Įkraunama...
Įkraunama...

Mėgstančios burbulus ir pokalbius ;)

Ainu brangių ledų, jauč, pasiimt, bo girtis nė kuo. :B Čiužiniai, pagalvės...

tai kaip ir pasigyrei :D

Atsakyti

Man atrodo, kad geriausiai užmaršumą gydo ne priminimai, o nemalonios pasekmės. Kaip jau sakiau anksčiau, kad nepamirštų tušinuko galima liepti perrašyt viską, kas rašyta pieštuku. Po kelių kartų ims prisiminti. Nors aš čia iš savo varpinės kalbu. Praktiškai niekada nieko nepamirštu, nors ir neužsirašinėju. Jei koks darbas užsimiršta, dažniausiai jis būna labai nemalonus. Ir kad jį prisiminčiau, reikia už užmiršimą paskirti sau ką nors dar nemaloniau. 
Kuriam laikui padeda tokie metodai ir tik konkreciam atvejui. Nepamirsi tusinuko, bet pamirsi pvz rakta. As rimtai galvoju kad via kazkoks musu smegenu defektas :D. Va mb nieko nepamirsta, jam amzinas stresas del musu išsiblaškymo :D
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GAILE*: 20 kovo 2019 - 21:18

as visus reikalingus padaryti darbus rasausi, kai ju susikaupia, nes kitaip galvoje chaosas, viskas pas mane turi buti susiteminta.Dar nuo mokyklos laiku parejus po mokyklos kasdien susirasydavau rytojaus pamokas taip:

Matieka-

Istorija+

Anglu+ ir pan. kur minusas tai reikia atlikti, darbe daznai darbus tokia pat tvarka susirasau kai  ju daug :P

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo evuxiene: 20 kovo 2019 - 21:34

Kuriam laikui padeda tokie metodai ir tik konkreciam atvejui. Nepamirsi tusinuko, bet pamirsi pvz rakta. As rimtai galvoju kad via kazkoks musu smegenu defektas :D

ADHD inattentive type. Lengviau? :D 

Atsakyti

as visus reikalingus padaryti darbus rasausi, kai ju susikaupia, nes kitaip galvoje chaosas, viskas pas mane turi buti susiteminta.Dar nuo mokyklos laiku parejus po mokyklos kasdien susirasydavau rytojaus pamokas taip:

Matieka-

Istorija+

Anglu+ ir pan. kur minusas tai reikia atlikti, darbe daznai darbus tokia pat tvarka susirasau kai  ju daug :P

Nu darbus ir as rasausi, net su priminimu garsu telefe :D. Bet gi neuzsirasysi kasdien, kad nepamirst rakto pvz 

Atsakyti

ADHD inattentive type. Lengviau? :D

Nu va, sakiau, nepagydoma 🤣

Atsakyti

Kuriam laikui padeda tokie metodai ir tik konkreciam atvejui. Nepamirsi tusinuko, bet pamirsi pvz rakta. As rimtai galvoju kad via kazkoks musu smegenu defektas :D. Va mb nieko nepamirsta, jam amzinas stresas del musu išsiblaškymo :D

rakta ant kaklo, pirstines ant gumyciu - a ne taip augome beveik visi? :D as pradinese klasese  ne karta esu palikusi/uzmirsusi maisiuka su  fizinio apranga , namo jos neparnesdavau, kartais  palikdavau rubineje mokykloje ir dingdavo po to negriztamai maisas, kartais pakeliui is  mokyklos  i parduotuve uzeidavau ( antram aukste zaislai), tai reikedavo maisiukus palikineti tam tikrose lentynose, as padedavau tvarkingai, o iseidama uzsisvajojusi apie lele, pamirsdavau ta apranga.  Kiek nervu tevams kainavo, vis tiek ta apranga reikejo ne tik nupirkti, bet ir sugebeti rasti totalaus deficito laikais tas  nelaimingas gumines "basketes", tamsiai melynas medvilnines  kelnes su maike. :D

Atsakyti

Kartais mes iš vaikų norime padaryti robotus :D aš iš tų kur viską pamirštu  :tomato:​ 

Atsakyti

rakta ant kaklo, pirstines ant gumyciu - a ne taip augome beveik visi? :D as pradinese klasese  ne karta esu palikusi/uzmirsusi maisiuka su  fizinio apranga , namo jos neparnesdavau, kartais  palikdavau rubineje mokykloje ir dingdavo po to negriztamai maisas, kartais pakeliui is  mokyklos  i parduotuve uzeidavau ( antram aukste zaislai), tai reikedavo maisiukus palikineti tam tikrose lentynose, as padedavau tvarkingai, o iseidama uzsisvajojusi apie lele, pamirsdavau ta apranga.  Kiek nervu tevams kainavo, vis tiek ta apranga reikejo ne tik nupirkti, bet ir sugebeti rasti totalaus deficito laikais tas  nelaimingas gumines "basketes", tamsiai melynas medvilnines  kelnes su maike. :D

Tai ir yra ant kaklo raktas, ale gi ji reik uzsikabint išeinant 🤣

Oi fizinio maisa kasmet prateriodavau. Vaikis nepameta, turispintele mkloj, bet pamirsta parnest isskalbt

As pati amžinai visur palikineju skecius, rankine, telefona, rašikli. Lb turiu dave kontroliuot visa gyvenimą

Atsakyti

Oi, tas pirstines ant virvutes ir ant kaklo, tai pamenu. Brolis nuolat viska pamesdavo, berods 6-okas buvo, kai mama pagrasino, kad jeigu dar karta pamesi - prisiusiu. Kaip tare, taip ir padare. Uzteko vienos dienos, nuo to karto, nebepamete. 

Bet, buna, buna iki siu dienu. Tai pinigine ant manekeno prekybos centre paliko, tai navigacine, tai ta, tai ana. 

Atsakyti

Mano antrokėlis per šiuos metus jau du kartus baseino maišą trulike paliko. Prie trečio komplekto pirkimo jau turėjo prisidėt finansiškai pats. Jau gal mėnuo, kaip visuomeniniam transporte nepameta. Bet užtat klasėj palieka švinkt pusę savaitės. Ir dar skėtis prapuolė šiom dienom. Švarkas JAU atsirado. Tai taip ir gyvenam :) 

Atsakyti

Tai ir yra ant kaklo raktas, ale gi ji reik uzsikabint išeinant 🤣

nenusikabink to rakto nuo kaklo niekada,  sakyk visiems, kad cia toks modernus kaklo papuosalas, art deco a la  sovieticus

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo savaitė: 20 kovo 2019 - 22:20