Įkraunama...
Įkraunama...

Mėgstančios burbulus ir pokalbius ;)

kur dareisi kiek mokėjai?

Synlab, 21 eur. 

Atsakyti

Ką jos žino - sėdėtų jis už durų ar išplavinėtų kur nors. Jei papuls į kokią bėdą pamokų metu - tai joms paskui reikėtų aiškintis. 

niekur jis neisplavinetu. maziau myzti i bata reik del kiekvieno vaiko ozio

tai va būtent, aišku aš suprantu mokyklos bendruomenę jis sutrikdo gal tuo metu įprastą tvarką, bet ir mes tėvai, ką turim mesti dabar darbus ir vežti jį namo? ir aišku nepamiršta užmesti, jūs kaip mama turėtumėte susirūpinti bla bla, nes vaikas turi būti klasėje :oh: vaiko iškart paklausė gal tu nori į kitą mokyklą ar klasę :oh: aiško nepatogaus norima greit atsikratyti :dry2:

as zinok kazkada negalejau atsidziaugt savo sprendimu savo treciokeli pervest i kita mkla. nes budavo istisines nesamones ten, skambindavo kas savaite del kiekvieno sudo, tarsi as tureciau sedet salia vaiko klasej ir kontroliuot jo kiekviena mirksni. 6 vaikai is viso is tos klases persikrauste i kitas mklas. visi berniukai :D. galit cia metyt akmenis i mane, bet mokytpja ten buvo visiskai be kompetenciju, be jokio pedagoginio talento. kai tik isejom kitur, jokiu skambuciu nebeliko. nes mokytoja buvo vyresne, patyrus, susitvarkydavo su visais. budavo kai pati asmeniskai paklausiu, pasako problemas, bet visad nuramindavo, kad viskas cia normaliai, vaikai yra vaikai, ir visko su jais pasitaiko, ner ko panikuot.

taip, vaikui buvo stresas kuriam laikui tas perkelimas. nes draugai, kolektyvas, ipratimas. bet prisitaike per koki pusmeti

Atsakyti

as beveik niekad neatsimenu, jei imu kazka daugiau nei avokadus :D kazkokia durna ta ju uzsakymo sistema, nes uzsakai ir dingsta viskas, ne, kad i el.pasta ateitu uzsakymo patvirtinimas ir ka uzsakei. 

Vilniuj jau ir kortelemis moket yra galimybe.

jo, jo, tik ir lakstot pirmyn atgal, dirbt nelieka laiko. Mums panasiai buvo mokykloj, kurioj sunus mokesi pries tai. Tai budavo labai "idomios" pastabos, pvz."jusu sunus barbeno su koja i duris" arba "belde i suola ir trukde pamoka". Nu bliaaaa, ar negali susitvarkyt su trecioku ( tuo metu jis tokio amziaus buvo)??? nera priemoniu? ar as turiu is atstumo ji suvaldyt?? ar tevas turi lekt? namie gi mes tai su juo susitvarkom, susitvarkykit ir jus.

absoliuti tiesa. Labai gerai butu dirbt su paklusniu aviu banda, bet gi yra ir pasiutusiu, judriu, isdykusiu vaiku. Ir prie ju reik rast priejima, o ne nuolat tevams raportuot. "Nepatogius"sunkiau augint, auklet, mokyt. Bet gi nepasirinksi.

man irgi budavo panasus nusiskundimai :D. pvz sedi po stalu, nes nenori rasyt  :lol: , arba atsisako spalvinti piesini, teigia kad spalvinimas yra leliuku uzsiemimas  :lol: . ir vat del tokiu dalyku skambina ir liepia ateit. is vis jokio supratimo neturejo apie vaikus. pvz mano maziu psichologe mokino valdyt pykcio priepuolius taip - kai uzeina nervas, iseit i salia esanti kambari, pakvepuot, nusiramint ir kai nurims grizt. nu ir vaikas taip darydavo. as mokytoja buvau ispejus. tai karta jis per pertrauka su kazkuo susipyko, nuejo i rubinele ir sedejo ten. prasidejo pamoka, o jis dar sedejo. tai mokytoja iskviete dirike, socialine ir jos visos 3 pradejo ji kalbint, mol kas tau yra, turi eit i pamoka, bla bla. tai tas tada nuejo i tulika nuo ju uzsidare  :lol: . o jos toliau braizesi palei tuliko duris. paskui paskambino man, tevui, vos ne vaikas kazka tulike pasidare, sedi visa valanda ir neiseina. tai ant kiek reik nesuvokt, jog pacios tik astrina situacija tokiu elgesiu, butu nurimes tas vaikas per 10 min ir parejes, ispute burbula is nieko. nors buvau sakius, kad vaikas lanko psichologe, kad yra mokomas pagal tam tikras metodikas nusiramint. pradejo man aiskint, kad cia kazkokios nesuprantamos metodikos. ai, zodziu, cia realiai buvo paskutinis lasas, supratau kad neapsimoka kariaut su vejo malunais, tik traumuos man vaika toks poziuris

Atsakyti

Nu rimtai, as turejau is naujo dali tos formos pildyt, kad pasiziuret atsiemimo laikus ir adresus. Durnyste.
Ant nosies auga kazkoks darinys, panasu i brestanti Svetima. Visiskai ne i tema prie mano ivaizdzio naujo.

