Lyg nieko, vakar irgi su ta putplastine desra plaukiojau, faina.
Irgi ziurejau, akis varciau, kad kepti orkaitej.
Labukas visoms
Lyg nieko, vakar irgi su ta putplastine desra plaukiojau, faina.
Oj prisiminiau, kad aš su tokia irgi plaukau, bet todėl kad nemoku plaukti
Dukra mokė mokė mane, niekaip nepavyko, grimztu į dugną ir viskas Kolegė pasakojo kad jai neįmanoma nugrimzti ją tiesiog vanduo kelia sekasi gi žmonėms
kai moki balansuot su savo kūnu, tai ir ežere galima lengvai laikytis ant vandens paviršiaus nesu pastebėjusi, kad baseinuose keltų į paviršių. va jūroj tai nė stengtis nereikia pernai rudenį kai buvom, tai papuolėm prie įlankos tokios apsistot, ten net bangų nebūdavo, tai tiesiog išsitiesi ir plūduriuoji sau
kiek daug malonumo praranda nemokantys plaukt man toks kaifas yra plaukti. tėtis tik šiek tiek padėjo išmokstant, o va mano dukra išvis nemokinta pati plaukt išmoko. bet ji pas mane totalus vandens vaikas, jai turbūt plaukimas į kraują įaugęs
Laba,
Nu kažin ar daug malonumo praranda. Yra žmonėms tiesiog nepatinka vanduo. Pvz mano vyras. Arba mažylis. Pastarasis išvis kojos nei į baseiną nekiša, nei į jūrą lipa. Jam svarbu futbolo aikštė būtų. O, maudytis jo nė per prievartą nepriversi.
O, va man ir dičkiui tai taip, malonumas.
Aciu.
Frofesore, isivaizduok kiek tu gyveni prarandi miegodama
nu kodėl? ką galima prarast per tas 2-3 val ankstyvam ryte? o gi nieko! tu nepamiršk, kad aš juk ir vakare su vištom miegot neinu manęs be 24val nepaguldysi čia kai į darbą reikia jei nereik, galiu ir iki 1-2 val kažką veikt man rodos aš kaip tik gyvenimą prarasčiau, jei miegočiau nuolat kasdien tik po kokias 6-7val, tai jau iš to piktumo man net ir tą gyvenimą nebebūtų miela gyvent