man tas Spirix tai visai neveikia, tu ką jauti, į tuoletą dažniau lakstai?
Tai jis taip veikia, gal ne dažniau, bet gausiau, nei įprastai.
tu tai pastebi? aš ne
meškauogę gerti nemalonu, yra kitų žolinių, kad ir kokia petražolė, o gal dirvinis asiūlis. man labiausiai tai ta, kur rašiau. Beržai. Tiek, kiek reikia, ne ligos atvejui.
o kodėl tu juos geri? patinimai?
Jūs čia apie visokius beržus, petražoles. O, aš taip skaniai atsigėriau kavos su prancūzišku kapučino desertu. O, vaikyti, kiek nemažai brendžio buvo jo viduje Netikėta taip
o kodėl tu juos geri? patinimai?
Ne, gi sakau, kad ne dėl ligos. Nuo visokių patinimų. Arba pavasarį šiaip. Ne nuolat.
kaip tie lapai labai gali turėti daug dervų? be to ne lapai, o džiovinti pumpurai. Ir ne kibirais ar litrais, o po kelis puodelius per dieną.
Labas rytas,
zo sugrizau i darbus su trenksmu, atidirbau ir vakarais ir savaitgaliais. Gerai, kad is namu, nu bet nafik. Vyno neturiu namie, sampo ennorejau gerti, bet reiks pasitaikius progai uzsipirkti atsargu.
vakar dar kruva skiepu suvarem mazei, tai sukilo temperatura i vakara. As kaip pirmakarte pasijutau, skambinau seselei, girdem Tylenol. Gerai, kad ji buvo guvi, sypsojos, gugavo, gerai valge, tai bent streso lygis man zemesnis. Nu su pirma man vapsie jokiu ciudu nebudavo, tai su sita biski stogas vaziuoja
pila pas mus kaip is kibiro, salta (nu kaip pietu floridoj lol), sedziu namie ir antru puodu kavos gundaus.
Kada jums zili plaukai eme listi?
Pirmus žilus pastebėjo maždaug 25 metų man
Kada jums zili plaukai eme listi?
sulig kiekviena praleista proga ;)
mazdaug ~ 40.