Svetimą tručyk erbatmedžiu.

Atsakyti

Labas rytas suraitytas  :4u: 

Kaip baisu, Limcamca. Nesuvokiu, kaip del tokiu nieku gali toks spendimas paaugliui ateit. Bet turbut saknys siekia kazkur toliau, giliau

Aš pamenu, kai mes diskutavom ir panos kai kurios sakė, kad vaiko savižudybė yra tėvų kaltė. 

O, aš manau, kartais būna momentinės situacijos, neapgalvotos vaikų. Paėmiau ir padariau, ir nepagalvojau apie pasekmes. 

O kur jusu ziurkenas?

Yra žiurkėnas. 

Man paauglystė baisuma, mano sūnus tai toks kuris viską savyje laiko, nieko nesipasakoja ir tt, tai kiek aš nervų turėjau kai jam bangavo hormonai ir elgesys  :dry2: daba tai tobulas vaikas, dar, kad su mokslais susiimtų  :wub:​ 

Tai va. Per prievartą gi neprakalbinsi. 

Labas rytas.

tai isitaisyk koki paukstuka, tavo katyciam turetu labai patikti  :hihihi:

Ypač vienam  :D  :D 

Sistina, tu vakar vakare jau net vyno taurės praktiškai nusipelnei  :clap_1:​ 

Atsakyti

Labas rytas,

o kieno cia tie vaikai?

Rykute, kaip sveikata tavo, mazosios?

Labs.

Čia mano brolio vaikai. 

Bet tai skambineja del tokiu tokiu sudu. As nesuprantu kaip taip siais laikais jos nesugeba su pradinukais susitvarkyt. Paliktu Pa vaika ramybej, pasedetu ir ateitu pats i kklase, gi uzknistu uz duru but :D

Kažkodėl man tu mokytojų labiau gaila nei tėvų. Sakai nesugeba mokytojas su pradinuku susitvarkyti, o gal tėvai nesugeba paruošti vaiko būti pradinuku,kad mokykla tai ne darželis ar močiute kaime kur gali daryti ką nori. Čia tik pamąstymas. Lygiai kaip paliktas už klasės durų iš nuobodumo gali visokių nesąmonių prikresti ir tada bus mokytoja kalta, kad nesužiūrėjo, neinformavo tėvų. 

Upjora, ačiū kiek galiu tiek padedu 😊

Atsakyti

Tie vaikai tai išsiurbia paskutinius syvus, ryte sulaukiau dirikės skambučio, kad mažius neina į klasę :oh: kodėl, kas nutiko, tyli, nieko nesako :mad2: man prakalbint nepavyko, skambins vyrui :oh: ale tokia sūdina nuojauta turėjau iš ryto :cry2:

Nu jėtus, zuikio, kad pagailo. 

Bet tai skambineja del tokiu tokiu sudu. As nesuprantu kaip taip siais laikais jos nesugeba su pradinukais susitvarkyt. Paliktu Pa vaika ramybej, pasedetu ir ateitu pats i kklase, gi uzknistu uz duru but :D

Nesuprantu, koks čia šūdas? Taigi, jos tai nežino kas tam vaikui nutiko. Bet, gali būti tėvai žino, gal kas namie nutiko, gal namie pasakojasi ką nors negerai apie klasę. Tėvai pasidalintų informacija, mokykla žinotų kaip elgtis, kas geriausia būtų. 

Atsakyti

Sistina, tu vakar vakare jau net vyno taurės praktiškai nusipelnei  :clap_1: 

Jaučiausi tai šampano vonios nusipelniusi 😊bet užteko ir skanios kavos. Kažko alkoholis visai “nebetraukia” gal sergu ?! :) 

Atsakyti

Labas rytas,

Čia mano brolio vaikai. 

Kažkodėl man tu mokytojų labiau gaila nei tėvų. Sakai nesugeba mokytojas su pradinuku susitvarkyti, o gal tėvai nesugeba paruošti vaiko būti pradinuku,kad mokykla tai ne darželis ar močiute kaime kur gali daryti ką nori. Čia tik pamąstymas. Lygiai kaip paliktas už klasės durų iš nuobodumo gali visokių nesąmonių prikresti ir tada bus mokytoja kalta, kad nesužiūrėjo, neinformavo tėvų. 

