Įkraunama...
Įkraunama...

Mėgstančios burbulus ir pokalbius ;)

Labas rytas,

Kada jums zili plaukai eme listi?

Kaip ir Rykutei, nuo 25 kažkur, aš į tėvą, jis būdamas 35 buvo visas žilas, bet tepdavo su tokiu skysčiu, kur atgaudavo natūralią spalvą, tai juodas visada vaikščiojo(jo natūrali, kažkas iš protėvių rumunas buvo). Na ir aš atsigimiau į jį plaukais juodais, akys mamos didelės mėlynos.  :D  Na ir pražilau anksti, velnias, reik dažyt šaknis kas mėnesį, nors ir anksčiau jau matosi, bet papurškiu su dažančiu purškalu per sklastymą, tai atitolinu šiek tiek.  :D​ 

Atsakyti

Neturiu zilu dar, nei 1

Atsakyti
As irgi ne, pfiu pfiu.
Atsakyti

Nuo 23-24  :angel_sadangel:​ 

Atsakyti

Dar paauglystėj. Visa tėčio giminė visiškai žili nuo maždaug 30-ies. Mums su seseria ne taip stipriai, bet abi esam ryškiai pažilę.

Atsakyti

Dar paauglystėj. Visa tėčio giminė visiškai žili nuo maždaug 30-ies. Mums su seseria ne taip stipriai, bet abi esam ryškiai pažilę.

Sakes, Reti tokie atvejai, manau.

Atsakyti

Sakes, Reti tokie atvejai, manau.

Ir mano sūnus jau žilų turi. Mano akiai tai įprasta nuo mažens, tai atrodo visiškai normalu. Priimu tai kaip ir akių spalvą. Yra kokia yra ir viskas dzin.

Atsakyti

Pirma zila plauka pastebejau 31 metu, mamai 69 neturi nei vieno . :)

Atsakyti

Pašokim?

https://www.facebook...549713395510004

Atsakyti

oje apturejau diena su vaikais :) nei rankyciu nei kojyciu nejauciu :)

:irnesakyk: nesikabinėk. Mes su Upjora jau senai išsiaiškinom, kad jos telefonas mane tokią nori matyt. 

Labryt.

mano telefonas visada zodi ACIU   pataiso i  AVIU ( turbut i  aviu banda ) :)

Tai jų visokių yra. Aš imu Spirix pusę, arba visą, dar yra Triffan ar Triffax, panašus pavadinimas. Ta pirma tai saugesnė, neišvaro kalio iš organizmo.

O šiaip gerai veikia ir beržų pumpurų arbata. 

Gerai, kad prisiminiau, pavasariais aš ją geriu. Ir turiu. Ji nekarti, o kvapas kaip beržo vantos pirtyje. :)​ 

o cia  kas nors is gydytoju rekomendavo  profilaktiskai  naudoti  slapima  skatinancius vaistus ar pacios sumastete?

Jūs čia apie visokius beržus, petražoles. O, aš taip skaniai atsigėriau kavos su prancūzišku kapučino desertu. O, vaikyti, kiek nemažai brendžio buvo jo viduje  :D  :bigsmile: Netikėta taip  :lol:​ 

na  va kaip gerai ir  pavalgai ir  tuo paciu  isgeri :) Mano turbut skaniausias desertas tiramisu :)

Kaip Tavo  vaikas   po to  ivykio vakar? ar kas aiskiau  koel taip  atsitiko? atsiprasau, kad smalsauju.

Labas rytas,

zo sugrizau i darbus su trenksmu, atidirbau ir vakarais ir savaitgaliais. Gerai, kad is namu, nu bet nafik. Vyno neturiu namie, sampo ennorejau gerti, bet reiks pasitaikius progai uzsipirkti atsargu.

vakar dar kruva skiepu suvarem mazei, tai sukilo temperatura i vakara. As kaip pirmakarte pasijutau, skambinau seselei, girdem Tylenol. Gerai, kad ji buvo guvi, sypsojos, gugavo, gerai valge, tai bent streso lygis man zemesnis. Nu su pirma man vapsie jokiu ciudu nebudavo, tai su sita biski stogas vaziuoja :D

pila pas mus kaip is kibiro, salta (nu kaip pietu floridoj lol), sedziu namie ir antru puodu kavos gundaus.

tiesa sakant  ir nepastebejau   kada, tik  apie  37  sumasciau, kad butu gal  neblogai susigrazinti savo naturalia spalva ir nustoti dazyti, va tada  ir paaiskejo, kad mano naturali spalva  gerokai jau  zilstelejusi :)

sulig kiekviena praleista proga ;)

mazdaug ~ 40.

tai va  vieni  nuo praleistu  progu  -zilsta, kiti   nuo pagalviu  plinka :)

Atsakyti

Man neatidaro :) 

Atsakyti

Man neatidaro :)

Nžn. Man atidaro.

Atsakyti