Aš va pas reabilitologą užsirašiau, vizitas tik už gero mėnesio ir niekur nėra anksčiau.
Dukra ranką persipjovė ryte, dar fotkę atsiuntė, kai kraujas bėga, ėjo į polikliniką, perrišo, dar paskiepijo ir iš darbo atsiprašė.
Aš va pas reabilitologą užsirašiau, vizitas tik už gero mėnesio ir niekur nėra anksčiau.
Dukra ranką persipjovė ryte, dar fotkę atsiuntė, kai kraujas bėga, ėjo į polikliniką, perrišo, dar paskiepijo ir iš darbo atsiprašė.
Labukas
Stipriai persipjovė? kaip čia taip?
Dėl ko pas reabilitologą? Man tai išvaržos neduoda ramiai gyvent...
Linamog sveikinu su mankštom, jaučiau faina, o nebūna šalta baseine?
Nu bet seilės bėgt pradėjo po kugelių aprašymų, viskas perskaičiau ir užmirštu, nu bet kaip skanu negaliu
Su Valentino diena mielos merginos
Ir ateinančia
Frofesores receptas anei joks ne kugelis, bet pats receptas sudomino. Gal reikes isbandyti kada.
mano mamos čia, ne mano, manęs toks kugelis nevilioja
As tai taip ant keptuves blynus kepu.Tarkis-farso paplotys-tarkis.
tai Kėdainių blynai tokie vadinasi. Aš Kėdainių blynus mėgstu, bet aš juos savaip kepu- aš apkepu tą faršo paptolėlį ir tik tada tarp tarkių keptuvėj dedu. Šiaip aš net į cepakus kur dedu tuos faršo kukulius apkepu, man taip skaniau
mano mamos čia, ne mano, manęs toks kugelis nevilioja
tai Kėdainių blynai tokie vadinasi. Aš Kėdainių blynus mėgstu, bet aš juos savaip kepu- aš apkepu tą faršo paptolėlį ir tik tada tarp tarkių keptuvėj dedu. Šiaip aš net į cepakus kur dedu tuos faršo kukulius apkepu, man taip skaniau
![]()
Tai cia panasiai kaip cepelinai, antra diena ant keptuves pakepti daug skanesni. Man pats skanumas ir yra ta apkepta mesa.
Tai cia panasiai kaip cepelinai, antra diena ant keptuves pakepti daug skanesni. Man pats skanumas ir yra ta apkepta mesa.
Nu vat ne, cepelinai man skaniau virti, nors ir apkeptus mėgstu aš tiesiog tą, į vidų dedamą mėsą, mėgstu apkepti. Beje, šitaip išmokau iš mamos, ji irgi apkepa tuos kukulius, tai aš gal tiesiog taip įpratau, todėl man taip skaniau
bet valgau ir su neapkeptais kukuliais, bile cepakai
nors vėdarų vistiek nieks neatstos, man čia maistas nr.1
nors bendrai ne, vėdarai ir sušiai pirmoj vietoj, neina išskirt
Su svente!
Vo, kalbant i tema, net aukso medali turim: https://www.delfi.lt...xf9V36BSb3KciEI