Įkraunama...
Įkraunama...

Mėgstančios burbulus ir pokalbius ;)

Elija, pas mane virtuvė yra priestatas namo gale, tai yra atskira tipinio terasiniams namams, dydžio virtuvėlė, kur aš dar ir skalbimo mašiną ir džiovyklę ant jos užkartą įkišau, net indaplovę italpinau. Ir spinteles pakabinamas iki lubų pavariau, dėl ko teko kariauti su virtuvinių firmos bosu, nes juk visi ima standartą ir po to ant tų standartinio dydžio spintučių gali prisikrauti visokio gėrio riebalams ir dulkėms kaupti. 

Atsakyti

O tai jau parduotuves pienas tai ne karves ane 😊

ne taip norejau pasakyt :D turejau omeny naminis tas fu kaka, parduotuvini dar toleruoju, nes gi ten skiestas :D

Atsakyti

Kaip dziaugiuosi ta musu lietuve mergaite is Airijos,kuri net auksinio buzzo nusipelne Airijos talentuose.

Labas rytas mamzes.

https://www.zmones.l...IVBRHhlNOiebbn8

Mačiau, šaunuolė, ji ir LT vaikų balse dalyvavo. 

Atsakyti

Orange, kaip automobilis? Ar išmokai su automatine pavarų dėže važiuot?

Puikiai! Kol kas viršija visus lūkesčius su keliais mizernais minusiukais.  :D 

Labryt.

Šian esu visiškai be fazių. Net kojos ir rankos dreba  :unsure:​ 

Atsakyti
QUOTE(I.Elija @ 2019 03 18, 11:26)
Kaip dziaugiuosi ta musu lietuve mergaite is Airijos,kuri net auksinio buzzo nusipelne Airijos talentuose.

Irgi ziurejau. kadangi to filmo garso takelis mano sirdi uzkariaves, tai man siek tiek kliuvo tos balso vingrybes, mano nuomone, sitai dainai to nereikia. Bet palaikau ir dziaugiuos besalygiskai.
Atsakyti

Nusidažiau plaukus pati, uf, visai normaliai. Kaip pastebėjau pas mane žilų daugiau galvos priekyje ir smilkiniuose, gale labai mažai. 

Atsakyti
QUOTE(Laukinė orchidėja* @ 2019 03 18, 13:00)
<p>Nusidažiau plaukus pati, uf, visai normaliai. Kaip pastebėjau pas mane žilų daugiau galvos priekyje ir smilkiniuose, gale labai mažai. </p>

Ir pas mane taip pat.

Teko ir man dazyt paciai, kirpejas sudejo dazus, uzrase proporcijas, nerizikavau cia eit eksperimentuot.

Labs.
Atsakyti

Aš irgi pradėsiu pati dažyt, jaučiu... Nedaug moku pas savo kirpėjuką, bet vistiek sutaupyčiau. Nes laiko gaila pas jį sėdėti porą valandų kartą per 6 savaites. Kaip jūs pakaušį nudažot? 

Atsakyti

Aš irgi pradėsiu pati dažyt, jaučiu... Nedaug moku pas savo kirpėjuką, bet vistiek sutaupyčiau. Nes laiko gaila pas jį sėdėti porą valandų kartą per 6 savaites. Kaip jūs pakaušį nudažot? 

oi, nea, nedaryciau to, jei tureciau galimybe pas kirpeja patekt. Su mano plauku kiekiu, nafik, kaip sudetinga ten buvo tuos plaukus skirstyt.

Pakausi tai pati, nugaros pusej  vyras padejo.

Atsakyti

Pas mane irgi kupeta nemenka tų plaukų. Tai ir nežinau, ar rizikuoti pačiai namie, ar kentėti pas kirpėjuką.

Atsakyti

O kaip pakaušį šampūnu ištrenki?

Tai va lygiai taip pat ir dažais.

Atsakyti

Prabudau siandien kazkur tarp 5-6 val ryto. Ir, koks grazus dangus buvo, kai saule tekejo. Kazkaip uzsifiksavo. Oras pagerejo, galvojau faina diena. Bet, paskui... bac ir subyrejo tas grozis. Nusizude mano vaiko draugo sese. Mano vaikas 10okas, sesuo 11. Siaubas, baisu, tragedija.  :angel_sadangel: 

Be visa to, dar ir daktariuks pasimatyma paskyre. Nu suds, ne pirmadienis. 

Atsakyti