Įkraunama...
Įkraunama...

Mėgstančios burbulus ir pokalbius ;)

Orange, kaip automobilis? 

Sita uzskaitau :D  Orange is the new Orage :lol: 

Atsakyti

Panos,o kuri nors tiesinat plaukus keratinu ar dar kokia nors velniava?Man manuju tas sukimasis jau baigia papjauti.

Esu darius keratino procedura plaukams, berods, 3 kartus. Man labai gerai laiko ir sprendzia siausimosi/putimosi problema. Apie 3 men.tai isvis labai puikiai, paskui tas keratinas ima issiplaut, nors naudoju spec.sampunus+balzamus su keratinu, kad palaikyt ilgiau. Bet turi vengt baseinu,sampunu su visokiais  blogiais, saugot nuo visko kas isplauna keratina.

Atskridau su gan tvarkingais plaukais, dabar siaubas kaip puciasi/styro i visas puses, nes nuolat zalingas aplinkos poveikis, maudausi daug tai istisai slapi nuo vandenyno vandens, saules lb daug gauna, neisi maudytis gi su skrybele.

Labu.

Atsakyti

Sita uzskaitau :D  Orange is the new Orage :lol:

:irnesakyk: nesikabinėk. Mes su Upjora jau senai išsiaiškinom, kad jos telefonas mane tokią nori matyt. 

Labryt.

Atsakyti

Labas rytas, aš tokia be miego sakyčiau, nes mažė mano lovoj miegojo. Temperatūros pakolkas nėra, žiūrėsiu kai prabus. 

Atsakyti
QUOTE(Rykute @ 2019 03 19, 06:34)
<p>Labas rytas, aš tokia be miego sakyčiau, nes mažė mano lovoj miegojo. Temperatūros pakolkas nėra, žiūrėsiu kai prabus. </p>

Sveikos, bet kaip įdomiai šokinėja, vakar tokia didelė, šian nebėra, įdomiai, vaistų davei? ar čia savaime nukrito?
Atsakyti

Sveikos, bet kaip įdomiai šokinėja, vakar tokia didelė, šian nebėra, įdomiai, vaistų davei? ar čia savaime nukrito?

Daviau ibuprofeno :) ji taip serga 1-2 dienos realiai į metus 1-2 kartus. 

Atsakyti
Ačiū visoms kas padėjo rinktis tuniką, net ir atsiųsti siūlėsi bis.gif nusipirkau, parodysiu, ten per vidurį du raištukai susirišą, liemenuota šiek tiek, ant pakabos ne taip gražiai žiūrisi, bet man patiko, rankovės platėjančios. Kažkodėl pasukt neleidžia
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti

Ačiū visoms kas padėjo rinktis tuniką, net ir atsiųsti siūlėsi bis.gifnusipirkau, parodysiu, ten per vidurį du raištukai susirišą, liemenuota šiek tiek, ant pakabos ne taip gražiai žiūrisi, bet man patiko, rankovės platėjančios. Kažkodėl pasukt neleidžia

Fainos spalvos, aš mauduką matavausi žalią šiais metais, bet modelis viršaus netiko mano sudėjimui :) 

Atsakyti

Esu darius keratino procedura plaukams, berods, 3 kartus. Man labai gerai laiko ir sprendzia siausimosi/putimosi problema. Apie 3 men.tai isvis labai puikiai, paskui tas keratinas ima issiplaut, nors naudoju spec.sampunus+balzamus su keratinu, kad palaikyt ilgiau. Bet turi vengt baseinu,sampunu su visokiais  blogiais, saugot nuo visko kas isplauna keratina.

va del sito ir susilaikiau nuo tos proceduros, nes man kazkaip dar siaip susitvarkyt tai dzin, bet va norejau pernai pries kelione pasidaryt,nes tai baseine, tai juroj  pabuni, tai nei siokie nei tokie plaukai buna, bet tai as buciau ta keratina turbut per kelias dienas isplovusi tuose baseinuose, tai numojau ranka. galvoju jei darytis, tai nebent ant ziemos kokios, kad maziau pustusi nuo dregmes.

Kaip maze, Rykute?

Atsakyti

Frofesore, kaip oda? Pasidrėkino?

Atsakyti

Mažė tai laksto, truputį silpnesnė nei įprastai, bet ok. Daba aš guliu ir kaulus, raumenis laužo  :frusty:​ 

Atsakyti

Laba,

Svarbiausia ateinant sauletam sezonui nepamirsti krema rankineje nesiotis. Nes, buna, ateini i futbola, pilka, apsiniauke. Paskui debesys prasiblaivo, issigiedrija ir saule tiesiai plieskia i kakta. O, tada opa ir yra pigmentines demes. Keli metai esu taip nusvilusi..

Atsakyti