Įkraunama...
Įkraunama...

Mėgstančios burbulus ir pokalbius ;)

Labas vakaras , šiandien mažė su šokiais filmavosi "Gero vakaro shou"  :wub:  pavargau nuo balagano tai žiauriai.

Atsakyti

Labas vakaras , šiandien mažė su šokiais filmavosi "Gero vakaro shou"  :wub:  pavargau nuo balagano tai žiauriai.

Tu tai  Tu, bet  ar mazajai patiko  televizijos virtuve?

Atsakyti
QUOTE(Laukinė orchidėja* @ 2019 03 18, 19:08)
Ir ką naujo darysi su savo galva? Ten ką parašei, tai man nieko nesako.  biggrin.gif​ </p>

Dazysiu ir kirpsiu. Kaip - nuspresiu vietoj.
Atsakyti

Dazysiu ir kirpsiu. Kaip - nuspresiu vietoj.

Aa, aišku.  :D  Lauksim rezultato. 

Atsakyti

Panos,o kuri nors tiesinat plaukus keratinu ar dar kokia nors velniava?Man manuju tas sukimasis jau baigia papjauti.

Atsakyti

Kada rodys?

Plaukų žilų jau daug pas mane. Dažau sruogelėm, tai tik kirpykloje. Bet net neįsivaizduoju blondinimo namuose. Nebent vienu tonu kam užtenka. Tamsinti ar spalvinti paprasčiau.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eularija: 18 kovo 2019 - 21:25

Tu tai  Tu, bet  ar mazajai patiko  televizijos virtuve?

Mažoji labai mėgsta sceną  bet pavargo  nes repeticijos  ten juos ir patampo, ir parėkia, pavaiko... Bet kai nenori į treniruotes važiuoti, užtenka pasakyti, kad nevažiuos į koncertus :D o dar prizas būna Cola su bulvytėm :D

Atsakyti

Kada rodys?

Plaukų žilų jau daug pas mane. Dažau sruogelėm, tai tik kirpykloje. Bet net neįsivaizduoju blondinimo namuose. Nebent vienu tonu kam užtenka. Tamsinti ar spalvinti paprasčiau.

Nežinau kada, reiks pasidomėti, nes kai TV nežiūriu, net nežinau koks kanalas rodo :D

Atsakyti

Blyn, mažei temperatūra pakilo 39.5  :frusty:​ 

Atsakyti

Blyn, mažei temperatūra pakilo 39.5  :frusty:​ 

Oi kaip greitai šoko. Gal perpūtė kur sušilusią  :huh2:​ 

Atsakyti

Oi kaip greitai šoko. Gal perpūtė kur sušilusią  :huh2:​ 
Jai dažnai taip šoka ir sekančią dieną jau ok būna. Žiūrėsiu kas čia kaip.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rykute: 18 kovo 2019 - 22:32

Mažoji labai mėgsta sceną  bet pavargo  nes repeticijos  ten juos ir patampo, ir parėkia, pavaiko... Bet kai nenori į treniruotes važiuoti, užtenka pasakyti, kad nevažiuos į koncertus :D o dar prizas būna Cola su bulvytėm :D

...turbut, kad ir mazajai   buvo visko perdaug todel net temperatura  pakilo, sveikite :daktaras

Atsakyti