Įkraunama...
Įkraunama...

Mėgstančios burbulus ir pokalbius ;)

Pripranta organizmas ir vis daugiau isgerti gali. 

Kazkada mokykloje gydytojas paskaita skaite ir sake, kai tevai po baliaus, kita diena dziaugiasi, kad jiems galvos neskauda, pasakykit: sveikinu, tapai alkoholiku  :D​ 

Čia visai kas kita. Skauda ne kitą dieną, o iš karto, vos paragavus.

Kita vertus, niekada nesipratinau. Per gerus 15-a metų raudono vyno ragavau gal kokius 5-6 kartus. Tik paskutinį kartą galvos neskaudėjo. O anksčiau po paragavimo skaudėdavo bent po parą laiko.

Atsakyti
Paziurejau restorano juoda balta galerija.
Seniai tuos karvingus ir agurkus su pomidorais prie karbonado toje pat leksteje maciau. biggrin.gif
O kas buvo neskanu ?
Atsakyti

Zinok nesu,bet tikrai nepasigendu.Turiu savo megiamus tris restoranus.Vienas Prancuzu,kitas Graiku,trecias zuvies.Tai ten ir lankomes.Net po mamos kremavimo nuejom i Graiku restorana su tuscia lekste pasedeti.Jie puole prie mamos lekstes i taure vandens pilti.Teko aiskinti musu tradicijas.

Tikiu. 

Juoda Balta mes esam kelis kartus pietave, tai normaliai buvo. Vaikams blyneliai su bananais labai patiko. Baliu maisto nezinau, gal atskirai gamina. O, gal pasikeite kas. Nes, dabar galvoju, paskutini karta gal pries kokius 4 metus buvom. O, Berneliu uzeiga tai isvis tragedija. Nesuprantu isvis, kas pas juos valgo. 

Pasidalink savo restoranais. Gal isbandysim kada. Musu mylimiausias graiku yra Camden Towne, gal tas pats?

Atsakyti

Pasidalink savo restoranais. Gal isbandysim kada. Musu mylimiausias graiku yra Camden Towne, gal tas pats?

Camden Town labai rekomenduoju Gilgamesh ir Shaka Zulu (čia visokios egzotikos yra. Zebriena, krokodiliena ir pan.).

Atsakyti

Man tai nuo kai kuriu raudonu (o retkarčiais ir baltu) vynu uzkaista zandai, niezti akys, buna bet patinsta veidas. Kazkas alergizuoja. Bet ne nuo visu

Atsakyti

Atsakyti

Man tai nuo kai kuriu raudonu (o retkarčiais ir baltu) vynu uzkaista zandai, niezti akys, buna bet patinsta veidas. Kazkas alergizuoja. Bet ne nuo visu

Panašiai kaip mane nuo vienų šokolado su riešutais derinių beria, nuo kitų ne. Atskirai valgant nei į šokoladą, nei į riešutus reakcijos nėra. Nebent šokolado truputį nesaikingai pavartota. 

Atsakyti

Rykute, jei tau netiks ar nepatiks tas kašmyro kardiganas is jav, davai perleisk man  :ax:​ 

Atsakyti

Rykute, jei tau netiks ar nepatiks tas kašmyro kardiganas is jav, davai perleisk man  :ax:​ 

OK, bet manau tiks ir patiks, vasarai bus puikus dalykas kai man 4-5 ryto reik o darbą važiuoti :D

Atsakyti

Žalgiris laimėjo, tai lengvai, kad net žiūrėti nebuvo įdomu :D

Burbulų dar spėjau papirkti iki 20.00  tai daba gurkšnoju sau  :ax:​ 

Atsakyti

Žalgiris laimėjo, tai lengvai, kad net žiūrėti nebuvo įdomu :D

Burbulų dar spėjau papirkti iki 20.00  tai daba gurkšnoju sau  :ax:​ 

AlkoGolikė kokia tais....  :D​ 

Atsakyti

AlkoGolikė kokia tais....  :D​ 

Oooo taip, ir dar viena geriu  :P​ 

Atsakyti