Labas sekmadienis
IMG_20190317_134824_973.jpg 152,75KB 0 Parsiųsta kartų
Pirksiu mamai gesintuvą. Matyt jau atmintis streikuot pradeda. Pilnas butas ir laiptinė dūmų nuo pamirštos ant viryklės keptuvės. Durys į virtuvę buvo uždarytos, o daviklis koridoriuje, tai pradėjo pypt tik kai jau duris atidarė ir kaip reikiant dūmai virst iš virtuvės pradėjo.
Pirksiu mamai gesintuvą. Matyt jau atmintis streikuot pradeda. Pilnas butas ir laiptinė dūmų nuo pamirštos ant viryklės keptuvės. Durys į virtuvę buvo uždarytos, o daviklis koridoriuje, tai pradėjo pypt tik kai jau duris atidarė ir kaip reikiant dūmai virst iš virtuvės pradėjo.
Tai streso apturėjot kiek metų mamai? Paprašyk, kad durų į virtuvę nedarytų.
Jau norejau rasyti, koks fainas tavo savaitgalis, ir cia bac...
O, virtuveje nera daviklio?
Nuejau pasitvarkyti virsuje, ir uzkliuvo akys uz mano kvepalu ir visokiu kosmetikos meginuku ir dalykeliu. Taip, saziningai issirusiaviau, kas reikalinga, kas ne. Berusiuodama ir prisikvepinau ir prisidaziau. Kai atejau i apacia, tai vyras net zvengt pradejo, sako, dabar kazkur vestis tave reikia, taip pasipuosusia
Aha, gerai, kad tik tuo baigėsi. Virš 60 m. dar tik.
hmmm hmmm... man virs 30... dar tik... o kiek kartu esu pamirsusi, kad kazka kepu/verdu ! virtuves duris visada uzdarom. pas mus is virtuves balkono durys yra, ir kai gaminam jas visad atidarom, kad kvapai i kambarius neitu. ir dar kadangi turim tokia megstancia is 11 auksto paskraidyt, tai esant atidarytam balkonui privaloma uzdaryti virtuves duris. nu ir tu patikek, nereik ne 60 metu, kiek as maisto prideginusi esu
Gerai, kad dar gerai baigėsi, official.
Esu ir aš pamiršus, ryžius prikepusi, bulves. Tai, kad nepamiršt nusipirkau magnetinį laikmatį, prilipdžiau ant šaldytuvo, tai jeigu planuoju pamiršt, visada užsuku, garsiai zvimbteli, tada jau žinau reik lėkt į virtuvę.
Pyragas su varške ir apelsinais pasakiško skonio gavosi, apsiėdžiau.
hmmm hmmm... man virs 30... dar tik... o kiek kartu esu pamirsusi, kad kazka kepu/verdu ! virtuves duris visada uzdarom. pas mus is virtuves balkono durys yra, ir kai gaminam jas visad atidarom, kad kvapai i kambarius neitu. ir dar kadangi turim tokia megstancia is 11 auksto paskraidyt, tai esant atidarytam balkonui privaloma uzdaryti virtuves duris. nu ir tu patikek, nereik ne 60 metu, kiek as maisto prideginusi esu
Oi, priminei. Vakar sunus kepe sumustini su kiausiniu ant keptuves (mokykloj bandytas receptas). Sakau, tikrink ar nedega. Ne ne, viskas gerai. Patikrinau as- dugnas juodas☺
Kepe antra😀 Na bet nieko, tegul mokosi😉
Mano mamai po gripo komplikaciju dingo uosle, tai kiek baimes budavo, kai jie kaime gyvendavo ir peciu kurendavo. Gi, neuzuosdavo nei smalkiu, nei dumu. Labai gerai butuose tos signalizacijos.
Mano mama taip pat uosles neturi, nuo gimimo. Tai viena karta gerai kad i svecius atejau, duju kvapas visam bute.