Įkraunama...
Įkraunama...

Mėgstančios burbulus ir pokalbius ;)

Oi visada lengva issot is dorovinguju.
Vakar pina kolada daremes , bo kokoso pieno nuo kario buvo like.
Su sobieski wodka is maximos biggrin.gif

Pasirodo tu ne digimonas. :D 

Veda.

Merginos ir as jusu pasiilgau.

Nu ziauriai fainai kad tu cia

:huh2:  dažų atvežti?  :D 

Butinai.As tau sampes nupirksiu .

Atsakyti

Minu į sportą ir burbulų. 

Nesiderina :D 

Atsakyti

Prašom, keiskit :D man svarbu bendravimas ir iš to turėti malonumą, norėti rašyti ir skaityti :)

tai ant pamastymo dabar, lelengva gi uzduotis :D

parasiau Ulai, sake gal uzsuk, jei laiko bus, bet meeto tai sake labai nori, ir butinai jai pranesti, jei organizuosimes :)

Atsakyti

Nu nieks čia spec rietis nežada,bet ar galvoji ,kad nieks niekada dėl nieko nesusipyks?o jei tau pasirodys,kad jau rietenos,o kitai tik.diskusija.

na, bet  ku...is  nevadins ir nx nesiuntines 

Atsakyti

Jei nebus tu bjauriu rietenu, tai tikrai cia kone visos nores bendrauti :)

O diskutuoti, gincytis ir netgi pasipykti galima ir kulturingai.

Atsakyti

savaitė, 10 Kov 2019 - 16:20, parašė: na, bet ku...is nevadins ir nx nesiuntines
Nu tai gal.
Atsakyti

Kaip juokinga,kad Rikute vel sumete mano detas nuotaukas pirmame puslapyje mano kurtose temose.Tu cia jas issiaugojai tiek metu ar kaip?

Atsakyti

Nesiderina :D

Netiesa. Prisimink kaip šian bėgai burbulų.  :B  Tai buvo sportas, tik nesėkmingai be burbulų pasibaigęs.  :B  :D 

Atsakyti
Na, čia jau ir aš bandysiu išdrįsti, nes skaitau labai seniai. O ir bendravau trumpai seniau. Maja, Terezza mane žino, na, bent jau aš taip tikiuosi smile.gif
Atsakyti

Aišku. Įpusėjau.

Buratinas yra sakiusi, kad kalbėti nesijungs, tik dalyvaus neakivaizdžiai, t.y. palaikinimais, tai kaip ir dalyvauja.

Bet gal šitoj temoj ir pasisakys.

Galetu prisijungti. Kazkada i viesa klausima forume, nenoredama viesintis, atsake man privacia zinute. Visai galetu prisijungti. 

Atsakyti
QUOTE(Oragė @ 2019 03 10, 16:23)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Fate Fate" data-cid="72378184" data-time="1552227580"><div><p>Nesiderina biggrin.gif</p></div></blockquote><p></p><p>Netiesa. Prisimink kaip šian bėgai burbulų.  cool.gif  Tai buvo sportas, tik nesėkmingai be burbulų pasibaigęs.  cool.gif  biggrin.gif </p>

Oi , gaspadine fate , kodel toks apsileidimas . Gi reikia visada rezerva tureti. Nemaziau nei 100 zmoniu biggrin.gif
Atsakyti

Oi , gaspadine fate , kodel toks apsileidimas . Gi reikia visada rezerva tureti. Nemaziau nei 100 zmoniu biggrin.gif

aha, as irgi nustebus kaip cia Fate taip... :)

Atsakyti