Įkraunama...
Įkraunama...

Mėgstančios burbulus ir pokalbius ;)

Labai pedagogiška🤣

Visiškai ir absoliučiai nepedagogiška. Bet šitoj vietoj man nervai neišlaikytų.  :D​ 

Atsakyti

Visiškai ir absoliučiai nepedagogiška. Bet šitoj vietoj man nervai neišlaikytų.  :D​ 

Nu mama, as gi netycia, nu  :blush-anim-cl:​ 

Atsakyti

Nu mama, as gi netycia, nu  :blush-anim-cl:​ 

Kai gausi gerai į kuprą, tai kitą kartą pagalvosi. Ir pagalvosi TYČIA.  :D​ 

Atsakyti

Išsiugdytum. Nervus :D 

Atsakyti
QUOTE(Laukinė orchidėja* @ 2019 03 20, 20:40)
Na ir kaip čiužinys, patogus? Braškės skanios ar medinės?  hmm.gif​ </p>

Jauciu, kad jo. Visiskai neidumba, bet ir nera kaip lenta. Jauciu, aiskiai paaiskinau. 😂
Braskes visai geros, ir kvepia, is Lidl. Silauoges puikios.
Atsakyti
Kai man ironiskai mesteledavo - a tai tu vaikus augini , ane? Atrezdavau - as auginu zmones. Moteris.
Tai cia ir gaunasi ,kas augina ir isaugina vaikus , kas zmones. Panasiai kaip su tom wisterijom.
Yra programa maximum, yra siaip kazkaip pragyvent. Turiu pasakyt ,kad ir mano gyvenime expromto nemazai buvo. Bet labai stengiausi ir laikytis tvarkos.
Pas mumi polarinis vortexas dar zada uzsukti paskutinem dienom. Uzsisakiau agropleves darzo dydzio gabala. Cia tai nieko , bet jei reiks figas apkutot tai nebus daug dziaugsmo. Eukaliptai nusals tocnai.
Atsakyti

Laba.

Jauciu, kad jo. Visiskai neidumba, bet ir nera kaip lenta. Jauciu, aiskiai paaiskinau. 😂
Braskes visai geros, ir kvepia, is Lidl. Silauoges puikios.

Taip, aiškiai, supratau.  :D 

Labai noriu braškių, reiks papirkt.   :essen: 

Atsakyti
20 March, is World Storytelling Day. The aim is for as many people as possible throughout the world to tell or listen to stories during the same day and night. This year’s theme is Myths, Legends and Epics. So go on, tell a story to your friends today! What story will you tell?

Here's a legend about the extraordinary shape-shifting Bulgarian dragon, the zmey. Briefly, the story goes that one year a zmey living near the village of Russokastro transformed himself into a young man and went to watch the horo (chain dance) in the village square. Unfortunately he forgot to tuck his dragon tail into his trousers properly and a maiden called Russa spotted his wardrobe mishap. She burst out laughing. “Hey,” she cried, “Your tail is showing!” Ashamed and angry, the dragon summoned a whirlwind, lifted Russa up and carried her away to his cave where she became his bride….The cave is now called Russen Kamuk (Russa’s Stone) after the girl.

Image: The cave, Russen Kamuk near the village of Russokastro, Burgas region, Bulgaria
Source: ...

Siandien drakono diena , vietinio mano.
Ir kas buna mergom ,kurios kritikuoja bernu isvaizda bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Acqua Alta @ 2019 03 21, 07:54)
20 March, is World Storytelling Day. The aim is for as many people as possible throughout the world to tell or listen to stories during the same day and night. This year’s theme is Myths, Legends and Epics. So go on, tell a story to your friends today! What story will you tell?

Here's a legend about the extraordinary shape-shifting Bulgarian dragon, the zmey. Briefly, the story goes that one year a zmey living near the village of Russokastro transformed himself into a young man and went to watch the horo (chain dance) in the village square. Unfortunately he forgot to tuck his dragon tail into his trousers properly and a maiden called Russa spotted his wardrobe mishap. She burst out laughing. “Hey,” she cried, “Your tail is showing!” Ashamed and angry, the dragon summoned a whirlwind, lifted Russa up and carried her away to his cave where she became his bride….The cave is now called Russen Kamuk (Russa’s Stone) after the girl.

Image: The cave, Russen Kamuk near the village of Russokastro, Burgas region, Bulgaria
Source: ...

Siandien drakono diena , vietinio mano.
Ir kas buna mergom ,kurios kritikuoja bernu isvaizda bigsmile.gif

Sveikos, o tai čia jau tavo šventė rolleyes.gif
Atsakyti

Labas rytas ,važiuoju sveikint draugę ir tradiciškai pusryčių  :wub:

Pridėta:

Atsakyti
QUOTE(Rykute @ 2019 03 21, 09:57)
<p>Labas rytas ,važiuoju sveikint draugę ir tradiciškai pusryčių  wub.gif</p>

O tai jau pasveikai taip greit?
Atsakyti