Įkraunama...
Įkraunama...

Mėgstančios burbulus ir pokalbius ;)

Frofe, niuuu aš nepikts, o normaliai miegu tas 6 val. Aš negodiiiiiii, man pakanka.

Atsakyti

tu nepikts, o va aš tris - keturias dienas jei tik po 6 val tepamiegu, tai jau pikts pikts žvėris galiu būt :D kaimynai neduos meluot :lol: mano net vaikas jau žino, kad jei namie žaibai laksto, tai sako- mama, gal tu nori eit pamiegot, aš tyliai pabūsiu :D 

Atsakyti

Rupesteli, visai visai nemoki plaukti? 

Sveikos gyvos, pasiilgau Jūsų :wub:

Nemoku, grimztu, nebent su ta plastikine dešra :D Nekelia baseine...Mama pasakojo kad maža klykdavau į jūrą nešant, bet nesuprantu kam tempti reikėjo tada, gi trauma visam gyvenimui gali būti...Tėtis slidinėti irgi mokė afigienai: 4 metų pastatydavo ant didžiulio kalno ir tipo varyk :cry2:Realiai net dviračiu vyras tik išmokė, 28 metai man buvo bet geriau vėliau nei niekada :blush-anim-cl:

Būtų faina plaukti išmokti, džiaugiuosi už dukrą, ją draugė išmokė pernai baseine, tai kaip ir pati :bigsmile:

Apie miegą: aš jei vieną dieną nepamiegu bent 7 val, jau kaip zombis, bet čia su amžium taip... Paakiai būna kaip pandos :lol:

Pasitaiko, kad darbe pasnaudžiu porą min, tada atsigaunu. Jaunystėj net nebūčiau pagalvojus...Kitas etapas turbūt einant užmigti bus :lol:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rupestelis: 05 kovo 2020 - 16:16

aha, jaunystė yra jaunystė  :D jaunystėj ir aš savaitę laiko galėjau miegot po 4val ir nieko :D pamenu kai Palangoj dirbau vieną vasarą, būdavo savaitę dirbi, savaitė laisva. tai tą savaitę, kai dirbdavau, būdavo darbą baigiam apie 1val nakties, tada iki ~5 ryto kokiam klube pratūsini, grįžti namo, iki 9-10 pamiegi ir vėl keliesi į darbą :D ir nieko, energijos pastoviai buvo :D tą savaitę, kai nedirbdavau, tai išvis 9-10 ryto tik namo grįždavau :lol: būdavo ta babcė, pas kurią gyvenau, tokiu laiku jau papusryčiavus prie jūros eidavo, o aš tik namo pareidavau :D ech, geri laikai buvo :D 

Atsakyti

Labas rytas, garsus rytas!!!!!

365 kartus labas su kava. Kàva bus vakariau!

Priedas  b8e762d71f91f53e0806d3ba9b3d380e.jpg   35,34KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Labas rytas. Jei msn nebūčiau perskaičius, kad metinės, tai ir nežinočiau. Tai ką, švenčiam.  :birthday2:  :alc:  :leb:​ 

Atsakyti

Man uzsiciklino, kad netoli kovo 8 dienos, pasitikrinau, akurat  :D  :D 

Atsakyti

apie ką jūs čia?

Atsakyti

Ziurek temos data ir mesendzeri. 

Atsakyti

Valio valio valio 🥳🥳🥳🥰🥰🥰🥰 ačiū Jums, kad esate kasdien mano gyvenime ❣️❣️❣️🥂🥂🥂🥂🥂🥂🥂 šiandien ta proga būtinai šausiu šampe vakare 🍾

Atsakyti

Puiki proga švęsti  :4u:  :lietuva: 

Tostų sakyti nemoku, džiaugiuosi, kad buvot, esat ir būsit. Myliu, bučiuoju  :wub:​   :oro_buckis:  

Atsakyti

Ziurek temos data ir mesendzeri. 

neįkyrėk tu su tuo messengeriu :D 

Atsakyti