Įkraunama...
Įkraunama...

Mėgstančios burbulus ir pokalbius ;)

QUOTE(Limcamca @ 2020 02 12, 18:28)
<p>Daznai girdziu apie kugeli cenakuose, bet nesu bandziusi. Ar viskas taip pat gaminasi?</p>
[right][snapback]72607504[/snapback][/right]

QUOTE(Laukinė orchidėja* @ 2020 02 12, 18:40)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Limcamca" data-cid="72607504" data-time="1581524932"><div><p>Daznai girdziu apie kugeli cenakuose, bet nesu bandziusi. Ar viskas taip pat gaminasi?</p></div></blockquote><p>Šitas ir mane domina, nesu darius. </p>
[right][snapback]72607514[/snapback][/right]

Sonine, kepintas svogunas, karstas pienas, druska, pipirai, ismaisau, tekst i tuos puodziukus ir i orkaite, visai gerai gavosi. Isvalgius uzmerkiu kriauklej, paskui indaplove atplauna viskas, no problem.
Atsakyti

kokia čia talpa ml? nes matau tik parametrus, bet kadangi ne matematikė esu, tai sunku tūrį apskaičiuot :D pas mano mama tai irgi labai nedidukės tos čenakinės, nu maximum iki 0,5l talpos. Aš pirkau saviškes Kaziuko mugėj, tokias nemažas gan, jau ten kokie 0,7l tikrai telpa, bet aš kugelį jose gal tik kartą ir tesu kepusi, šiaip labiau mėgstam įvairius troškinius jose gaminti.

as  jas 'gyvai'   maciau,  na jos nedidesnes nei 0.5l ir tai jau buvo pries Kaledas, dabar jau turbut ir nebebutu, nes  online jau ir ispirktos, nors prie progos  paziuresiu. tik pagalvojau, o kiek as cia jas naudosiu, koki karta ar  du i metus ir ims dulketi ant lentynos.

Atsakyti

as  jas 'gyvai'   maciau,  na jos nedidesnes nei 0.5l ir tai jau buvo pries Kaledas, dabar jau turbut ir nebebutu, nes  online jau ir ispirktos, nors prie progos  paziuresiu. tik pagalvojau, o kiek as cia jas naudosiu, koki karta ar  du i metus ir ims dulketi ant lentynos.

na, jei mėgstat visokius ale troškinius, tai manau panaudotum ir dažniau. labai šauniai gaunasi tokiom porcijom pasidaryt, ir smagiau net valgosi iš tokių indukų :)

Atsakyti

na, jei mėgstat visokius ale troškinius, tai manau panaudotum ir dažniau. labai šauniai gaunasi tokiom porcijom pasidaryt, ir smagiau net valgosi iš tokių indukų :)

as turiu multifunkcini puoda  :)  ir greitai  ir   be jokios prieziuros  troskiniai  pasiruosia jame :)

Atsakyti

as turiu multifunkcini puoda  :)  ir greitai  ir   be jokios prieziuros  troskiniai  pasiruosia jame :)

nu bet va multifunkciniam kugelio kaip čenakuose nepasigaminsi :laugh:

Atsakyti

nu bet va multifunkciniam kugelio kaip čenakuose nepasigaminsi :laugh:

taip,  ne kaip  cenakuose, bet  ir kugeli, ir  duona, ir  jogtus, ir koses viska galima :)  be baimes, kad prisvils :)  ruosti.

Atsakyti

Sveikos, 

Jau kaip as nuo vakar apie kugeli svajoju, zinokit  :D  :D Siandien kepsiu. 

Bet, paprastoje skardoje, kaip visada. Darau taip kaip Linamog. 

Frofesores receptas anei joks ne kugelis, bet pats receptas sudomino. Gal reikes isbandyti kada. 

Pritariu Sistinai, multifunkcinis puodas labai geras. Vienas is geriausiu pirkiniu! 

