Įkraunama...
Įkraunama...

Mėgstančios burbulus ir pokalbius ;)

QUOTE(rupestelis @ 2020 02 14, 15:13)
<p><strong>Linamog</strong> sveikinu su mankštom, jaučiau faina, o nebūna šalta baseine?  </p>

Lyg nieko, vakar irgi su ta putplastine desra plaukiojau, faina.

QUOTE(Frofesorė @ 2020 02 15, 17:08)
<p>beje, kalbant apie cepelinus- vakar viena akim mačiau kažkokią laidą, kur cepelinus kepė orkaitėj! ta prasme ne virtus, o vat va tuos kukulius kai padaro, tai va juos taip ir kepė. pirmą kartą taip mačiau, net nebūčiau sugalvojus taip. kaži kaip skonis  hmm.gif​ </p>

Irgi ziurejau, akis varciau, kad kepti orkaitej.
Atsakyti

Labukas visoms :4u:

Lyg nieko, vakar irgi su ta putplastine desra plaukiojau, faina.

Oj prisiminiau, kad aš su tokia irgi plaukau, bet todėl kad nemoku plaukti :D

Dukra mokė mokė mane, niekaip nepavyko, grimztu į dugną ir viskas :unsure: Kolegė pasakojo kad jai neįmanoma nugrimzti ją tiesiog vanduo kelia sekasi gi žmonėms :bigsmile:

Atsakyti

Rupesteli, visai visai nemoki plaukti? 

Baseinuose man atrodo tikrai vanduo kelia i pavirsiu, kazkiek. Nezinau ar esu girdejusi apie tai kazkur, ar nusisneku. Bet, tipo, kad zmones nenuskestu. 

Laba. 

Atsakyti

kai moki balansuot su savo kūnu, tai ir ežere galima lengvai laikytis ant vandens paviršiaus :) nesu pastebėjusi, kad baseinuose keltų į paviršių. va jūroj tai nė stengtis nereikia :D pernai rudenį kai buvom, tai papuolėm prie įlankos tokios apsistot, ten net bangų nebūdavo, tai tiesiog išsitiesi ir plūduriuoji sau :)

kiek daug malonumo praranda nemokantys plaukt :D man toks kaifas yra plaukti. tėtis tik šiek tiek padėjo išmokstant, o va mano dukra išvis nemokinta pati plaukt išmoko. bet ji pas mane totalus vandens vaikas, jai turbūt plaukimas į kraują įaugęs :D 

Atsakyti

Laba,

Nu kažin ar daug malonumo praranda. Yra žmonėms tiesiog nepatinka vanduo. Pvz mano vyras. Arba mažylis. Pastarasis išvis kojos nei į baseiną nekiša, nei į jūrą lipa. Jam svarbu futbolo aikštė būtų. O, maudytis jo nė per prievartą nepriversi. 

O, va man ir dičkiui tai taip, malonumas. 

Atsakyti

Prabudau 7ą ryto. Ir, niekaip nesupratau kodėl per išeigines taip anksti. Ogi, saulė už lango spigina. Ir jau visai šviesu. Kaip gera  :wub:  :wub:  Savaitgalį gal jau ir sode reikės pasikapstyti  :hmm: 

Atsakyti

oj, man tai dzin saulė ir visa kita, jau jei yra proga nesikelt 7 ryto išleist dukros į mokyklą, tai gali spigint kiek tik nori ta saulė, iki 10 kaip minimum miegu :D greičiau tos vasaros atostogos :lol: 

Atsakyti

Žiemos otostogų nepramiegojai?

Atsakyti

Žiemos otostogų nepramiegojai?

kokios čia atostogos, dvi dienas tik išsimiegojimui turėjau :D atostogautoja toliau atostogauja, o man tai į darbą reikia  :unsure:​ 

Atsakyti

Limcamca, galiu dar vieną knygą parekomenduot, gal patiks  :4u:  Kimberly Belle "Sumeluotas gyvenimas". Psichologinis romanas. Man asmeniškai labai patiko, ganėtinai įtraukianti knyga.

Atsakyti

Limcamca, galiu dar vieną knygą parekomenduot, gal patiks  :4u:  Kimberly Belle "Sumeluotas gyvenimas". Psichologinis romanas. Man asmeniškai labai patiko, ganėtinai įtraukianti knyga.

Aciu. 

Frofesore, isivaizduok kiek tu gyveni prarandi miegodama  :D  :D  :D​ 

Atsakyti

Aciu. 

Frofesore, isivaizduok kiek tu gyveni prarandi miegodama  :D  :D  :D​ 

nu kodėl?  ką galima prarast per tas 2-3 val ankstyvam ryte? o gi nieko! :D tu nepamiršk, kad aš juk ir vakare su vištom miegot neinu :D manęs be 24val nepaguldysi :D čia kai į darbą reikia :D jei nereik, galiu ir iki 1-2 val kažką veikt :) man rodos aš kaip tik gyvenimą prarasčiau, jei miegočiau nuolat kasdien tik po kokias 6-7val, tai jau iš to piktumo man net ir tą gyvenimą nebebūtų miela gyvent :lol: 

Atsakyti