Įkraunama...
Įkraunama...

Mėgstančios burbulus ir pokalbius ;)

Aš va pas reabilitologą užsirašiau, vizitas tik už gero mėnesio ir niekur nėra anksčiau. 

Dukra ranką persipjovė ryte, dar fotkę atsiuntė, kai kraujas bėga, ėjo į polikliniką, perrišo, dar paskiepijo ir iš darbo atsiprašė. 

Atsakyti

Jip, ten kepsniukai turėjo būti. Bet konkrečiai to žodžio telefonas nenorėjo suprantamai parašyti.

Atsakyti

Oooo... Žaizdas aš įsivaizduoju. 

Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2020 02 13, 20:00)

Linamog sportu nelankai? Baseino kokio?

Tai va, spyriau sau i sikna ir nupypinau i Klaipedos basika, snd Aqua Fit treniruote buvo, lb patiko, rankytes kojytes po visko kaip pervirti makaronai. Nusipirkau metini neribota abonementa, reik judint ta amebos kuneli.
Atsakyti

Aš va pas reabilitologą užsirašiau, vizitas tik už gero mėnesio ir niekur nėra anksčiau. 

Dukra ranką persipjovė ryte, dar fotkę atsiuntė, kai kraujas bėga, ėjo į polikliniką, perrišo, dar paskiepijo ir iš darbo atsiprašė. 

Labukas

Stipriai persipjovė? kaip čia taip?

Dėl ko pas reabilitologą? Man tai išvaržos neduoda ramiai gyvent...

Linamog sveikinu su mankštom, jaučiau faina, o nebūna šalta baseine?  

Nu bet seilės bėgt pradėjo po kugelių aprašymų, viskas perskaičiau ir užmirštu, nu bet kaip skanu negaliu :D

Su Valentino diena mielos merginos :wub:

Ir ateinančia :lietuva:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rupestelis: 14 vasario 2020 - 15:18

Labai megstu baseina ir apskritai visas vandens proceduras. Nugarai labai gerai, man ir nuotaika pagerina ir bendra savijauta. 

Laba! Siunciu sirdute ir as  :wub:​ 

Atsakyti

Laba.

Labukas

Stipriai persipjovė? kaip čia taip?

Dėl ko pas reabilitologą? Man tai išvaržos neduoda ramiai gyvent...

Na sakė stipriai, pjovė avokadą rankoj laikydama ir peilis nuslydo. 

Man ranka skauda, siuntime parašyta kaklo radikulopatija. 

Atsakyti

Frofesores receptas anei joks ne kugelis, bet pats receptas sudomino. Gal reikes isbandyti kada. 

mano mamos čia, ne mano, manęs toks kugelis nevilioja :)

As tai taip ant keptuves blynus kepu.Tarkis-farso paplotys-tarkis.

tai Kėdainių blynai tokie vadinasi. Aš Kėdainių blynus mėgstu, bet aš juos savaip kepu- aš apkepu tą faršo paptolėlį ir tik tada tarp tarkių keptuvėj dedu. Šiaip aš net į cepakus kur dedu tuos faršo kukulius apkepu, man taip skaniau :) 

Atsakyti

mano mamos čia, ne mano, manęs toks kugelis nevilioja :)

tai Kėdainių blynai tokie vadinasi. Aš Kėdainių blynus mėgstu, bet aš juos savaip kepu- aš apkepu tą faršo paptolėlį ir tik tada tarp tarkių keptuvėj dedu. Šiaip aš net į cepakus kur dedu tuos faršo kukulius apkepu, man taip skaniau :) 

Tai cia panasiai kaip cepelinai, antra diena ant keptuves pakepti daug skanesni. Man pats skanumas ir yra ta apkepta mesa.  :D​ 

Atsakyti

Tai cia panasiai kaip cepelinai, antra diena ant keptuves pakepti daug skanesni. Man pats skanumas ir yra ta apkepta mesa.  :D​ 

Nu vat ne, cepelinai man skaniau virti, nors ir apkeptus mėgstu :) aš tiesiog tą, į vidų dedamą mėsą, mėgstu apkepti. Beje, šitaip išmokau iš mamos, ji irgi apkepa tuos kukulius, tai aš gal tiesiog taip įpratau, todėl man taip skaniau :) bet valgau ir su neapkeptais kukuliais, bile cepakai :D nors vėdarų vistiek nieks neatstos, man čia maistas nr.1 :) nors bendrai ne, vėdarai ir sušiai pirmoj vietoj, neina išskirt :D 

Atsakyti

beje, kalbant apie cepelinus- vakar viena akim mačiau kažkokią laidą, kur cepelinus kepė orkaitėj! ta prasme ne virtus, o vat va tuos kukulius kai padaro, tai va juos taip ir kepė. pirmą kartą taip mačiau, net nebūčiau sugalvojus taip. kaži kaip skonis  :hmm:​ 

Atsakyti

Su svente! 

Vo, kalbant i tema, net aukso medali turim: https://www.delfi.lt...xf9V36BSb3KciEI

Atsakyti