Upjora, ačiū kiek galiu tiek padedu 😊

as dirbau mokytoja kaimo mkloj 5 metus. patikek, ten vaikai buv is tokiu seimu, kad neduok dieve. praktiskai puse su ivairiais elgesio sutrikimais. nu bet mintis nekildavo motinoms skambint del tokiu kasdieniu situaciju. tiesiog logiskai mastyt reik, o ne panikuot del nieko. nu pasedi tie vaikai budavo ir uz duru, patyli, vistiek paskui ateina, nusiramina, tada ir pasikalbi. o ne pult kalbint zmogeli, kai jis uzsiraukes. juk mes ir suauge esam ivairus, su savais priciudais. mane pvz irgi nervina, kai kas lenda, jei esu susinervinus. as ir pati kad nusiraminciau, iseinu, pasivaikstau lauke, arba kitam kambary uzsidarau, kad neprisneket ko nereikia pykcio metu. arba siaip gal neturi nuotaikos kita kart, neissimiegojes esi, o cia lenda kazkas i akis. pagaliau buna dienu kiekvienam vaikui, kai jie tingi, issiblaske, nenori kazko mokytis. kaip ir mums suaugusiems, buna nedarbingu dienu. na kam iskart kelt visa gimine ant koju, kviest tuos tevus, tarsi jie kokie tai stebukladariai, mostels burtu lazdele ir perjungs vaiko nuotaika. is vis, Lt mokyklu beda yra normaliu psichologu nebuvimas. tiek vaikams, tiek mokytojams, tiek tevams jie reikalingi ten

Atsakyti

Nu jėtus, zuikio, kad pagailo. 

Nesuprantu, koks čia šūdas? Taigi, jos tai nežino kas tam vaikui nutiko. Bet, gali būti tėvai žino, gal kas namie nutiko, gal namie pasakojasi ką nors negerai apie klasę. Tėvai pasidalintų informacija, mokykla žinotų kaip elgtis, kas geriausia būtų. 

ir butina iskviest is darbo skubiai ir liept pasikalbet su vaiku? ant karsuju reik gaut ta informacija?

Atsakyti

Jaučiausi tai šampano vonios nusipelniusi 😊bet užteko ir skanios kavos. Kažko alkoholis visai “nebetraukia” gal sergu ?! :)

Tas gerai. Mes irgi vis dažniau pagalvojam apie skanią arbatą, nei kokio vyno ar pan. 

Jaučiu, kad ir kavos poreikis mažesnis man. Keičiu ją į žalią arbatą. 

Atsakyti

man irgi budavo panasus nusiskundimai :D. pvz sedi po stalu, nes nenori rasyt  :lol: , arba atsisako spalvinti piesini, teigia kad spalvinimas yra leliuku uzsiemimas  :lol: . ir vat del tokiu dalyku skambina ir liepia ateit. is vis jokio supratimo neturejo apie vaikus. pvz mano maziu psichologe mokino valdyt pykcio priepuolius taip - kai uzeina nervas, iseit i salia esanti kambari, pakvepuot, nusiramint ir kai nurims grizt. nu ir vaikas taip darydavo. as mokytoja buvau ispejus. tai karta jis per pertrauka su kazkuo susipyko, nuejo i rubinele ir sedejo ten. prasidejo pamoka, o jis dar sedejo. tai mokytoja iskviete dirike, socialine ir jos visos 3 pradejo ji kalbint, mol kas tau yra, turi eit i pamoka, bla bla. tai tas tada nuejo i tulika nuo ju uzsidare  :lol: . o jos toliau braizesi palei tuliko duris. paskui paskambino man, tevui, vos ne vaikas kazka tulike pasidare, sedi visa valanda ir neiseina. tai ant kiek reik nesuvokt, jog pacios tik astrina situacija tokiu elgesiu, butu nurimes tas vaikas per 10 min ir parejes, ispute burbula is nieko. nors buvau sakius, kad vaikas lanko psichologe, kad yra mokomas pagal tam tikras metodikas nusiramint. pradejo man aiskint, kad cia kazkokios nesuprantamos metodikos. ai, zodziu, cia realiai buvo paskutinis lasas, supratau kad neapsimoka kariaut su vejo malunais, tik traumuos man vaika toks poziuris

va va pas mus vaikai žiūriu panašūs, maniškis paskutinį kartą atsisakė perrašyti  kai mokytojo subraukė išspręstus gerai uždavinius, vaikais išsprendė teisingai, bet parašė netvarkingai, tipo turi buti du langeliai nuo krašto nuo viršaus ir iš kito šono, nu ok tokia tvarka suprantu, bet vėlgi galima tą reikalą sutvarkyti kažkaip netraumuojant vaiko, visi tie rėminimai ne šio laikmečio vaikams, bent nemaniškiams :blink: 

Kol kas tylu, skambučio daugiau nesulaukiau, vadinasi kažkaip susitvarkė :hmm: tik sunervino iš pat ryto :blink: 

Atsakyti