Įkraunama...
Įkraunama...

Mėgstančios burbulus ir pokalbius ;)

labas rytas :4u:

aš pirmą  žilą plauką 30 radau :blink:

Tie vaikai tai išsiurbia paskutinius syvus, ryte sulaukiau dirikės skambučio, kad mažius neina į klasę :oh: kodėl, kas nutiko, tyli, nieko nesako :mad2: man prakalbint nepavyko, skambins vyrui :oh: ale tokia sūdina nuojauta turėjau iš ryto :cry2:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo evuxiene: 20 kovo 2019 - 09:27

labas rytas :4u:

aš pirmą  žilą plauką 30 radau :blink:

Tie vaikai tai išsiurbia paskutinius syvus, ryte sulaukiau dirikės skambučio, kad mažius neina į klasę :oh: kodėl, kas nutiko, tyli, nieko nesako :mad2: man prakalbint nepavyko, skambins vyrui :oh: ale tokia sūdina nuojauta turėjau iš ryto :cry2:

Bet tai skambineja del tokiu tokiu sudu. As nesuprantu kaip taip siais laikais jos nesugeba su pradinukais susitvarkyt. Paliktu Pa vaika ramybej, pasedetu ir ateitu pats i kklase, gi uzknistu uz duru but :D

Atsakyti

Man is vis lb keista tavo maziaus mokykla ir mokytoja, kiek pasakoji, tai ispudis ne koks

Atsakyti

Bet tai skambineja del tokiu tokiu sudu. As nesuprantu kaip taip siais laikais jos nesugeba su pradinukais susitvarkyt. Paliktu Pa vaika ramybej, pasedetu ir ateitu pats i kklase, gi uzknistu uz duru but :D

Ką jos žino - sėdėtų jis už durų ar išplavinėtų kur nors. Jei papuls į kokią bėdą pamokų metu - tai joms paskui reikėtų aiškintis. 

Atsakyti
QUOTE(official @ 2019 03 20, 09:46)
Ką jos žino - sėdėtų jis už durų ar išplavinėtų kur nors. Jei papuls į kokią bėdą pamokų metu - tai joms paskui reikėtų aiškintis. 

Faktas.
Siandien atveza ciuzini, dar vaziuosiu i Tilze vaisiu paimt. Kazka is uzsakymo atsauke, bet as pati nebeprisimenu, ka uzsakinejau. Gal uzteks grynu apsimoket.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linamog: 20 kovo 2019 - 09:49

Man is vis lb keista tavo maziaus mokykla ir mokytoja, kiek pasakoji, tai ispudis ne koks

tai va būtent, aišku aš suprantu mokyklos bendruomenę jis sutrikdo gal tuo metu įprastą tvarką, bet ir mes tėvai, ką turim mesti dabar darbus ir vežti jį namo? ir aišku nepamiršta užmesti, jūs kaip mama turėtumėte susirūpinti bla bla, nes vaikas turi būti klasėje :oh: vaiko iškart paklausė gal tu nori į kitą mokyklą ar klasę :oh: aiško nepatogaus norima greit atsikratyti :dry2: 

Atsakyti

taip jos bijo, kad jis gali tiesiog išeiti iš mokyklos, nors mokykla dabar rakinama. :unsure:​ 

Atsakyti

Kazka is uzsakymo atsauke, bet as pati nebeprisimenu, ka uzsakinejau. Gal uzteks grynu apsimoket.

as beveik niekad neatsimenu, jei imu kazka daugiau nei avokadus :D kazkokia durna ta ju uzsakymo sistema, nes uzsakai ir dingsta viskas, ne, kad i el.pasta ateitu uzsakymo patvirtinimas ir ka uzsakei. 

Vilniuj jau ir kortelemis moket yra galimybe.

tai va būtent, aišku aš suprantu mokyklos bendruomenę jis sutrikdo gal tuo metu įprastą tvarką, bet ir mes tėvai, ką turim mesti dabar darbus ir vežti jį namo? ir aišku nepamiršta užmesti, jūs kaip mama turėtumėte susirūpinti bla bla, nes vaikas turi būti klasėje :oh: vaiko iškart paklausė gal tu nori į kitą mokyklą ar klasę

aiško nepatogaus norima greit atsikratyti :dry2:

jo, jo, tik ir lakstot pirmyn atgal, dirbt nelieka laiko. Mums panasiai buvo mokykloj, kurioj sunus mokesi pries tai. Tai budavo labai "idomios" pastabos, pvz."jusu sunus barbeno su koja i duris" arba "belde i suola ir trukde pamoka". Nu bliaaaa, ar negali susitvarkyt su trecioku ( tuo metu jis tokio amziaus buvo)??? nera priemoniu? ar as turiu is atstumo ji suvaldyt?? ar tevas turi lekt? namie gi mes tai su juo susitvarkom, susitvarkykit ir jus.

absoliuti tiesa. Labai gerai butu dirbt su paklusniu aviu banda, bet gi yra ir pasiutusiu, judriu, isdykusiu vaiku. Ir prie ju reik rast priejima, o ne nuolat tevams raportuot. "Nepatogius"sunkiau augint, auklet, mokyt. Bet gi nepasirinksi.

Atsakyti

Labryt! 

Žilų vis daugėja, pirmus radau kokių 32 metų man atrodo.

Ir jo, mano išmanusis Oragę vadina kitaip. 

Niekam nereikia nepatogių vaikų, ne pirmą kartą aš girdžiu panašią į Evuxienės istoriją. Kad ir lėlės choro situacija. Dar mane ta chorvedė kviečia į savo organizuojamą seminarą apie vaikų auklėjimą. Mhm, lekiu. 

Vakar atariau 11 valandų, nemoku pasakyt ne savo puikiems klientams, tai jau padėkų ir premijos sulaukiau. Bet nuovargis jaučiasi. O dar kaip pas Oragę, babytė su dieduku atvaro penktadienį, reikia silkių paruošti. Diedas trobą prašluos, kol aš ryt kirpykloje sėdėsiu po darbo.

Sistina, faina tu sesė. 

Atsakyti
QUOTE(Blueta @ 2019 03 20, 10:18)
kazkokia durna ta ju uzsakymo sistema, nes uzsakai ir dingsta viskas, ne, kad i el.pasta ateitu uzsakymo patvirtinimas ir ka uzsakei. 

Nu rimtai, as turejau is naujo dali tos formos pildyt, kad pasiziuret atsiemimo laikus ir adresus. Durnyste.
Ant nosies auga kazkoks darinys, panasu i brestanti Svetima. Visiskai ne i tema prie mano ivaizdzio naujo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linamog: 20 kovo 2019 - 10:37

Laba. baigėsi mano poilsis, šiandien į darbą, dar pasidariau vitamino D3 tyrimą.

Ant nosies auga kazkoks darinys, panasu i brestanti Svetima. Visiskai ne i tema prie mano ivaizdzio naujo.

Na negali viskas būti idijaliai.  :D 

Atsakyti

Laba. baigėsi mano poilsis, šiandien į darbą, dar pasidariau vitamino D3 tyrimą.

Na negali viskas būti idijaliai.  :D

kur dareisi kiek mokėjai?

Atsakyti