Įkraunama...
Įkraunama...

Mėgstančios burbulus ir pokalbius ;)

Oi , gaspadine fate , kodel toks apsileidimas . Gi reikia visada rezerva tureti. Nemaziau nei 100 zmoniu biggrin.gif

Oi, gaspadine Alta, senstu. Igudziai apleidzia (nu jau ryt varysiu. 3 dezes nusipirksiu. Apsileidimas nedovanotinas. Visas tuscias dezes garaze ispurciau. Savim nusivyliau ir pyksiu 12 valandu :D). 

Atsakyti

Aš jus suprantu, bet ....kažkaip kiauliškai gavosi, sorry už savo nuomonę!

Virgos is temos nieks juk neistreme, sakyciau kitos nares save is ten istreme

Atsakyti

lera*, 10 Kov 2019 - 16:37, parašė: Aš jus suprantu, bet ....kažkaip kiauliškai gavosi, sorry už savo nuomonę!
Ir taip bandžiau rasyt ir kitaip,bet bijau.😁 Ištrinu .
Atsakyti

Aš jus suprantu, bet ....kažkaip kiauliškai gavosi, sorry už savo nuomonę!

Kieno atzvilgiu?

Atsakyti

Frofesorė, 10 Kov 2019 - 16:41, parašė: Virgos is temos nieks juk neistreme, sakyciau kitos nares save is ten istreme
Nu visaip galima pažiūrėt.
Atsakyti

I.Elija, 10 Kov 2019 - 16:41, parašė: Kieno atzvilgiu?
Tai gal Virgos?
Atsakyti

Virgai niekas neuzdraude cia ateit. Keiktis uzdraude.

Atsakyti

Na taip, tiesą sakant, pažįstu ir senokai rolleyes.gif. Labai mielai apie save, bet senąjį profilį ir teko naikinti dėl persekiojimo. Na, skyrybos ir panašiai. Bet gal jau dabar nebeįdomu tiems mano vaiduokliams, daug laiko praėjo. Sūnus suaugęs, dukrai dešimt, šunytei pusantrų smile.gif, anūkų dar tikiuosi negreitai.

O su kuo į meetus vaikščiosi? Pajūris, Vilnius, Kaunas?  :D 

Su tom valandom aš jau ne vieną kartą pasimoviau. Kažkada seniau, galvoju prieš darbą apsipirksiu, žmonių mažai buvo, prisidėjau tų burbulų pusę važimo (kažkokia baliuška kitą dieną turėjo būt), nu ir ką, labadiena prie kasos. :D Tai taip sypykau, kad apsipirkt žmogus negali, kada tau patogiau :D​ 

Aš tėčio dienos proga va tokią pat sarmatą pasidariau maximoj.  :D 

Sveka prisijungus.Saunu.Yra vilties kad kazkas pasikeis.

Nu nereikia tos aplkausos.Zmogus ka nores ta pasakys pats.

Tikslas tas kad su nauja tema idiegti kita bendravimo tipa.Kad cia atejus galima butu pailseti.Vadinkime tai ruzavai ir pukuotai,bet gal gyvenime geriau progresuoti,negu regresuoti.

Nugi ne aplkausa, tiesiog pažindinuosi. Va jau matau, kad bent jau vieną bendrą temą turėsim - apie šunis. O žmogus ką norės/galės tą ir pasisakys.  :D 

Atsakyti

Virgos atžvilgiu kiauliškai.

Atsakyti

Oi, gaspadine Alta, senstu. Igudziai apleidzia (nu jau ryt varysiu. 3 dezes nusipirksiu. Apsileidimas nedovanotinas. Visas tuscias dezes garaze ispurciau. Savim nusivyliau ir pyksiu 12 valandu :D). 

baik juokint, ka? bet as taip ir isivaizduoju tave knisancia tas dezes ir ...nieko. Cia zinok vis per ta darba! jis kaltas, jo jo, dirbi iki isnaktu, ka tu ten suziuresi besibaigiancius resursus :D

Atsakyti
Altos rekomendacijų paskatinta vakar pirkau asafoetidos. Šiandien nedrąsiai išbandžiau į omletą, skonis visai nieko, bet įkyrokas.

Ketvirtadienį mėgavausi Mamontovo koncertu, labai patiko. Gal dar kas buvote?
Atsakyti

Nu aš kultūringa nutylėjau, kad nu šitaip apsileist. Bet antra vertus tiek be mūsų buvo, tikėtina, kad teisingus įgūdžius kažkiek prarado  :B  :D  Nieko, mes ją greit reanimuosim  :D

Geriu geriu. Gi sakiau, turiu raudono. Ir kad stragonovo jautiena gaminu sakiau. Tik nesakiau, kad ji neikandama :D 

Atsakyti