<div>
<p>Abejoju del to baltymo, bet zmones visko prisigalvoja.
As tai ne uz ka ,kiausinis toks nesvarus daiktas palyginus su vynu. Paskui ne actui nebetiks.
Dar atradima padariau , kad pigiau cia gadint vyna , nei pirkt acta
Tas man gerai sekasi.
Siaip tai biski siaubas ima is tu lietuvisku maisto dizainu ir as ten suskaiciuoju milijona higienos pazeidimu ant vienos lekstes.
Atsikeliai anksti , pavalgiau avizienes , formule ziuri.Lenkas Robertas Kubica grizo. Tai kas is rytu europos labiausiai priartejo prie sio karaliu sporto . Buvo ten ruskiu , bet jiems nesekesi.Liko tik putinas su socio etapu , kuri jis lygiavertiskai karaliskai atstovauja.
Zinau ,kad niekam cia neidomu , bet a vdrug.
Sene ir jura jau ivyko , gal kas ir racing susidomes.</p>
</div>
</blockquote>
<p>Pasitikslinau. Kiausinio baltymas, kazeinas ir zuvu zelatina naudojama kaip vyna nuskaidrinanti medziaga.Baltymas dar salina taninus. Pagrindiniai galvos skausmo sukelejai ir yra butent histaminas ir taninai. </p>
Nezinau , yra visokiu ir ne tokiu egzotisku materiju tam vynui .
Beto vynas , alyvuoges ir ju aliejus ,visokie uksusai yra visai kitokie ,nei importuojami i lietuva.Na isvis nieko panasaus.
Uk restoranuose dar buna autentisku gaminiu ,vidurzemio juros padazo ,kitokiu alyvuogiu. Bet niekad nemaciau masineje prekyboje.