Ana diena gaminau plova, ir biski pamazinau skyscio, kad uzpypsejo ir issijunge. Butent tam, kad nepridegtu, neprisviltu. Saugu. 

Atsakyti

aciu, kad klausi :)  grizo is gydytojo su savaites sick note  ir  naproxen  bei omeprazole tabletemis :)

O amprozolis prie ko?

Tu jį gali gaminti kaip tu nori ir kaip mėgsti. Pavyzdžiui mano mama daro taip: įpila tarkių, tada deda faršo blynuką (faršas paruoštas, suprieskoniuotas), vėl pila tarkių, vėl faršo blynuką ir taip sluoksniuoja. Viršutinis sluoksnis turi būti tarkių. Pas mama čenakinės nedidelės, tai ji du blynus faršo deda. Bet va šitas kugelio variantas man yra pats neskaniausias, kokį esu valgiusi, o va mano brolis jį dievina. Jau aš jei čenakuose kepu, tai tiesiog padarau įprastai viską, lyg kepčiau skardoj, tik kad supilstau į čenakines. Mandrumas tik tame, kad gaunasi ale vienos porcijos kugeliukai :) ir kas blogiausia, kad išplaut po to dar yra reikalų :D tai aš nesiterlioju, man paprasčiau vieną skardą išplaut, nei tas kelias čenakines mirkyt, gramdyt :) į skardą tai išvis dedu kepimo popierių, tai nieks neprikepa prie šonų, o ten jau neįdėsi :)

aš tai sušių prisipirkau, nors dabar prirašius apie kugelį nebežinau ko labiau noriu, jų ar kugelio :D nu kugelį gal ryt tada išsikept reiktų, palepinsiu save po kraujo pridavimo , pusė kilo nusiurbs, tai pusė kilo galėsiu privalgyt :lol:

As tai taip ant keptuves blynus kepu.Tarkis-farso paplotys-tarkis.

O kugelius kepu silikoninese geldose.Issivercia puikiausiai,skura neprilimpa,atsiplauna iskarto i indaplove sukisus.

Labas mamzelkos.

Atsakyti

Sveikos, 

Jau kaip as nuo vakar apie kugeli svajoju, zinokit  :D  :D Siandien kepsiu. 

Bet, paprastoje skardoje, kaip visada. Darau taip kaip Linamog. 

Frofesores receptas anei joks ne kugelis, bet pats receptas sudomino. Gal reikes isbandyti kada. 

Pritariu Sistinai, multifunkcinis puodas labai geras. Vienas is geriausiu pirkiniu! 

Ana diena gaminau plova, ir biski pamazinau skyscio, kad uzpypsejo ir issijunge. Butent tam, kad nepridegtu, neprisviltu. Saugu. 

Taip, as irgi džiaugiuosi puodu, bet turiu pripažinti, kad ne taip ir dažnai ir gaminu. Nors reiketu dažniau dėl tos pačios sveikos gyvensenos :) 😂

O amprozolis prie ko?

As tai taip ant keptuves blynus kepu.Tarkis-farso paplotys-tarkis.

O kugelius kepu silikoninese geldose.Issivercia puikiausiai,skura neprilimpa,atsiplauna iskarto i indaplove sukisus.

Labas mamzelkos.

Omeptaziolis prie Naproxeno, nes ji “graužia” skrandį, bent jau anotacijoje taip rašė. Man irgi kilo klausimas kam jis išrašytas :) 

Atsakyti

Važiuoju namo, lepinsiu vaikus vištienos krpsbiukaos šoninėje. Ir pati lepinsiuos.

Taaaip meiliaiiii pašnekėjau su auksaburne draugute. Tiesiog GERAI. Džiaugiuosi ja.

Atsakyti
Noriu i baseinines mankstas, nes nugarai sakes, kaip baba. Reik judint kaulus.
Atsakyti
Kugeliuks kepa bis.gif

Gadget, ei, kuom vistienos lepinsi? ten kepsniukai turejo but?

Linamog sportu nelankai? Baseino kokio?
Atsakyti