Kad aš pati pasilAist negaliu, kol viskas vietosna neatsistojo ir kol visi darbai nepadaryti. Bet savaitgalį nedirbsiu.
O sakei neturėsi laisvos 😊 ar čia savaitgalis jau nesiskaito 😊
Mano mama labai myli lelijas , kad ir kaip ji sunkiai vaiksto dėl sąnarių ligos, bet vis vien lelijos pas ją žydi. Užpernai iš Uk vėžiau puse lagamino “nauju” nematytų lelijų - prigijo
Nu as tokios sumos tikrai nemokeciau
Mes jau kelyje
Labas rytas
Tai dėl to ir ieškai kur pirkti pigiau įskaitant ir internetines parduotuves. Sėkmės jums šiandien x
Nelabas nerytas. Vakar neatsargiai vyno padauginta, siandien galva plysta pusiau Nu ir kada pasimokysiu, nu...
Esu pastebėjusi, kad man pradeda skaudėti galva nuo raudono vyno dar nebaigus gerti taurės. Paskutinis kartas buvo iki pykinimo, tai jau kokie 5 metais net nesilieciu prie raudono vyno taurės 🤣
Nuo ko susirgom tuo ir gydomes
Man siandien didzioji maisto gaminimo diena , ryt formule 1 startuoja , reiks cokos nusipirkt
Vakar monai po mxe smirinejau ,kad uzsimaniau ko nors is varskes , siandien pyraga issikepiau.
https://www.part.lt/...c15e1c79211.JPG
Jau koks naminiskas- jaukus vaizdelis, jau kaip norėčiau išragauti visus kepinius 😊 va dėl to ir stora aš 😊🤣🙉
Labas rytas!
Aš nusiteikus karingai, lietuviškos mokyklos tvarka užpypino ir mane, ir sužadėtinį. Einu aiškintis.
AA, skaniai atrodo skanėstai.
Aš su Mona dėl pirkimo internetu. Bet aš ir krautuvių nemėgstu. Patinka labdaros parduotuvės ir sendaikčių. Ten škurlių mano ūgiui nėra, tai rengiuosi tais pačiais.
O kas nutiko su ta tvarka?