Įkraunama...
Įkraunama...

Mėgstančios burbulus ir pokalbius ;)

Mano mamai tas pats su raudonu vynu buvo beveik visą gyvenimą, negalėjo gerti, bet kažkas pasikeitė prieš kelis metus ir dabar jei geria, tai raudoną :)

Aš tik degrinės negaliu gerti :D

Atsakyti

Labas rytas! Pirma diena savaitėj, kai jaučiuosi pakiliai. O būdavo atsikeliu JAU pavargus. Vakar kai tik grįžau namo, įlindau į lovą 17.30 ir man jau buvo vienodai, kad vaikai be šilto maisto ir kad kompiuterinius žaidimus žaidžia. Bet suveikė - šįryt išsišiepus per lietų mamos šunis vedžiojau ir pasaulis atrodė smarkiai panuostabėjęs :) 

Atsakyti

Sistina, greciausiai skauda galva nuo taninu, kuriu yra raudoname vyne.

Altos pyragas atrodo skaniai.

Neturiu supratimo, kokie vaistai yra slapima varantys, nors apie juos girdziu daznai.

Sveikos.

Atsakyti

Neturiu supratimo, kokie vaistai yra slapima varantys, nors apie juos girdziu daznai.

Sveikos.

Atėjai ir prisiminiau, kad tave sapnavau, gėrėm degtinę su alum :blink: , ir tu išgėrei paskutinius lašus, aš biškį supykau.  :lol:​  Daugiau nepamenu, atsibudau. 

Atsakyti

Greičiausiai. Bet kodėl jiems jautrumas atsiranda ar dingsta, čia jau mįslė.

Atsakyti

Atėjai ir prisiminiau, kad tave sapnavau, gėrėm degtinę su alum :blink: , ir tu išgėrei paskutinius lašus, aš biškį supykau.  :lol:​  Daugiau nepamenu, atsibudau. 

Žvengiu  :lol:​ 

Atsakyti

Ainu kraustyt indaują, žentai atvažiuoja, nuneš kur reikia, bo medis nepajudinamas iš vietos.

Atsakyti

Greituoju budu aptvarkiau namus, caneloniai pasauti i orkaite, jauciuosi smarkiai padirbejus siandien  :D Trauksiu pleduka, knyga ir tinginiausiu visa diena. 

Nuo raudono vyno man visada galva skauda, todel pastaruoju metu geriu arba balta, arba burbulus. Vakar irgi balta geriau, tik turbut kiekis truputi perdidelis buvo  :hmm:​ 

Atsakyti

Laba, 

dar nežinau ką vakarienei gaminsim. Gal kokios žuvies norėčiau  :hmm:  :hmm: kažkoks laisvas savaitgalis, neskaitant futbolo, net nežinau ką reikės veikti  :D 

Terezza, pirkau šiaip keletą naujų rūbų: kelnes, bliuskutę, megztinį, golfą, sijonų. Nieko mandraus. Upjora, ko supykdė lietuvaičiai? Charity parduotuvės ir man patinka. Dar car boots sale sezonas. Kristij, aš į patį miestą su autobusu/traukiniu nesu važiavusi, nežinau. 

Atsakyti

Greituoju budu aptvarkiau namus, caneloniai pasauti i orkaite, jauciuosi smarkiai padirbejus siandien  :D Trauksiu pleduka, knyga ir tinginiausiu visa diena. 

Nuo raudono vyno man visada galva skauda, todel pastaruoju metu geriu arba balta, arba burbulus. Vakar irgi balta geriau, tik turbut kiekis truputi perdidelis buvo  :hmm:​ 

vuo, skaniai skamba  :4u:​ 

Atsakyti

Man daug metų buvo taip pat. Dabar kažkaip lyg praeina. Galiu išgerti taurę-dvi raudono, ir galva vietoj.

Tiesa, sangriją galėjau gerti visada ir dideliais kiekiais.

As retokai vartojanti anyway,  bet  ir taip retais atvejais  supratau, kad ne man  raudonas vynas. o  balto, kad ir desertinius galiu sau  ramiai  gurksnoti :)

Sveikos.

tai jau turbut  kad ir koks  grazus pavadinimas tanitai vis vien   pasekmes  baisios :)

Greičiausiai. Bet kodėl jiems jautrumas atsiranda ar dingsta, čia jau mįslė.

turbut su metais darosi   kunas atsparus :)  aplinkos poveikiui :)

Atsakyti

As retokai vartojanti anyway,  bet  ir taip retais atvejais  supratau, kad ne man  raudonas vynas. o  balto, kad ir desertinius galiu sau  ramiai  gurksnoti :)

tai jau turbut  kad ir koks  grazus pavadinimas tanitai vis vien   pasekmes  baisios :)

turbut su metais darosi   kunas atsparus :)  aplinkos poveikiui :)

Na matai, prie jautienos kepsnio vis tik raudono norisi.

O bendrai paėmus man geriausia tekila, mojito arba burbulai (kuriems labai ilgai buuvau abejinga).

Atsakyti