Maniskis kokius 5 baseino akinius pamete per 4m. Realiai tai dazniau pamete, bet drauge baseino trenere, tai vis kur nors ten atrasdavo
siaip ne be reikalo mklose, bureliuose yra radiniu kampelis. Tai nera tokia jau reta problema, issiblaskymas
nenusikabink to rakto nuo kaklo niekada, sakyk visiems, kad cia toks modernus kaklo papuosalas, art deco a la sovieticus
Vaikas po nakties neuzsikabina kartais.
as striukes kisenej laikau, kad nepamirsciau. Pas mane is vis namie visi svarbus daiktai turi savo konkrecia vieta. Visi juos privalo i tas vietas det. Nes kitaip vsio, man sakes, nerasiu. Tai mb jau beveik isdresiruotas tuo klausimu, vaikai nuo pat pradziu taip mokyti.
Konkrecios vietos viskam yra ir rankinej, masinoj, darbe. Tai taip ir gyvenam
as atsimenu kaip apstaugiau tiesiogine to zodzio prasme vaiki, kai jis grizo is mokyklos be naujos striukes. Pavasaris, buvo karsta, pasikabino ja ant kuprines ir ta nuslydo. Maniskis islipo savo stoteleje ir nepasidgedo iki vakaro. Laime draugas vaziavo toliau ir pamate nukritusia autike, susiprotejo ja pasiimti pas save namo, kita diena atveze i mokykla. Jau ka dekojau tam vaikui mintyse, nupirkau didziuli sokolada ir kindersiurprizu pora, liepiau nest draugui i mokykla atsidekoti. Nu siutas ant saviskio paeme, kad naujutele striuke pragane, brangia.
Tai ir yra ant kaklo raktas, ale gi ji reik uzsikabint išeinant 🤣
Oi fizinio maisa kasmet prateriodavau. Vaikis nepameta, turispintele mkloj, bet pamirsta parnest isskalbt
As pati amžinai visur palikineju skecius, rankine, telefona, rašikli. Lb turiu dave kontroliuot visa gyvenimą
Esu praganius vieną vienintelį daiktą - akinius nuo saulės. Prekybcentrio wc pasidėjau prie kriauklės ir išėjau pamiršus.