Įkraunama...
Įkraunama...

Mėgstančios burbulus ir pokalbius ;)

[quote name="Acqua Alta" post="72385269" timestamp="0"] Paziurejau restorano juoda balta galerija. Seniai tuos karvingus ir agurkus su pomidorais prie karbonado toje pat leksteje maciau. O kas buvo neskanu ?

Praktiskai viskas.Buvo idaryta vista-viena bulka su vegeta.Paskui kazkokie tai suktinukai-rukytame kumpyje isuktas suris.Paskui balta mistaine pavendenijus ir tt.Karstam buvo vistienos krutinele su suriu ir grybais.Krutinele perdziovinta,grybai surus ir tt.Garnyras kaip prie sovietu-pora riekuciu pomidoro,agurko ir kopustu.Nu jokio progreso ten. O Limca Vat cia mums patinka.

https://www.google.c...odite%20Taverna

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo I.Elija: 16 kovo 2019 - 21:58

https://www.cote.co....stbourne-grove/

Atsakyti

http://villabiancagroup.com/fishcafe/

Atsakyti

Man tai nuo kai kuriu raudonu (o retkarčiais ir baltu) vynu uzkaista zandai, niezti akys, buna bet patinsta veidas. Kazkas alergizuoja. Bet ne nuo visu

Oi, alergenu vyne gali buti n+k tas pats pelesis, tiraminas ar aspenas. Dar kazkur skaiciau, kad fermentacijai naudojamas kiausinio baltymas ir dar kazkas. 

Atsakyti

Labas rytas, vakar burbulai taip skaniai susigėrė, kad šiandien nei galvos skauda, nei jaučiuosi blogai :D 

Atsakyti
QUOTE(Fate Fate @ 2019 03 16, 23:29)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="GAILE*" data-cid="72385312" data-time="1552757485"><div><p>Man tai nuo kai kuriu raudonu (o retkarčiais ir baltu) vynu uzkaista zandai, niezti akys, buna bet patinsta veidas. Kazkas alergizuoja. Bet ne nuo visu</p></div></blockquote><p>Oi, alergenu vyne gali buti n+k tas pats pelesis, tiraminas ar aspenas. Dar kazkur skaiciau, kad fermentacijai naudojamas kiausinio baltymas ir dar kazkas. </p>

Abejoju del to baltymo, bet zmones visko prisigalvoja.
As tai ne uz ka ,kiausinis toks nesvarus daiktas palyginus su vynu. Paskui ne actui nebetiks.
Dar atradima padariau , kad pigiau cia gadint vyna , nei pirkt acta biggrin.gif
Tas man gerai sekasi.
Siaip tai biski siaubas ima is tu lietuvisku maisto dizainu ir as ten suskaiciuoju milijona higienos pazeidimu ant vienos lekstes.
Atsikeliai anksti , pavalgiau avizienes , formule ziuri.Lenkas Robertas Kubica grizo. Tai kas is rytu europos labiausiai priartejo prie sio karaliu sporto . Buvo ten ruskiu , bet jiems nesekesi.Liko tik putinas su socio etapu , kuri jis lygiavertiskai karaliskai atstovauja.
Zinau ,kad niekam cia neidomu , bet a vdrug.
Sene ir jura jau ivyko , gal kas ir racing susidomes.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Acqua Alta: 17 kovo 2019 - 07:45

Labas rytas.

Vakar filmą sužiūrėjau. Sunkus, bet man tokie patinka.

https://www.imdb.com/title/tt0914863/

Atsakyti
QUOTE(Acqua Alta @ 2019 03 17, 07:44)

Labas rytas. Man dakaras įdomu būna tik. Ten "sergu", žiūriu, laukiu. Gal ir formule reikėtų pasidomėt😀. Pas mus atsirado vieta, kur tobulo skonio marinuotom alyvuogėm prekiauja ir pomidorais, ryju trečia para, jau nebenoriu gal.
Atsakyti

Abejoju del to baltymo, bet zmones visko prisigalvoja.
As tai ne uz ka ,kiausinis toks nesvarus daiktas palyginus su vynu. Paskui ne actui nebetiks.
Dar atradima padariau , kad pigiau cia gadint vyna , nei pirkt acta biggrin.gif
Tas man gerai sekasi.
Siaip tai biski siaubas ima is tu lietuvisku maisto dizainu ir as ten suskaiciuoju milijona higienos pazeidimu ant vienos lekstes.
Atsikeliai anksti , pavalgiau avizienes , formule ziuri.Lenkas Robertas Kubica grizo. Tai kas is rytu europos labiausiai priartejo prie sio karaliu sporto . Buvo ten ruskiu , bet jiems nesekesi.Liko tik putinas su socio etapu , kuri jis lygiavertiskai karaliskai atstovauja.

Pasitikslinau. Kiausinio baltymas, kazeinas ir zuvu zelatina naudojama kaip vyna nuskaidrinanti medziaga.Baltymas dar salina taninus. Pagrindiniai galvos skausmo sukelejai ir yra butent histaminas ir taninai. 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fate Fate: 17 kovo 2019 - 09:24

Labas rytas,

Pasitikslinau. Kiausinio baltymas, kazeinas ir zuvu zelatina naudojama kaip vyna nuskaidrinanti medziaga.Baltymas dar salina taninus. Pagrindiniai galvos skausmo sukelejai ir yra butent histaminas ir taninai. 

Alta jau daugiau maziau suprantama kalba pakalbejo, niu tamsta   bet googlo neina nieko suprasti :) taip  va zmogus ir laviniesi po truputi.

Ziurejau vakar viena akimi F1 ,  gaila mano  suzadetinis visai nera jokio sporto  fanas, tai   va  taip praleidziame... jo brolis  labai uzsideges stebi arkliu lenktynes, daro statymus tik  nesigyre, kad  ka labai laimetu :)   tai isvada sportas vienos islaidos :)

Atsakyti

Laba, 

Praejusi savaitgali futbolas buvo, nors siaubingas vejas ir lietus buvo. Siandien atsauktas nors saule sviecia nuo anksciausiai. Tikrai nesuprasi tu sportininku. 

Terezza, aciu. Shaka zinau. I.Elija, aciu. Cote zinau, kitus du pasizymejau. 

Jeigu rekomenduoti tai as graiku Daphne Camden Towne siulyciau. Picas - Franco Manca, steika - Flat Iron. Ypatingoms progoms vaziuojam pas italus - Vita Bela Chelmsforde. Labai aukstos klases restoranas, maistas dieviskas. 

Praejusi savaitgali valgem japonu kari, o dievai koks maistas. Kaip visada uzeiga nieko ypatingo, beeeet skaaanu kaip. Jeigu ka domina, tai Coco Covent garden. Paprastai apie 15 min reikia palaukti staliuko. 

Praktiskai jau alkana esu 😀

Atsakyti

Labas rytas. Su kava. Galvą neskauda, pulsas atrodo normalus, vėliau reiks pamatuot. MB vakar stintų prigaudė, nemažai, smulki, jaučiu reiks parduot, turim mes jau kameroj biškiuką, tai užteks pakepimui. 

Atsakyti