Įkraunama...
Įkraunama...

Mėgstančios burbulus ir pokalbius ;)

Na matai, prie jautienos kepsnio vis tik raudono norisi.

O bendrai paėmus man geriausia tekila, mojito arba burbulai (kuriems labai ilgai buuvau abejinga).

o  man prie  kepsnio norisi bulviu :) :lol: :lol: :lol:

o siaip  patinka maziau, bet stipriau, jau eile metu  patinka  Red stag juoduju vysniu skonio :) Vakar susimasciau, kad po operacijos  dar  'nieko' negeriau,o pries operacija  irgi  geras laiko tarpas, tai vienu zodziu  siais  metais  dar turbut ir nevartojau tauriuju  gerimu :)

Atsakyti
QUOTE(Laukinė orchidėja @ 2019 03 16, 11:54)
Atėjai ir prisiminiau, kad tave sapnavau, gėrėm degtinę su alum blink.gif , ir tu išgėrei paskutinius lašus, aš biškį supykau.  lotuliukas.gif​  Daugiau nepamenu, atsibudau.

Ne kiek nesistebiu. biggrin.gif

Laukiam Barboros kurjerio, kol kas kemsam karstus sumustinius su slapianka ir suriu.
Atsakyti

Ai, mala š... jie ten. Lanko lėlė chorą po pamokų ten, praleido tris kartus nuo lapkričio dėl ligos. Tai ryt į koncertą nesiveš, dėl ko ji nusiminus labai. Aš sužinojau tik vakar. Tai ėjau klausti, kodėl man nieks nieko nesakė, juk galėjom namie tas babaliukų dainas kartot, galėjau aš ją paruošt tam koncertui. Nieko nežinojau. ne, esi nepritampantis prie bendruomenės, kur turi būti tobulas, tai ir praspirs į šoną, be jokių paaiškinimų. 

Atsakyti

Ai, mala š... jie ten. Lanko lėlė chorą po pamokų ten, praleido tris kartus nuo lapkričio dėl ligos. Tai ryt į koncertą nesiveš, dėl ko ji nusiminus labai. Aš sužinojau tik vakar. Tai ėjau klausti, kodėl man nieks nieko nesakė, juk galėjom namie tas babaliukų dainas kartot, galėjau aš ją paruošt tam koncertui. Nieko nežinojau. ne, esi nepritampantis prie bendruomenės, kur turi būti tobulas, tai ir praspirs į šoną, be jokių paaiškinimų. 

na susireksminimas saviveiklininku nesvietiskas. o kur koncertas, turbut Kaziuko  mugeje  rytoj?

Atsakyti

Sistina, jo. Dar sako, tai lai važiuoja į tą koncertą, jei jau taip nusiminė. 

Atsakyti

Nu ir leisk. Svarbu lėlė patenkinta bus.

Atsakyti

Nu bet vėjas..... Toks garsas, lyg velnias staugia įstrigęs kamine. 

Atsakyti

Žentas paklausė, ar man su tokiom češkėm nešalta kieme

Sakau, ne, bet lietus vistiek lyja. Tėvas mašiną vaikams padovanojo, tai išsivaryt nori.

Atsakyti
QUOTE(Upjora @ 2019 03 16, 13:11)
<p>Sistina, jo. Dar sako, tai lai važiuoja į tą koncertą, jei jau taip nusiminė. </p>

Pedagogai is didziosios P.
Atsakyti

Nu ir leisk. Svarbu lėlė patenkinta bus.

Nebeleisiu. Ir į chorą nebeis, suabejojau aš jos kompetencija stipriai. 

Atsakyti

tai ir isleisk, bet ju pedagoginiais  sugebejimais labai suabejociau.

Žentas paklausė, ar man su tokiom češkėm nešalta kieme

Sakau, ne, bet lietus vistiek lyja. Tėvas mašiną vaikams padovanojo, tai išsivaryt nori.

nieko nematom nei ceskiu, nei masinos :)

Atsakyti

Nebeleisiu. Ir į chorą nebeis, suabejojau aš jos kompetencija stipriai. 

Tavo lėlės džiaugsmas nuo jų pedagoginių sugebėjimų nepriklauso. 

Atsakyti