Įkraunama...
Įkraunama...

Mėgstančios burbulus ir pokalbius ;)

Labos ponios,

Vėl savaitgalis kažkur dingo. Bet užtat lyg pamiegojau.  :rolleyes:  Taigi naujausios mūsų naujienos - babytė vis tik aCitiks. Aš šian cacutė, net arbatinį nukalkinau ir išploviau  :rolleyes:  Dar papirkau guminius kilimėlius į mašiną ir debiutavom tunelinėj plovykloj. Vysks būtų gerai, bet jų ta transportavimo juosta neužkelia ant išvažiavimo mašinos, tai gerai, kad kokiam telefone nesėdėjau ir laiku išvažiavau.  :D​ 

Atsakyti

Ai, o virtuvė, tai tik atskirai. Kai tik bus galimybė, būtinai iškelsiu iš svetainės. 

Atsakyti

Ai, o virtuvė, tai tik atskirai. Kai tik bus galimybė, būtinai iškelsiu iš svetainės. 

Nors Tu mane  supranti :)  :mirksiukas:

Atsakyti

Nors Tu mane  supranti :)  :mirksiukas:

Ir as suprantu.Man tik virtuve nebent su valgomuoju.Nepernesu kaip minksti baldai kvepia kotketais.O dar jeigu pas vaikus kas ateina tai susimetam- jie ten mes cia ir tt.Arba as ziuriu telika,o man kazkas tai puodais barskina-fui fui.

Atsakyti

Jungiuosi prie mylinčių atskiras virtuves.

Kiaušinius ne kartą esu susprogdinus vietoj išvirimo. Ir višta vis svildavo, iki lėtaeigį nusipirkau.

Buvau sveikint seserį (gimtadienis buvo prieš savaitę), prisirijau cepelinų.Ir prieš keturis metus šiandien išėjusį prisiminėm. 

Rykute, kokie atsiliepimai apie filmą?

Atsakyti

Filmas patiko, aš jį kažkada buvau įsijungus, bet nepradėjau žiūrėti dėl kažko ir pasimiršo. Mėgstu tokius stipresnius filmus. 

Atsakyti

Dar tik aštuonios, o man akys kryžiuojasi. Einu praustis ir gult. Vėl atsikelsiu paryčiais.

Atsakyti

Mano mažė pietų numigo (ko jau nedaro), tai daba miegot neina nuvaryt  :unsure:

Atsakyti

Jungiuosi prie mylinčių atskiras virtuves.

Kiaušinius ne kartą esu susprogdinus vietoj išvirimo. Ir višta vis svildavo, iki lėtaeigį nusipirkau.

Buvau sveikint seserį (gimtadienis buvo prieš savaitę), prisirijau cepelinų.Ir prieš keturis metus šiandien išėjusį prisiminėm. 

Rykute, kokie atsiliepimai apie filmą?

Kaip greitai bėga laikas, jau keturi metai.... :4u:  

Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Balta karvyte , is kurios pieno is experimentuoju . Fermeris leido ir tikisi rezultatu.
Gerai kad ji galima savo bandelem uzganedinti.
Nes su fetos gamyba man dar nesekasi.Organines ,naturalaus rauginimo.
Atsakyti

Labas rytas  šiandien visi pramiegojom :D gerai, kad nėra kur skubėti.

Į karvutę pažiūrėjus, prisimenu tą primelžta šiltą pieną kurio pakęst negaliu :D 

Atsakyti

Labas rytas  šiandien visi pramiegojom :D gerai, kad nėra kur skubėti.

Į karvutę pažiūrėjus, prisimenu tą primelžta šiltą pieną kurio pakęst negaliu :D

Ir as prisiminiau. Tik vaikystej mielai gerdavau ka tik primelzta karves piena😀

Pries pora metu pasitaike tokia galimybe, tai kazkaip visai nenorejau tokio gert😁

Labas rytas

Atsakyti