Įkraunama...
Įkraunama...

Mėgstančios burbulus ir pokalbius ;)

Upjora, kol kas nieko nezinau. Gris vaikai is mokyklos, daugiau kazka papasakos. Ryte tik atejo zinute, ir paskui vaikis paskambino visas issigandes, kad va taip nutiko. 

Atsakyti

O kaip pakaušį šampūnu ištrenki?

Tai va lygiai taip pat ir dažais.

nu ne lygiai taip pat. Kad nepasampuninsi pakausio labai lygiai tai kokia ten beda? o jei lygiai visur nenutepsi dazais tai jau beda, bo ir liks koks plotelis nedazytu.

As tai pincetu darbuojuosi.Vis tokius neetatinius israunu ir einu nedazytas.

o tu zinai, kad israutas zilas plaukas kazkaip ten "issiseja" ir toj vietoj daug gausiau zili pasipila? nerauk.

Limca, siaubu siaubas.

Atsakyti

o tu zinai, kad israutas zilas plaukas kazkaip ten "issiseja" ir toj vietoj daug gausiau zili pasipila? nerauk.

Kažin, ar tai teisybė ar ne? 

Esu ir aš tai girdėjusi. 

Laukine Orchidėja, pasidalink savo pyrago receptu. Kur savaitgalį kepei. Kažkaip skaniai skaitėsi  :D 

Atsakyti

Kažin, ar tai teisybė ar ne? 

Esu ir aš tai girdėjusi. 

viena zinoma kirpeja taip teige, sake, geriau prie pat saknu nukirpt, tik ne raut.

Atsakyti

Laukine Orchidėja, pasidalink savo pyrago receptu. Kur savaitgalį kepei. Kažkaip skaniai skaitėsi  :D

Galiu pasidalinti. Du puodukai miltų(250 ml), 200g sviesto, cukraus pagal skonį, iš šių produktų padaryti trupinius, aš supjaustau sviestą gabaliukais, dedu miltus, cukraus ir trinu, maigau, kol gaunasi trupiniai, kol gaminu įdarą įdedu šaldytuvan. Paimu 500g varškės, 3 didelius kiaušinius, cukraus pagal skonį, vanilino(galima nedėt), viską sutrinu su blenderiu, paskui paėmiau du apelsinus, nupjausčiau žievę, apelsinus susmulkinau kubeliais ir į varškę. Paėmiau torto formą, į ją bėriau daugiau nei pusę trupinių, paspaudžiau truputį, ant viršaus varškės kremą, o ant jos likusius trupinius, taip šiek tiek paspaudžiau ir viskas, į įkaitintą orkaitę 190 laipsnių apie 1h. Tikiuos nieko neužmiršau.  :hmm:  :D  Vietoj apelsinų galima ir kažką kitą įdėti, pas mane tuo momentu po ranka pakliuvo jie, tai ir sudėjau.

Atsakyti
Zygiuoju rytoj i kirpykla, bus kazkas boom bang, aciu Vorutai.
Atsakyti

Zygiuoju rytoj i kirpykla, bus kazkas boom bang, aciu Vorutai.

Čia kaip suprast?  :hmm:​ 

Atsakyti

Atsakyti
QUOTE(Laukinė orchidėja* @ 2019 03 18, 17:37)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="linamog" data-cid="72387249" data-time="1552921069"><div><p>Zygiuoju rytoj i kirpykla, bus kazkas boom bang, aciu Vorutai.</p></div></blockquote><p>Čia kaip suprast?  hmm.gif​ </p>

Nupeike mano bize, kai pas Maja buvom. Tiksli fraze „Tu nesiruosi kazka daryt su savo galva?“ unsure.gif
Atsakyti

Nupeike mano bize, kai pas Maja buvom. Tiksli fraze „Tu nesiruosi kazka daryt su savo galva?“ unsure.gif

:D  Ir ką naujo darysi su savo galva? Ten ką parašei, tai man nieko nesako.  :D​ 

Atsakyti

Tai gali pešiot, kai nedaug. O jei daugiau, tai yra rizika plika likti.

Pas mane tai kokie 9-13 gerai paieskojus buna.Zodziu dar pamainoma.

nu ne lygiai taip pat. Kad nepasampuninsi pakausio labai lygiai tai kokia ten beda? o jei lygiai visur nenutepsi dazais tai jau beda, bo ir liks koks plotelis nedazytu.

Limca, siaubu siaubas.

Girdejau ir as tai,bet per penkmeti rovimo,nelabai daug ju pasidaugino.

Skaitet kad Utrechte vel kazkoks durnius saude?Zodziu tuoj pasaulyje vietos nebus.

Atsakyti

Pas mane tai kokie 9-13 gerai paieskojus buna.Zodziu dar pamainoma.

Girdejau ir as tai,bet per penkmeti rovimo,nelabai daug ju pasidaugino.

Skaitet kad Utrechte vel kazkoks durnius saude?Zodziu tuoj pasaulyje vietos nebus.

skaiciau,  baisu  su tuo pasauleliu kas darosi, tiksliau kiek jis nesveiku zmoniu  priaugines.

Atsakyti