Įkraunama...
Įkraunama...

Mėgstančios burbulus ir pokalbius ;)

Pirma karta man atidare BBC apie Gig friends. Kokia nereali ideja, pagalvojau. 

O, antra karta atidare papugos. Nu, sitos irgi nerealios. Kaip tik vaikas ir snekejo, kad noretu papugos. 

Na, tiesa sakant, pauksciu dar neturejom. 

oje apturejau diena su vaikais :) nei rankyciu nei kojyciu nejauciu :)

na  va kaip gerai ir  pavalgai ir  tuo paciu  isgeri :) Mano turbut skaniausias desertas tiramisu :)

Kaip Tavo  vaikas   po to  ivykio vakar? ar kas aiskiau  koel taip  atsitiko? atsiprasau, kad smalsauju.

tiesa sakant  ir nepastebejau   kada, tik  apie  37  sumasciau, kad butu gal  neblogai susigrazinti savo naturalia spalva ir nustoti dazyti, va tada  ir paaiskejo, kad mano naturali spalva  gerokai jau  zilstelejusi :)

A, jeigu butu buves Tiramisu, zinociau. O, cia buvo tiesiog Kapucino desertas  :D 

Mergaite, rumune. Buvo susipykusi su tevais, ar tiesiog apsipykusi del telefono. Ryte, sudauze brolio telefona. Reikia manyti, labai issigando, tai tiesiog nuejo i spinta ir pasikore. 

Siaubas, siaubas, siaubas. 

O ka tu su vaikais siandien veikei?

Atsakyti

Mes laikėme nimfa papūgėlę, faina labai ,bet priežiūros tai reikia, ištisai šika :D

Atsakyti

Kaip baisu, Limcamca. Nesuvokiu, kaip del tokiu nieku gali toks spendimas paaugliui ateit. Bet turbut saknys siekia kazkur toliau, giliau

Atsakyti

As irgi turejau 2. Labai, labai nemylejau ju. 

Bet ta, kur Terezzos nuorodoje tai faina. Juokingos tos papugos, kur su zmonem bendrauja. 

Atsakyti

O kur jusu ziurkenas?

Atsakyti

Man paauglystė baisuma, mano sūnus tai toks kuris viską savyje laiko, nieko nesipasakoja ir tt, tai kiek aš nervų turėjau kai jam bangavo hormonai ir elgesys  :dry2: daba tai tobulas vaikas, dar, kad su mokslais susiimtų  :wub:​ 

Atsakyti

Frofesore, kaip oda? Pasidrėkino?

oda tai atsigavo, bet nuo ko tiksliai- nepasakysiu :D ar nuo atsilusio oro, ar nuo kremo, ar nuo keliu doziu soliariumo :D tai uzskaitau visu situ indeli :D

Frofesore, užtat ir darau tą keratiną, ankstyvą pavasarį ( vasario gale, kovą) tai gražiai pabūna kurį laiką.

tai ant pavasario nesamone daryti, man pavasari/vasara maziausia problematiski plaukai :)  man rudens/ziemos dregme ziauriai pucia/susuka plaukus, tai va ant vesiojo sezono nebent darytis :)

Atsakyti

Grįžus iš salės pasitiesiu kilimėlį prasitampyt. Tai mano mergos kaip išprotėję. Viena man ant kupros, kita tarp kojų voliojasi ir rangosi, paskui pasikeičia ir kartoja pasirodymą  :D​ 

Atsakyti

O, antra karta atidare papugos. Nu, sitos irgi nerealios. Kaip tik vaikas ir snekejo, kad noretu papugos. 

A, jeigu butu buves Tiramisu, zinociau. O, cia buvo tiesiog Kapucino desertas  :D

Mergaite, rumune. Buvo susipykusi su tevais, ar tiesiog apsipykusi del telefono. Ryte, sudauze brolio telefona. Reikia manyti, labai issigando, tai tiesiog nuejo i spinta ir pasikore. 

Siaubas, siaubas, siaubas. 

O ka tu su vaikais siandien veikei?

tikrai, kad protu nesuvokiamas poelgis, bet  toks amzius  kai atrodo  dangus  griuna.

o su vaikais :) rytas prasidejo nuotykiais, isvaziavau  is namu  vos ne  pusvalandziu anksciau, kad uzsukciau  i kolonele  viena  padanga  prisipusti  ir vietoje to, kad pripusciau gavosi,  kad isleidau visai ora,  o  laikas nenumaldomai  tirpsta ir arteja, kad jau turiu  buti pas vaikus isvezioti i  mokykla, bet  siaip  ne taip pavyko pripusti, nelabai  ir  supratau kodel  butent i  ta  padanga nenorejo pustis. tai va pirma  berniuka  9 val.  i mokykla  isveziau,  paskui  su  mergaite iki  12 val   visokius art  and craft dareme,   tada  ja i mokykla ,   tada shopingas nes  negi  del  3 val vazuosi   namo :) paskui  3 val  abu susirinkti is mokyklos,  vel  uzklasine veikla   kol tevai gris namo :) Ir kai grizusi namo istiesiau  kojeles :)  uzpludo geras jausmas :)

Atsakyti

tai va pirma  berniuka  9 val.  i mokykla  isveziau,  paskui  su  mergaite iki  12 val   visokius art  and craft dareme,   tada  ja i mokykla ,   tada shopingas nes  negi  del  3 val vazuosi   namo :) paskui  3 val  abu susirinkti is mokyklos,  vel  uzklasine veikla   kol tevai gris namo :) Ir kai grizusi namo istiesiau  kojeles :)  uzpludo geras jausmas

o kieno cia tie vaikai?

Rykute, kaip sveikata tavo, mazosios?

Labs.

Atsakyti

Labas rytas, mažoji lyg ir nebuvo sirgusi, o aš šiandien dar su 37.9 atsikėliau. Bet nei sloga, nei gerklę skauda. Tiesiog temperatūra ir silpna. 

Atsakyti

Labas rytas.

tai isitaisyk koki paukstuka, tavo katyciam turetu labai patikti  :hihihi: 

Grįžus iš salės pasitiesiu kilimėlį prasitampyt. Tai mano mergos kaip išprotėję. Viena man ant kupros, kita tarp kojų voliojasi ir rangosi, paskui pasikeičia ir kartoja pasirodymą  :D​ 

Nu tai ir jos mankstinasi, nu  :D​ 

Atsakyti