Įkraunama...
Įkraunama...

Mėgstančios burbulus ir pokalbius ;)

Labos,

Šiai dienai iš popierių išsikapsčiau. Gyvensiu. Dar tiesa, kokią parą pamiegosiu ir būsiu kai nauja.am 

Mam taip nepavyksta, paslaptį išduok, kol akys neiš arvėjo

Atsakyti

Cia mes su Fate laukiam sale-u.Manau tuoj turetu prasideti.

O balius tai buvo musu seimos draugo jubiliejus,tai dare lietuviu restorane Juoda-Balta Rytuose .Tokio baisaus maisto -reikia paieskoti dar.

Man tuo raudono vyno net vidurius paleidzia tie taninai su sulfitais.Jau neskaitant apie galvaskaudi.Cia alergine reakcija.Baltam kaip ir aluje ju irgi yra.Taip kad sodinat savo imunines sistemas mielosios.

Kokiu butent? ar ciu jusu su Fate paslaptis? :)

kas te taip baisaus?

a kam daba lengva, mieloji? kartais bedute macyja  :brunette:​ 

Atsakyti

Na, alergenai visi linke akumuliuotis. Man paskutiniu metu irgi nuo raudono skauda galva, bet ne visada. 

Bet tai man atvirkštinė reakcija. Anksčiau galvą skaudėjo nuo pusės taurės, o dabar jau galiu išgerti cielas dvi.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Terezza: 16 kovo 2019 - 16:43

O tau cia po operacijos pagerejo?

Operaciją kitai narei, On the line, darė. Aš pati jau 10 m. kaip nepjaustyta :) Tiesiog nuo praeito savaitgalio lengvo pasirguliavimo matyt galutinai atsigavau. 

Atsakyti

Official ka rukai, kad toks geris tave uzpuole. Pasidalink.

Kur jau ten rūkymas - aš net gert tingiu :D 

Atsakyti

Salėj atidirbta, valgyt pagaminta, grindys išvallytos, kačiūros nusiurbtos (sėdi pasišiaušę ir nepatenkintos). Poilsis.

Atsakyti
Su tuo raudonu ir taninais tai kazkokia metafizika.
Neimanoma paaiskinti.
Siandien pardatuveje perkant coca ,sv.ledu dar nera ,gal nuo birzelio . Paskaiciau seno pokio sudeti ir nusprendziau ,kad nereiks ir svieziu.
Nusipirkau du kg pernokusiu bananu .
Bananus sulauziau ir susaldziau. Isplakiau grietinele , net keista ,kad ta pacios nusigraibyta nuo pieno si karta susiplake .
Saldytus bananus supyliau mixerin , uzpyliau pora saukstu geru medaus ir na biski dauzesi , dauzesi tie lediniai bananai. Bet susismulkino ir net tokie putoti gavosi.Suverciau ta mase i greietinele ir ismaisiau .
Bandant igrust deze i saldikli ,atsirado dar puskilogramis saldytu braskiu netycia.
Tas irgi mixerin , i puse ledu braskiu imaisiau traiskytu ,kaip cia issireiskus.
Po valandos reiks dar sublenderiuot salancia mase.
Tikiuosi bus skanu.
Roziu krumai jau apdelioti bananu zievem
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Acqua Alta: 16 kovo 2019 - 17:43

Nusipirkau du kg pernokusiu bananu .
Bananus sulauziau ir susaldziau. Isplakiau grietinele , net keista ,kad ta pacios nusigraibyta nuo pieno si karta susiplake .
Saldytus bananus supyliau mixerin , uzpyliau pora saukstu geru medaus ir na biski dauzesi , dauzesi tie lediniai bananai. Bet susismulkino ir net tokie putoti gavosi.Suverciau ta mase i greietinele ir ismaisiau .
Bandant igrust deze i saldikli ,atsirado dar puskilogramis saldytu braskiu netycia.
Tas irgi mixerin , i puse ledu braskiu imaisiau traiskytu ,kaip cia issireiskus.
Po valandos reiks dar sublenderiuot salancia mase.
Tikiuosi bus skanu.

darau ir as taip, tik medaus nededu, uztenka saldumo is bananu. Ai, ir vietoj grietineles graikiska jogurta naudoju.

Atsakyti

O aš ŽALGIRIS ŽALGIRIS ŽALGIRIS rėkiu  :basketball:  :clap:​ 

Atsakyti

O jetau, jetau, kad privalgem. Vaikai sugalvojo filmu vakara daryti, tai vakarosim. John English strikes again ziuresim. 

I.Elija, tu turbut Berneliu uzeigoje nesi valgiusi, jeigu Balta-Juoda maistas neskanus. Ten, isvis pagerinta  :D 

Bet tai man atvirkštinė reakcija. Anksčiau galvą skaudėjo nuo pusės taurės, o dabar jau galiu išgerti cielas dvi.

Pripranta organizmas ir vis daugiau isgerti gali. 

Kazkada mokykloje gydytojas paskaita skaite ir sake, kai tevai po baliaus, kita diena dziaugiasi, kad jiems galvos neskauda, pasakykit: sveikinu, tapai alkoholiku  :D​ 

Atsakyti

O jetau, jetau, kad privalgem. Vaikai sugalvojo filmu vakara daryti, tai vakarosim. John English strikes again ziuresim. 

Mačiau šitą, patiko, gerai prisijuokiau.  :D​ 

Atsakyti

I.Elija, tu turbut Berneliu uzeigoje nesi valgiusi, jeigu Balta-Juoda maistas neskanus. Ten, isvis pagerinta  :D

Pripranta organizmas ir vis daugiau isgerti gali. 

Kazkada mokykloje gydytojas paskaita skaite ir sake, kai tevai po baliaus, kita diena dziaugiasi, kad jiems galvos neskauda, pasakykit: sveikinu, tapai alkoholiku  :D 

Zinok nesu,bet tikrai nepasigendu.Turiu savo megiamus tris restoranus.Vienas Prancuzu,kitas Graiku,trecias zuvies.Tai ten ir lankomes.Net po mamos kremavimo nuejom i Graiku restorana su tuscia lekste pasedeti.Jie puole prie mamos lekstes i taure vandens pilti.Teko aiskinti musu tradicijas.

Atsakyti