oje apturejau diena su vaikais nei rankyciu nei kojyciu nejauciu
nesikabinėk. Mes su Upjora jau senai išsiaiškinom, kad jos telefonas mane tokią nori matyt.
Labryt.
mano telefonas visada zodi ACIU pataiso i AVIU ( turbut i aviu banda )
Tai jų visokių yra. Aš imu Spirix pusę, arba visą, dar yra Triffan ar Triffax, panašus pavadinimas. Ta pirma tai saugesnė, neišvaro kalio iš organizmo.
O šiaip gerai veikia ir beržų pumpurų arbata.
Gerai, kad prisiminiau, pavasariais aš ją geriu. Ir turiu. Ji nekarti, o kvapas kaip beržo vantos pirtyje.
o cia kas nors is gydytoju rekomendavo profilaktiskai naudoti slapima skatinancius vaistus ar pacios sumastete?
na va kaip gerai ir pavalgai ir tuo paciu isgeri Mano turbut skaniausias desertas tiramisu
Kaip Tavo vaikas po to ivykio vakar? ar kas aiskiau koel taip atsitiko? atsiprasau, kad smalsauju.
Labas rytas,
zo sugrizau i darbus su trenksmu, atidirbau ir vakarais ir savaitgaliais. Gerai, kad is namu, nu bet nafik. Vyno neturiu namie, sampo ennorejau gerti, bet reiks pasitaikius progai uzsipirkti atsargu.
vakar dar kruva skiepu suvarem mazei, tai sukilo temperatura i vakara. As kaip pirmakarte pasijutau, skambinau seselei, girdem Tylenol. Gerai, kad ji buvo guvi, sypsojos, gugavo, gerai valge, tai bent streso lygis man zemesnis. Nu su pirma man vapsie jokiu ciudu nebudavo, tai su sita biski stogas vaziuoja
pila pas mus kaip is kibiro, salta (nu kaip pietu floridoj lol), sedziu namie ir antru puodu kavos gundaus.
Kada jums zili plaukai eme listi?
tiesa sakant ir nepastebejau kada, tik apie 37 sumasciau, kad butu gal neblogai susigrazinti savo naturalia spalva ir nustoti dazyti, va tada ir paaiskejo, kad mano naturali spalva gerokai jau zilstelejusi
sulig kiekviena praleista proga ;)
mazdaug ~ 40.
tai va vieni nuo praleistu progu -zilsta, kiti nuo pagalviu plinka