Įkraunama...
Įkraunama...

Mėgstančios burbulus ir pokalbius ;)

labas rytas,

Labas rytas  šiandien visi pramiegojom :D gerai, kad nėra kur skubėti.

Į karvutę pažiūrėjus, prisimenu tą primelžta šiltą pieną kurio pakęst negaliu :D

prisimenu epizoda is vaikystes  kai verkiau, nes mocute  karves dar nepamelze ir nera  silto pienuko :)  o  dabar  didesnio kosmaro  nebutu kaip gerti  piena, o ypac silta :) Bet varskyte, suri,  grietine, sviesta visada  prasom  paduoti :)

Atsakyti

Labas rytas. Oi šiltas karvės pienas fui, fui, ir šaltas neskanus, man iš parduotuvės skaniau. :D​ Va sūris varškės, kurį teta padaro, tai skanumas neišpasakytas. 

Atsakyti

Pieną geriu tik šaltą. Baisesnio dalyko už šiltą nėra.

Labas rytas.

Atsakyti

karves pienas ne tik siltas, bet ir saltas fui. jei jau reikia, tai tik parduotuvini naudoju. apskritai pieno negeriu, naudoju nebent i kava ar maisto gamyboj.

Atsakyti

karves pienas ne tik siltas, bet ir saltas fui. jei jau reikia, tai tik parduotuvini naudoju. apskritai pieno negeriu, naudoju nebent i kava ar maisto gamyboj.

O tai jau parduotuves pienas tai ne karves ane 😊

Atsakyti

O tai jau parduotuves pienas tai ne karves ane 😊

Karvės, karvės, bet ne toks riebus(pasterizuotas, nugriebtas visas riebumas :D ), iš pamelžtos karvės pieno nusistovėjusio kiek grietinės gali nugriebti, o pabandyk iš parduotuvinio, šnipštas gausis.  :D Man dar tas kvapas šviežio pieno veukt.

Atsakyti

Karvės, karvės, bet ne toks riebus(pasterizuotas, nugriebtas visas riebumas :D ), iš pamelžtos karvės pieno nusistovėjusio kiek grietinės gali nugriebti, o pabandyk iš parduotuvinio, šnipštas gausis.  :D Man dar tas kvapas šviežio pieno veukt.

Tai procesas kaip ir viskas aišku 😊. Tik kad gi buvo pasakyta karves fu o parduotuves ok 😊 Aš jau geriau rinkčiausi žinomos bobulytes karves pieną naudoti nei į parduotuves patenkanti “visoki” pieną. Aišku jis ten prafiltruojamas, bet vis vien šlykštukas. 😊

Atsakyti

Labas rytas! 

Ir vėl nauja savaitė. Kur dingo savaitgalis? 

Vaikystėje pieną gerdavau tiesiai iš kibiro, kai tik baba baigdavo Žvaigždutę melžti. Per šiaudą, rastą pievoje. Baba melždavo švariai, ir šiaip, švari motriška buvo, tai dabar pagalvojus nešlykština, nors šilto pieno negeriu. 

AA virtuvė mane žavi, tokius eksperimentus ji ten kuria.

Terreza, jau 4 metai...

Orange, kaip automobilis? Ar išmokai su automatine pavarų dėže važiuot?

Atsakyti

Virtuvės norėčiau bendros su valgomuoju arba tokio dydžio kad tilptų stalas kur lėlė namų darbus daro, diedas savo master's degree siekia, lodorius po kojom makaluojasi, aš kepu verdu. Na, lodorius po kojom ir dabar makaluojasi. Net atsisėda ant pėdų man, jei ilgiau pastoviu vienoj vietoj.

Atsakyti

As dabar nustojau pieno produktus valgyti,is viso.-jokiu!Man atsikimso nosis po savaites.O valgyciau ir valgyciau pienu is karves uzsigerdama.

Kaip dziaugiuosi ta musu lietuve mergaite is Airijos,kuri net auksinio buzzo nusipelne Airijos talentuose.

Labas rytas mamzes.

https://www.zmones.l...IVBRHhlNOiebbn8

Atsakyti

Vaikystej ne tik kad ka tik pamelzta piena gerdavau, bet i ji dar ir cukraus pridedavo  :D​ Dabar vien pagalvojus krato, o tada tai netgi labai skanu budavo.

Atsakyti

Virtuvės norėčiau bendros su valgomuoju arba tokio dydžio kad tilptų stalas kur lėlė namų darbus daro, diedas savo master's degree siekia, lodorius po kojom makaluojasi, aš kepu verdu. Na, lodorius po kojom ir dabar makaluojasi. Net atsisėda ant pėdų man, jei ilgiau pastoviu vienoj vietoj.

O tai dabar tavo virtuvej stalas netelpa?Ar pas tave namas kur svetaine pereina i valgomaji?

Atsakyti