Rykute, 10 Kov 2019 - 16:01, parašė: Čia kita tema ir kitokia, spa burbulai ir pokalbiai malonūs, diskusijos, o ne rietenos. Ir tikiuosi jos neteks man rakintiNu nieks čia spec rietis nežada,bet ar galvoji ,kad nieks niekada dėl nieko nesusipyks?o jei tau pasirodys,kad jau rietenos,o kitai tik.diskusija.
Nu nieks čia spec rietis nežada,bet ar galvoji ,kad nieks niekada dėl nieko nesusipyks?o jei tau pasirodys,kad jau rietenos,o kitai tik.diskusija.
Pirmą psl paskaityk!
Aišku. Įpusėjau.
Aha, buratinas daznai laikina. Kazi, ko tyli.
Dar Million matau skaito, nes vis spaudzia like.
TARKIT ZODI! gera proga kaip tik.
Buratinas yra sakiusi, kad kalbėti nesijungs, tik dalyvaus neakivaizdžiai, t.y. palaikinimais, tai kaip ir dalyvauja.
Bet gal šitoj temoj ir pasisakys.
ŠIOJE TEMOJE NEGALI BŪTI JOKIŲ PRASIVARDŽIAVIMŲ, NECENZŪRINIŲ ŽODŽIŲ!
Mintyse galima vadint kaip nori, tik nerasyk, aisku, Intemora
Nu aišku,nežinau ar ilgai pavyks,bus matyt.
nu tai valausi ir as kojas tada cia
o ir grizusiu yra, liuks! reikia Ulai parasyti dar, gal nores grizti
ir pavadinima, pritariu, reiktu koki konkretesni ir fainesni sugalvot (nepyk Rykute, tavo ir neblogas )
Visuomet yra ana tema kur galite koliotis, ko veržtis čia?
Pavadinimas toks biski pijokiskas, bet ka dabar
nu tai bus daeita, kad tema uzrakinta bus ir tada jau nebeieisi, ar tu to nori? issikoliok mintyse kiek nori, kam butina vemti viska, kas ant liezuvio?
nu tai valausi ir as kojas tada cia
o ir grizusiu yra, liuks! reikia Ulai parasyti dar, gal nores grizti
ir pavadinima, pritariu, reiktu koki konkretesni ir fainesni sugalvot (nepyk Rykute, tavo ir neblogas )
Prašom, keiskit man svarbu bendravimas ir iš to turėti malonumą, norėti rašyti ir skaityti
Rykute, 10 Kov 2019 - 16:11, parašė: Visuomet yra ana tema kur galite koliotis, ko veržtis čia? Šaip aš tik parašiau,kad bus matyt. Jokių keiksmažodžių kaip.ir nevarojau.
Frofesorė, 10 Kov 2019 - 16:12, parašė: nu tai bus daeita, kad tema uzrakinta bus ir tada jau nebeieisi, ar tu to nori? issikoliok mintyse kiek nori, kam butina vemti viska, kas ant liezuvio?Sakaiu bus matyt . Nebūtinai tai būsiu aš.