Įkraunama...
Įkraunama...

Mėgstančios burbulus ir pokalbius ;)

Ir man nelabas rytas. Seniai taip galva beskaudejo,  ir ne nuo vyno, vakar nieko negeriau, matyt, oras cia kaltas, lyja lyja.. Bet taip zeurei spaudzia, kad net spaudima matavausi, bet jis   normoje, tai nezinau. Vakar kritau miegoti pries 11a, tai turejau issimiegoti. Senaaatve, ne kitaip. Vakare i gimtadieni turime eiti, reikia igauti forma  pagreitintai.  Einu pagulesiu. :)

Ai, viena gera zinia yra, vaikis jau be gipso.

Nu ale tikrai, oras kaltas kad man galva skauda, o as durne vyna kaltinu  :D​ Ikaliau tabletka, jau lyg biski rimsta. Reikia kazkaip nest sikna is lovos, namie bardakelis.

Atsakyti

Labas rytas.

Alta, gražus grūstuvas akmeninis. Ir pyragas. Ir narcizai. 

Atsakyti

Savaite,  kai man skauda galvą ir nematau kažkokiųaiškių priežasčių, išgeriu ketvirtuką arba pusę šlapimą varančios tabletės, paprastai padeda. ten yra kažkoks mechanizmas, nesigilinau. Gydytoja patarė kažkada.

Atsakyti

Pas mane pietums bus vištų šmočiukai su šparaginėm pupelėm, paprikom, žaliais žirneliais, kokosų pieno padaže. Nu ir kokios aštrios pastos reiks užvaryt, kad garai eitų per nosį.

Atsakyti
Man tai darzoves tam kario padaze neskanu. Nebent lesiai ar avinzirniai.
Visai gerai isvirtas tas pupeles ir zirnius i salotas suverst su su zaliom salotom ,svogunu laiskais . Tokios netikros nicos salotos gaunasi.
Atsakyti

Man tai darzoves tam kario padaze neskanu. Nebent lesiai ar avinzirniai.
Visai gerai isvirtas tas pupeles ir zirnius i salotas suverst su su zaliom salotom ,svogunu laiskais . Tokios netikros nicos salotos gaunasi.

Na matai, visi mes skirtingi. Avinžirniai man aplamai nelabai, lęšiai tik tie oranžiniai, žalių nemėgstu. O tas mano derinys atidirbtas ir mums skanus. O mėsa vištienos šlaunelių be skūros. Bet ir ruošt stengiuosi vienam kartui, nesuvalgom mes daug. Sužinojau iš tavęs, kad ne paprastą čilli gaminu, bet tą įmantresniu pavadinimu ir jau kokia 10 metų con carni? Right?

Atsakyti

Norėčiau šiandien lazaniją gaminti, bet galvoju ar netingėsiu :D 

Atsakyti

Labas rytas!

Aš nusiteikus karingai, lietuviškos mokyklos tvarka užpypino ir mane, ir sužadėtinį. Einu aiškintis.

AA, skaniai atrodo skanėstai. 

Aš su Mona dėl pirkimo internetu. Bet aš ir krautuvių nemėgstu. Patinka labdaros parduotuvės ir sendaikčių. Ten škurlių mano ūgiui nėra, tai rengiuosi tais pačiais. 

Atsakyti

Kad aš pati pasilAist negaliu, kol viskas vietosna neatsistojo ir kol visi darbai nepadaryti. :D Bet savaitgalį nedirbsiu.

O sakei neturėsi laisvos 😊 ar čia savaitgalis jau nesiskaito 😊

As tai dar veu bleu laukiu.
Va merovingu leliju atnesu
558bbe80d23cb3b34165a4c3d3caff31761.JPG
https://www.part.lt/...d3caff31761.JPG
nuorodoje graziau , o siaip stengiuosi netampyt puslapio, tom kas senoje temoje

Mano mama labai myli lelijas , kad ir kaip ji sunkiai vaiksto dėl sąnarių ligos, bet vis vien lelijos pas ją žydi. Užpernai iš Uk vėžiau puse lagamino “nauju” nematytų lelijų - prigijo :)

Nu as tokios sumos tikrai nemokeciau

Mes jau kelyje

Labas rytas

Tai dėl to ir ieškai kur pirkti pigiau įskaitant ir internetines parduotuves. Sėkmės jums šiandien x

Nelabas nerytas. Vakar neatsargiai vyno padauginta, siandien galva plysta pusiau  :huh2: Nu ir kada pasimokysiu, nu...

Esu pastebėjusi, kad man pradeda skaudėti galva nuo raudono vyno dar nebaigus gerti taurės. Paskutinis kartas buvo iki pykinimo, tai jau kokie 5 metais net nesilieciu prie raudono vyno taurės 🤣

Nuo ko susirgom tuo ir gydomes
Man siandien didzioji maisto gaminimo diena , ryt formule 1 startuoja , reiks cokos nusipirkt
Vakar monai po mxe smirinejau ,kad uzsimaniau ko nors is varskes , siandien pyraga issikepiau.
https://www.part.lt/...c15e1c79211.JPG

Jau koks naminiskas- jaukus vaizdelis, jau kaip norėčiau išragauti visus kepinius 😊 va dėl to ir stora aš 😊🤣🙉

Labas rytas!

Aš nusiteikus karingai, lietuviškos mokyklos tvarka užpypino ir mane, ir sužadėtinį. Einu aiškintis.

AA, skaniai atrodo skanėstai. 

Aš su Mona dėl pirkimo internetu. Bet aš ir krautuvių nemėgstu. Patinka labdaros parduotuvės ir sendaikčių. Ten škurlių mano ūgiui nėra, tai rengiuosi tais pačiais. 

O kas nutiko su ta tvarka? 

Atsakyti

Na matai, visi mes skirtingi. Avinžirniai man aplamai nelabai, lęšiai tik tie oranžiniai, žalių nemėgstu. O tas mano derinys atidirbtas ir mums skanus. O mėsa vištienos šlaunelių be skūros. Bet ir ruošt stengiuosi vienam kartui, nesuvalgom mes daug. Sužinojau iš tavęs, kad ne paprastą čilli gaminu, bet tą įmantresniu pavadinimu ir jau kokia 10 metų con carni? Right?

Chili con carne išvertus reiškia čili su mėsa. Taigi, jei su mėsa, tai con carne. Jei ne con carne, o tik čili, tai tiesiog pipirai.

Pas mane šiandien vištiena mole negro padaže.

Atsakyti

Laba. O aš įpratau internetu pirkti, baimė buvo nemaža iš pradžių, paskui įsivažiavau, ypač kai randi ką gera kaina. Va čia ant dienų užsakė džinsus Wrangler(vasarai bus, šviesus iki kauliukų man būtų) už 13 su kapeikom, dabar tik dėl dydžio bijau ar pataikiau.  :D  Pvz tie Nike airmax kedai pas mus 149 eur, o man gavosi 80 eur, yra skirtumas. 

Atsakyti

Esu pastebėjusi, kad man pradeda skaudėti galva nuo raudono vyno dar nebaigus gerti taurės. Paskutinis kartas buvo iki pykinimo, tai jau kokie 5 metais net nesilieciu prie raudono vyno taurės 🤣

Man daug metų buvo taip pat. Dabar kažkaip lyg praeina. Galiu išgerti taurę-dvi raudono, ir galva vietoj.

Tiesa, sangriją galėjau gerti visada ir dideliais kiekiais.

Atsakyti