Įkraunama...
Įkraunama...

Mėgstančios burbulus ir pokalbius ;)

Rykute, 10 Kov 2019 - 16:01, parašė: Čia kita tema ir kitokia, spa burbulai ir pokalbiai malonūs, diskusijos, o ne rietenos. Ir tikiuosi jos neteks man rakinti :D
Nu nieks čia spec rietis nežada,bet ar galvoji ,kad nieks niekada dėl nieko nesusipyks?o jei tau pasirodys,kad jau rietenos,o kitai tik.diskusija.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Intemora: 10 kovo 2019 - 16:06

Nu nieks čia spec rietis nežada,bet ar galvoji ,kad nieks niekada dėl nieko nesusipyks?o jei tau pasirodys,kad jau rietenos,o kitai tik.diskusija.

Pirmą psl paskaityk! 

Atsakyti

Aišku. Įpusėjau.

Aha, buratinas daznai laikina. Kazi, ko tyli.

Dar Million matau skaito, nes vis spaudzia like. 

TARKIT ZODI! gera proga kaip tik.  :D

Buratinas yra sakiusi, kad kalbėti nesijungs, tik dalyvaus neakivaizdžiai, t.y. palaikinimais, tai kaip ir dalyvauja.

Bet gal šitoj temoj ir pasisakys.

Atsakyti

ŠIOJE TEMOJE NEGALI BŪTI JOKIŲ PRASIVARDŽIAVIMŲ, NECENZŪRINIŲ ŽODŽIŲ! 

Mintyse galima vadint kaip nori, tik nerasyk, aisku, Intemora :D 

Atsakyti

Nu aišku,nežinau ar ilgai pavyks,bus matyt.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Intemora: 10 kovo 2019 - 16:10

nu tai valausi ir as kojas tada cia :D

o ir grizusiu yra, liuks! reikia Ulai parasyti dar, gal nores grizti

ir pavadinima, pritariu, reiktu koki konkretesni ir fainesni sugalvot (nepyk Rykute, tavo ir neblogas :D )

Atsakyti

Visuomet yra ana tema kur galite koliotis, ko veržtis čia? 

Atsakyti

Pavadinimas toks biski pijokiskas, bet ka dabar :D​ 

Atsakyti

nu tai bus daeita, kad tema uzrakinta bus ir tada jau nebeieisi, ar tu to nori? issikoliok mintyse kiek nori, kam butina vemti viska, kas ant liezuvio?

Atsakyti

nu tai valausi ir as kojas tada cia :D

o ir grizusiu yra, liuks! reikia Ulai parasyti dar, gal nores grizti

ir pavadinima, pritariu, reiktu koki konkretesni ir fainesni sugalvot (nepyk Rykute, tavo ir neblogas :D )

Prašom, keiskit :D man svarbu bendravimas ir iš to turėti malonumą, norėti rašyti ir skaityti :) 

Atsakyti

Rykute, 10 Kov 2019 - 16:11, parašė: Visuomet yra ana tema kur galite koliotis, ko veržtis čia? Šaip aš tik parašiau,kad bus matyt. Jokių keiksmažodžių kaip.ir nevarojau.
Atsakyti

Frofesorė, 10 Kov 2019 - 16:12, parašė: nu tai bus daeita, kad tema uzrakinta bus ir tada jau nebeieisi, ar tu to nori? issikoliok mintyse kiek nori, kam butina vemti viska, kas ant liezuvio?
Sakaiu bus matyt . Nebūtinai tai būsiu aš.
Atsakyti