Įkraunama...
Įkraunama...

Mėgstančios burbulus ir pokalbius ;)

Limcamca o kodel tu tulpiu nepazisti?
Zaliosios papugines
https://www.pinteres...320315/?lp=true
Atsakyti

Tokiu nesu maciusi. Idomios, labai. 

Atsakyti

Oi, priminei. Vakar sunus kepe sumustini su kiausiniu ant keptuves (mokykloj bandytas receptas).  Sakau, tikrink ar nedega. Ne ne, viskas gerai. Patikrinau as- dugnas juodas☺

Kepe antra😀 Na bet nieko, tegul mokosi😉

bet tikrai, ypac kai virtuve yra atskira nuo kambario, tai taip lengva pamirsti, kad gamini :D va pas drauge kai vaikus priziuriu, tai pas juos virtuve ir svetaine bendra, tai sedi ant sofke ir matai kas virtuvej, nepamirsi. o pas mane tai pff, uzdarei virtuves duris ir pamirsai :lol: 

Atsakyti

Eularija, o kokios cia geles? 

Tulpės džiugina mano širdį :)​ Man labai gražu gėlės, kurių kotų žaluma pereina į žiedus. 

Atsakyti

bet tikrai, ypac kai virtuve yra atskira nuo kambario, tai taip lengva pamirsti, kad gamini :D va pas drauge kai vaikus priziuriu, tai pas juos virtuve ir svetaine bendra, tai sedi ant sofke ir matai kas virtuvej, nepamirsi. o pas mane tai pff, uzdarei virtuves duris ir pamirsai :lol:
Esu kiaušius išvirus - iškepus  :lol:​ 
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rykute: 17 kovo 2019 - 18:51

Mano mamai po gripo komplikaciju dingo uosle, tai kiek baimes budavo, kai jie kaime gyvendavo ir peciu kurendavo. Gi, neuzuosdavo nei smalkiu, nei dumu. Labai gerai butuose tos signalizacijos. 

smalkes yra  beskones, bekvapes, degios dujos,   jas tik  su carbon monoxide detector gali 'pagauti,'  del to zmones  ir mirsta ju prisikvepave.

Kazkada man  buvo labai  grazu  virtuve  bendra su kambariu, bet  pagyvenus supratau, kad labai  nepatogu. geriausia atskira virtuve kada gali uzdaryti  duris,  tiek nuo kvapu, tiek nuo garsu :)

Eularija,  tulpes  pasakisko  grozio .

Atsakyti

O man tik atvira virtuvė patinka. Viskas venoje erdvėje- gaminimas, bendravimas, valgymas.   Kvapus gartraukiu ir vėdinimu valdom.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eularija: 17 kovo 2019 - 19:38

Aš ir nenorėčiau uždaros virtuvės, kai planavau pirkti butą, tai žiūrinėjau, kad būtų galima virtuvę perkelti arba sieną griauti :D 

Atsakyti

Nemegstu uzdaru virtuviu, nenoriu jaustis atskirta nuo visu kai gaminu

Atsakyti

matai kaip skirtingai :)  na galiu i kompromisa eiti   valgomasis  i  virtuve kartu ;)

Atsakyti

Rykute, o dabar bus bendra ar atskira erdve?

Man del erdves ir taip ir taip faina. Viena, kas privaloma, tai atskiras, didelis valgomasis stalas. Nors tobuliausia butu svetaine ir erdve valgomajam. 

Atsakyti

Rykute, o dabar bus bendra ar atskira erdve?

Man del erdves ir taip ir taip faina. Viena, kas privaloma, tai atskiras, didelis valgomasis stalas. Nors tobuliausia butu svetaine ir erdve valgomajam. 

Daba visas 1a yra virtuvė, valgomasis ir svetainė :) 

Atsakyti