Evuxe, ar kalbejai su vaiku grizus? Del ko jis sedejo uz tu duru?
sykart mokytoja ne prie ko, priezastis visiskai kvaila ir tai nepateisina jo elgesio, nebedetalizuosiu visus divaisus suslepiau :bash:esu emociskai issisunkusi
Visi mes norim tobulu neissiblaskiusiu, viska pasitikrinanciu vaiku. Sutuoktiniu. Darbdaviu. Darbuotoju. Bet realybej pasaulis netobulas. Todel tinka ir netobuli, tiek sutuoktiniai, tiek darbuotojai ir pan.
Ir cia ne pasiteisinimas. O gyvenimas tikroveje
Tas tai jo, tu gerai sakai. Tik, as galvoju, jam gi paciam lengviau butu, jeigu ta jo uzmarsuma kazkaip "apdirbtumet", kokia sistema butu padedanti jam atsiminti.
sykart mokytoja ne prie ko, priezastis visiskai kvaila ir tai nepateisina jo elgesio, nebedetalizuosiu visus divaisus suslepiau :bash:esu emociskai issisunkusi
Oi, Evuxiene
As jau guliu ant naujo ciuzinio, aukstas koks, jauciuos kaip karaliene Viktorija. O ta dovanine pagalve tai miniatiurine, mano vilkui pats tas. Neisejo pabut siandien oligarche, tai is to siuto prisipirkau debesi silauogiu ir braskiu.
Dar sako, ne oligarche: nauja paduska, naujas ciuzinys, vaisiai, uogos
As jau guliu ant naujo ciuzinio, aukstas koks, jauciuos kaip karaliene Viktorija. O ta dovanine pagalve tai miniatiurine, mano vilkui pats tas. Neisejo pabut siandien oligarche, tai is to siuto prisipirkau debesi silauogiu ir braskiu.
Na ir kaip čiužinys, patogus? Braškės skanios ar medinės?
Tas tai jo, tu gerai sakai. Tik, as galvoju, jam gi paciam lengviau butu, jeigu ta jo uzmarsuma kazkaip "apdirbtumet", kokia sistema butu padedanti jam atsiminti. Oi, Evuxiene Dar sako, ne oligarche: nauja paduska, naujas ciuzinys, vaisiai, uogosnauji plaukai pamiršai dar 😊
nauji plaukai pamiršai dar 😊
Ką darei plaukams?
Ką darei plaukams?
Čia ne aš su naujais čia Oligarche su nauju čiužiniu, pagalve, vaisiais 😊
Čia ne aš su naujais čia Oligarche su nauju čiužiniu, pagalve, vaisiais 😊
Aa, poniala.
Ainu brangių ledų, jauč, pasiimt, bo girtis nė kuo. Čiužiniai, pagalvės...
Tas tai jo, tu gerai sakai. Tik, as galvoju, jam gi paciam lengviau butu, jeigu ta jo uzmarsuma kazkaip "apdirbtumet", kokia sistema butu padedanti jam atsiminti.
Oi, Evuxiene
Dar sako, ne oligarche: nauja paduska, naujas ciuzinys, vaisiai, uogos
Nu va man pačiai praverstu sistema . Deja, visko neuzsirasysi.
Kazkas ji buvo ismokes užsipiesti kryziuka ant plastakos, kad kazko nepamirstu. Nu bet vusu smulkmenu neuzsipiesi, i ttel irgi biskam priminimu nesusidesi. Be to as gi dazniausiai net nzn ka jis toj mkloj pamirsta. As pamirsdavau lb daug ka, buvau žiauriai issiblaskius. Su metais situacija gereja, bet tikrai toli iki tobulos. Exas situo klausimu dar baisesnis 🤣. Nu o vaikas gi ne kaimynu 😁
Nu va man pačiai praverstu sistema . Deja, visko neuzsirasysi.
Kazkas ji buvo ismokes užsipiesti kryziuka ant plastakos, kad kazko nepamirstu. Nu bet vusu smulkmenu neuzsipiesi, i ttel irgi biskam priminimu nesusidesi. Be to as gi dazniausiai net nzn ka jis toj mkloj pamirsta. As pamirsdavau lb daug ka, buvau žiauriai issiblaskius. Su metais situacija gereja, bet tikrai toli iki tobulos. Exas situo klausimu dar baisesnis 🤣. Nu o vaikas gi ne kaimynu 😁
Man atrodo, kad geriausiai užmaršumą gydo ne priminimai, o nemalonios pasekmės. Kaip jau sakiau anksčiau, kad nepamirštų tušinuko galima liepti perrašyt viską, kas rašyta pieštuku. Po kelių kartų ims prisiminti.
Nors aš čia iš savo varpinės kalbu. Praktiškai niekada nieko nepamirštu, nors ir neužsirašinėju. Jei koks darbas užsimiršta, dažniausiai jis būna labai nemalonus. Ir kad jį prisiminčiau, reikia už užmiršimą paskirti sau ką nors dar nemaloniau.
Braskes is Lidlo ana savaite buvo tokios visai skoniu pusetinos, palyginus su IKI pirktomis, tos tai beskones. Kirpyklon moraliskai kaupiuosi , nebuvau nuo birzelio ar geguzes galo. Ataugo karciai zemiau peciu, ir kirpti gaila, bet reikia kazkokia forma seveliurai suteikti.