Tokiu nesu maciusi. Idomios, labai.
Oi, priminei. Vakar sunus kepe sumustini su kiausiniu ant keptuves (mokykloj bandytas receptas). Sakau, tikrink ar nedega. Ne ne, viskas gerai. Patikrinau as- dugnas juodas☺
Kepe antra😀 Na bet nieko, tegul mokosi😉
bet tikrai, ypac kai virtuve yra atskira nuo kambario, tai taip lengva pamirsti, kad gamini va pas drauge kai vaikus priziuriu, tai pas juos virtuve ir svetaine bendra, tai sedi ant sofke ir matai kas virtuvej, nepamirsi. o pas mane tai pff, uzdarei virtuves duris ir pamirsai
Eularija, o kokios cia geles?
Tulpės džiugina mano širdį Man labai gražu gėlės, kurių kotų žaluma pereina į žiedus.
bet tikrai, ypac kai virtuve yra atskira nuo kambario, tai taip lengva pamirsti, kad gamini va pas drauge kai vaikus priziuriu, tai pas juos virtuve ir svetaine bendra, tai sedi ant sofke ir matai kas virtuvej, nepamirsi. o pas mane tai pff, uzdarei virtuves duris ir pamirsaiEsu kiaušius išvirus - iškepus
Mano mamai po gripo komplikaciju dingo uosle, tai kiek baimes budavo, kai jie kaime gyvendavo ir peciu kurendavo. Gi, neuzuosdavo nei smalkiu, nei dumu. Labai gerai butuose tos signalizacijos.
smalkes yra beskones, bekvapes, degios dujos, jas tik su carbon monoxide detector gali 'pagauti,' del to zmones ir mirsta ju prisikvepave.
bet tikrai, ypac kai virtuve yra atskira nuo kambario, tai taip lengva pamirsti, kad gamini va pas drauge kai vaikus priziuriu, tai pas juos virtuve ir svetaine bendra, tai sedi ant sofke ir matai kas virtuvej, nepamirsi. o pas mane tai pff, uzdarei virtuves duris ir pamirsai
Kazkada man buvo labai grazu virtuve bendra su kambariu, bet pagyvenus supratau, kad labai nepatogu. geriausia atskira virtuve kada gali uzdaryti duris, tiek nuo kvapu, tiek nuo garsu
Eularija, tulpes pasakisko grozio .
O man tik atvira virtuvė patinka. Viskas venoje erdvėje- gaminimas, bendravimas, valgymas. Kvapus gartraukiu ir vėdinimu valdom.
Aš ir nenorėčiau uždaros virtuvės, kai planavau pirkti butą, tai žiūrinėjau, kad būtų galima virtuvę perkelti arba sieną griauti
matai kaip skirtingai na galiu i kompromisa eiti valgomasis i virtuve kartu ;)
Rykute, o dabar bus bendra ar atskira erdve?
Man del erdves ir taip ir taip faina. Viena, kas privaloma, tai atskiras, didelis valgomasis stalas. Nors tobuliausia butu svetaine ir erdve valgomajam.
Rykute, o dabar bus bendra ar atskira erdve?
Man del erdves ir taip ir taip faina. Viena, kas privaloma, tai atskiras, didelis valgomasis stalas. Nors tobuliausia butu svetaine ir erdve valgomajam.
Daba visas 1a yra virtuvė, valgomasis ir svetainė