nieks nesirauksleja, perku, kad butu kuo daugiau elastano, tai apglunda gerai, nereik tampyt vis ju nusmukusiu. nebe caro ruriko laikai, tu pedkelniu tiek visokiu yra, pilna zemintu juosmeniu, nereik iki pazastu uzsitempt, tik rinkis
Aš 2 dydį perku, ai man visokios patogios, nei vienos negraužia.
Ne, Lidlines.
oj, ziema tai kokios 150 ar net 200 pedkelnes tai kaifu kaifas! jau as siaip kerepla, bet plysta man tik 40 denu pedkelnes, todel ju ir vengiu va storu ziemai gal 4vnt nusipirkau, visa rudeni/ziema atnesiojau ir ne vienos neplyso.