Įkraunama...
Įkraunama...

Mėgstančios burbulus ir pokalbius ;)

Aš irgi pradėsiu pati dažyt, jaučiu... Nedaug moku pas savo kirpėjuką, bet vistiek sutaupyčiau. Nes laiko gaila pas jį sėdėti porą valandų kartą per 6 savaites. Kaip jūs pakaušį nudažot? 

Aš pasistatau veidrodį už nugaros ir dar vieną priešais pasistatau, susidedu du pufus vienas ant kito, kad veidrodis būtų reikiamam aukštyje, atsiskiriu priekinę dalį plaukų nuo galinės, pradedu nuo priekio, nes daugiausia žilų plaukų, darau skyrimus ir tepu su teptuku tik šaknis, paskui susegu ir imuosi galo, tada jau žiūriu per du veidrodžius, perskiriu dar per pusę, na ir pradedu nuo viršaus, taip slenku žemyn, dažydama tik šaknis, paskui po kurio laiko visus iššukuoju. Plaukų daug, o dar ilgis nemažas, vargo yra, bet šįkart lengvai gavosi man, jau išsidžiovinau, viskas puikiai nusidažė, eisiu tiesint. 

Oi Limcamca, baisi tragedija. 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laukinė orchidėja*: 18 kovo 2019 - 14:53

Prabudau siandien kazkur tarp 5-6 val ryto. Ir, koks grazus dangus buvo, kai saule tekejo. Kazkaip uzsifiksavo. Oras pagerejo, galvojau faina diena. Bet, paskui... bac ir subyrejo tas grozis. Nusizude mano vaiko draugo sese. Mano vaikas 10okas, sesuo 11. Siaubas, baisu, tragedija.  :angel_sadangel:

Be visa to, dar ir daktariuks pasimatyma paskyre. Nu suds, ne pirmadienis. 

Siaubas.

Atsakyti

Taip, siaubas. Kas tiems vaikams nutinka, kad toks dalykas atrodo iseitis? 

Atsakyti

Kaip baisu Limcamca, man paauglystė yra baisiausias dalykas. 

Atsakyti
As turiu idirbi plauku dazyme, jei ka, klaipedietes.
Atsakyti

LO, ačiū už pamoką, bandysiu.

Limcamca, baisi tragedija... Nelaiminga meilė? Depresija? Kaip tėvams ir broliui gyvent?

Atsakyti

As turiu idirbi plauku dazyme, jei ka, klaipedietes.

Oba, reiks daryt plaukų dažymo vakarėlį.  :D​ 

Atsakyti

Elija, pas mane virtuvė yra priestatas namo gale, tai yra atskira tipinio terasiniams namams, dydžio virtuvėlė, kur aš dar ir skalbimo mašiną ir džiovyklę ant jos užkartą įkišau, net indaplovę italpinau. Ir spinteles pakabinamas iki lubų pavariau, dėl ko teko kariauti su virtuvinių firmos bosu, nes juk visi ima standartą ir po to ant tų standartinio dydžio spintučių gali prisikrauti visokio gėrio riebalams ir dulkėms kaupti. 

Tai pas mane virtuve irgi priestate,bet pati matei kad dar koks stalas su visom mamzelkom telpa .Ir dar telpa visi tie tie tavo isvardinti fiti-miti.

Nusidažiau plaukus pati, uf, visai normaliai. Kaip pastebėjau pas mane žilų daugiau galvos priekyje ir smilkiniuose, gale labai mažai. 

As tai pincetu darbuojuosi.Vis tokius neetatinius israunu ir einu nedazytas.

Oi Limca,tikiosi kad daktariukas tik pagydys,pagydys ir paleis kaip nauja.

O del tu paaugliu tai baisus reikalas.Pati tokiu paroblemu apturejau,kad bijau ir atsiminti.

Atsakyti

Puikiai! Kol kas viršija visus lūkesčius su keliais mizernais minusiukais.  :D

Labryt.

Šian esu visiškai be fazių. Net kojos ir rankos dreba  :unsure: 

Ką vartoji ar čia tave aplinka taip veikia?  Bet kokiu atveju drebi vadinasi judi, judi vadinasi sportuoji, sportuoji reiškiasi kalorijas degini, kalorijas degini reiškia gražėji ir ploneji 😊

Prabudau siandien kazkur tarp 5-6 val ryto. Ir, koks grazus dangus buvo, kai saule tekejo. Kazkaip uzsifiksavo. Oras pagerejo, galvojau faina diena. Bet, paskui... bac ir subyrejo tas grozis. Nusizude mano vaiko draugo sese. Mano vaikas 10okas, sesuo 11. Siaubas, baisu, tragedija.  :angel_sadangel:

Be visa to, dar ir daktariuks pasimatyma paskyre. Nu suds, ne pirmadienis. 

Aš šiandien irgi nuo 4 val pabudau, pasikankinai pusvalandį besiklausant knarkimo ir keliausi I darbą. 

Ech ir kas į tas galveles šauna 🙁kiek jie skausmo atneša tevams. Didžiulė Tragedija, užuojauta.

Del plaukų dažymo na jau ne, geras kirpėjas vis vien geriau nudažo todėl pati dazyciausi tik iš reikalo. Tiesa sakant dažiau, bet nepatiko tas vargas. Juo labiau dažau stuogelem jokių šansu pačiai nusidažyti dabar.

Atsakyti

Tai gali pešiot, kai nedaug. O jei daugiau, tai yra rizika plika likti.

Atsakyti

Dabar taip pagalvojau, jeigu papešiočiau su pincetu savo žilus, tai pusė galvos plika būtų.  :lol:​ 

Atsakyti

Tai gali pešiot, kai nedaug. O jei daugiau, tai yra rizika plika likti.

Pas mane jau daugiau zilų nei ne 😆

Atsakyti