Įkraunama...
Įkraunama...

Mėgstančios burbulus ir pokalbius ;)

tai ir isleisk, bet ju pedagoginiais  sugebejimais labai suabejociau.

nieko nematom nei ceskiu, nei masinos :)

Tai kad ir girtis neturiu kuo, mašina sena.

Atsakyti

Upjora, mokyklos motyvas dėl neleidimo dalyvaut absurdiškas, o pateikimas kiauliškas. 

Atsakyti

seki mano seilus? :D

Seku seku.Dar nera .

Labas rytas! Pirma diena savaitėj, kai jaučiuosi pakiliai. O būdavo atsikeliu JAU pavargus. Vakar kai tik grįžau namo, įlindau į lovą 17.30 ir man jau buvo vienodai, kad vaikai be šilto maisto ir kad kompiuterinius žaidimus žaidžia. Bet suveikė - šįryt išsišiepus per lietų mamos šunis vedžiojau ir pasaulis atrodė smarkiai panuostabėjęs :)

O tau cia po operacijos pagerejo?

Nu bet Leles choro mokytoja tai truksta zodziu.Eiciau skustis pas valdzia.

O as vakar baliui atsokau.

Sveikos mamzelkos.

Atsakyti

Koks balius? kokie seilai?

Labu :)

Atsakyti

Atėjai ir prisiminiau, kad tave sapnavau, gėrėm degtinę su alum :blink: , ir tu išgėrei paskutinius lašus, aš biškį supykau.  :lol:  Daugiau nepamenu, atsibudau. 

Vuo brac. Ir galvu neskaudejo. Jo jo, as ta is damusanciu paskutinius lasus :lol: 

Atsakyti

Galva skauda jei padaugini. Nu ir jei prastas alko. :D

Atsakyti

Greičiausiai. Bet kodėl jiems jautrumas atsiranda ar dingsta, čia jau mįslė.

Na, alergenai visi linke akumuliuotis. Man paskutiniu metu irgi nuo raudono skauda galva, bet ne visada. Apie didelius kiekius nekalbu.

Atsakyti

Trauksiu pleduka, knyga ir tinginiausiu visa diena. 

Cute :wub: 

Atsakyti

Baigiau darbą, parduotuvėje produktų lazanijai užvažiavau, bet žiūriu, kad gamybai laiko nelieka, juk į krepšinį reik važiuot tuoj :D

Atsakyti

Official ka rukai, kad toks geris tave uzpuole. Pasidalink.

Atsakyti

Labos,

Šiai dienai iš popierių išsikapsčiau. Gyvensiu. Dar tiesa, kokią parą pamiegosiu ir būsiu kai nauja.

Atsakyti

Koks balius? kokie seilai?

Labu :)

Cia mes su Fate laukiam sale-u.Manau tuoj turetu prasideti.

O balius tai buvo musu seimos draugo jubiliejus,tai dare lietuviu restorane Juoda-Balta Rytuose .Tokio baisaus maisto -reikia paieskoti dar.

Na, alergenai visi linke akumuliuotis. Man paskutiniu metu irgi nuo raudono skauda galva, bet ne visada. Apie didelius kiekius nekalbu.

Man tuo raudono vyno net vidurius paleidzia tie taninai su sulfitais.Jau neskaitant apie galvaskaudi.Cia alergine reakcija.Baltam kaip ir aluje ju irgi yra.Taip kad sodinat savo imunines sistemas mielosios.

Atsakyti