Frofe, niuuu aš nepikts, o normaliai miegu tas 6 val. Aš negodiiiiiii, man pakanka.
tu nepikts, o va aš tris - keturias dienas jei tik po 6 val tepamiegu, tai jau pikts pikts žvėris galiu būt kaimynai neduos meluot mano net vaikas jau žino, kad jei namie žaibai laksto, tai sako- mama, gal tu nori eit pamiegot, aš tyliai pabūsiu
Rupesteli, visai visai nemoki plaukti?
Sveikos gyvos, pasiilgau Jūsų
Nemoku, grimztu, nebent su ta plastikine dešra Nekelia baseine...Mama pasakojo kad maža klykdavau į jūrą nešant, bet nesuprantu kam tempti reikėjo tada, gi trauma visam gyvenimui gali būti...Tėtis slidinėti irgi mokė afigienai: 4 metų pastatydavo ant didžiulio kalno ir tipo varyk :cry2:Realiai net dviračiu vyras tik išmokė, 28 metai man buvo bet geriau vėliau nei niekada
Būtų faina plaukti išmokti, džiaugiuosi už dukrą, ją draugė išmokė pernai baseine, tai kaip ir pati
Apie miegą: aš jei vieną dieną nepamiegu bent 7 val, jau kaip zombis, bet čia su amžium taip... Paakiai būna kaip pandos
Pasitaiko, kad darbe pasnaudžiu porą min, tada atsigaunu. Jaunystėj net nebūčiau pagalvojus...Kitas etapas turbūt einant užmigti bus
aha, jaunystė yra jaunystė jaunystėj ir aš savaitę laiko galėjau miegot po 4val ir nieko pamenu kai Palangoj dirbau vieną vasarą, būdavo savaitę dirbi, savaitė laisva. tai tą savaitę, kai dirbdavau, būdavo darbą baigiam apie 1val nakties, tada iki ~5 ryto kokiam klube pratūsini, grįžti namo, iki 9-10 pamiegi ir vėl keliesi į darbą ir nieko, energijos pastoviai buvo tą savaitę, kai nedirbdavau, tai išvis 9-10 ryto tik namo grįždavau būdavo ta babcė, pas kurią gyvenau, tokiu laiku jau papusryčiavus prie jūros eidavo, o aš tik namo pareidavau ech, geri laikai buvo
Labas rytas, garsus rytas!!!!!
365 kartus labas su kava. Kàva bus vakariau!
b8e762d71f91f53e0806d3ba9b3d380e.jpg 35,34KB 0 Parsiųsta kartų
Labas rytas. Jei msn nebūčiau perskaičius, kad metinės, tai ir nežinočiau. Tai ką, švenčiam.
Man uzsiciklino, kad netoli kovo 8 dienos, pasitikrinau, akurat
apie ką jūs čia?
Ziurek temos data ir mesendzeri.
Valio valio valio 🥳🥳🥳🥰🥰🥰🥰 ačiū Jums, kad esate kasdien mano gyvenime ❣️❣️❣️🥂🥂🥂🥂🥂🥂🥂 šiandien ta proga būtinai šausiu šampe vakare 🍾
Puiki proga švęsti
Tostų sakyti nemoku, džiaugiuosi, kad buvot, esat ir būsit. Myliu, bučiuoju
Ziurek temos data ir mesendzeri.
neįkyrėk tu su tuo messengeriu