Įkraunama...
Įkraunama...

Mėgstančios burbulus ir pokalbius ;)

QUOTE(Pinot noir @ 2019 03 19, 13:16)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="savaitė" data-cid="72388113" data-time="1552990687"><div><p> </p><p>Pinot, vis noriu paklausti, kokios tos skyscius is organizmo varancios tablietkos yra, nieko apie jas nezinau. Aisku, galiu guglinti, bet....</p><p></p><p> </p></div></blockquote><p>Tai jų visokių yra. Aš imu Spirix pusę, arba visą, dar yra Triffan ar Triffax, panašus pavadinimas. Ta pirma tai saugesnė, neišvaro kalio iš organizmo.</p><p>O šiaip gerai veikia ir beržų pumpurų arbata. </p><p>Gerai, kad prisiminiau, pavasariais aš ją geriu. Ir turiu. Ji nekarti, o kvapas kaip beržo vantos pirtyje. smile.gif​ </p>

man tas Spirix tai visai neveikia, tu ką jauti, į tuoletą dažniau lakstai?
Atsakyti

man tas Spirix tai visai neveikia, tu ką jauti, į tuoletą dažniau lakstai?

Tai jis taip veikia, gal ne dažniau, bet gausiau, nei įprastai.

Atsakyti
QUOTE(Pinot noir @ 2019 03 19, 13:39)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Nainai" data-cid="72388265" data-time="1552998893"><div><p>man tas Spirix tai visai neveikia, tu ką jauti, į tuoletą dažniau lakstai?</p></div></blockquote><p>Tai jis taip veikia, gal ne dažniau, bet gausiau, nei įprastai.</p>

tu tai pastebi? aš ne
Atsakyti
Kai be rimtu ligu tai tiks ir meskauoges lapu arbata .Rimtas zolinis diuretikas .
Atsakyti

meškauogę gerti nemalonu, yra kitų žolinių, kad ir kokia petražolė, o gal dirvinis asiūlis. man labiausiai tai ta, kur rašiau. Beržai. Tiek, kiek reikia, ne ligos atvejui.

Atsakyti
QUOTE(Pinot noir @ 2019 03 19, 14:21)
<p>meškauogę gerti nemalonu, yra kitų žolinių, kad ir kokia petražolė, o gal dirvinis asiūlis. man labiausiai tai ta, kur rašiau. Beržai. Tiek, kiek reikia, ne ligos atvejui.</p>

o kodėl tu juos geri? patinimai?
Atsakyti
O berzu lapai turi labai daug dervu. Per daug.
Inkstus gydysi , jaknos uzsikims.
Organizmas ne detaliu rinkinys.
Atsakyti

Jūs čia apie visokius beržus, petražoles. O, aš taip skaniai atsigėriau kavos su prancūzišku kapučino desertu. O, vaikyti, kiek nemažai brendžio buvo jo viduje  :D  :bigsmile: Netikėta taip  :lol:​ 

Atsakyti

o kodėl tu juos geri? patinimai?

Ne, gi sakau, kad ne dėl ligos. Nuo visokių patinimų. Arba pavasarį šiaip.  Ne nuolat.

kaip tie lapai  labai gali turėti daug dervų? be to ne lapai, o džiovinti pumpurai. Ir ne kibirais ar litrais, o po kelis puodelius per dieną. :)​ 

Atsakyti

Labas rytas,

zo sugrizau i darbus su trenksmu, atidirbau ir vakarais ir savaitgaliais. Gerai, kad is namu, nu bet nafik. Vyno neturiu namie, sampo ennorejau gerti, bet reiks pasitaikius progai uzsipirkti atsargu.

vakar dar kruva skiepu suvarem mazei, tai sukilo temperatura i vakara. As kaip pirmakarte pasijutau, skambinau seselei, girdem Tylenol. Gerai, kad ji buvo guvi, sypsojos, gugavo, gerai valge, tai bent streso lygis man zemesnis. Nu su pirma man vapsie jokiu ciudu nebudavo, tai su sita biski stogas vaziuoja :D

pila pas mus kaip is kibiro, salta (nu kaip pietu floridoj lol), sedziu namie ir antru puodu kavos gundaus.

Kada jums zili plaukai eme listi?

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo 8 p.m.: 19 kovo 2019 - 15:41

Pirmus žilus pastebėjo maždaug 25 metų man :D

Atsakyti

Kada jums zili plaukai eme listi?

sulig kiekviena praleista proga ;)

mazdaug ~ 40.

Atsakyti