Įkraunama...
Įkraunama...

Mėgstančios burbulus ir pokalbius ;)

QUOTE(Limcamca @ 2020 02 12, 15:37)
<p>Zinok gali buti, kad lietuviskai ir neteisingai pasakiau. </p>
<p>Kazkoks toks panasus: 

Aha, turbut tas pats ir bus.

Prikepiau kugelio cenakuose, suritinau viena, dabar tik gult, kol slapdriba i langus suorais duoda...
Atsakyti

Daznai girdziu apie kugeli cenakuose, bet nesu bandziusi. Ar viskas taip pat gaminasi?

Atsakyti

Daznai girdziu apie kugeli cenakuose, bet nesu bandziusi. Ar viskas taip pat gaminasi?

Šitas ir mane domina, nesu darius. 

Atsakyti

Laba,

Mano sesuo parveze lauktuviu is Egipto, strucio tauku. Kvapas toks specifinis, lyg kamparo spiritu, bet veiksmingas tikrai. 

Sistina, kaip siandien ligoniukas laikosi?

aciu, kad klausi :)  grizo is gydytojo su savaites sick note  ir  naproxen  bei omeprazole tabletemis :)

Atsakyti

Tu jį gali gaminti kaip tu nori ir kaip mėgsti. Pavyzdžiui mano mama daro taip: įpila tarkių, tada deda faršo blynuką (faršas paruoštas, suprieskoniuotas), vėl pila tarkių, vėl faršo blynuką ir taip sluoksniuoja. Viršutinis sluoksnis turi būti tarkių. Pas mama čenakinės nedidelės, tai ji du blynus faršo deda. Bet va šitas kugelio variantas man yra pats neskaniausias, kokį esu valgiusi, o va mano brolis jį dievina. Jau aš jei čenakuose kepu, tai tiesiog padarau įprastai viską, lyg kepčiau skardoj, tik kad supilstau į čenakines. Mandrumas tik tame, kad gaunasi ale vienos porcijos kugeliukai :) ir kas blogiausia, kad išplaut po to dar yra reikalų :D tai aš nesiterlioju, man paprasčiau vieną skardą išplaut, nei tas kelias čenakines mirkyt, gramdyt :) į skardą tai išvis dedu kepimo popierių, tai nieks neprikepa prie šonų, o ten jau neįdėsi :)

aš tai sušių prisipirkau, nors dabar prirašius apie kugelį nebežinau ko labiau noriu, jų ar kugelio :D nu kugelį gal ryt tada išsikept reiktų, palepinsiu save po kraujo pridavimo , pusė kilo nusiurbs, tai pusė kilo galėsiu privalgyt :lol:

Atsakyti

Sistina, tai čia vyras tas sporto partneris? Aš galvojau gal šiaip kokį sporto partnerį turi ir susuko jam nugarą, bet čia žiūriu bučiuot net liepia, tai  gal svetimo nelieptų bučiuot :D :D

Atsakyti

Sistina, tai čia vyras tas sporto partneris? Aš galvojau gal šiaip kokį sporto partnerį turi ir susuko jam nugarą, bet čia žiūriu bučiuot net liepia, tai  gal svetimo nelieptų bučiuot :D :D

savas savas, svetimas gi man  nerupetu jeigu ir susuktu :)

Atsakyti

savas savas, svetimas gi man  nerupetu jeigu ir susuktu :)

nu ką ten gali žinot :D

Atsakyti

as tai i siuos indus  varvinausele,  pirkti  -nepirkti :)  galvoju   gal  mazoki kaip cenakams butu https://www.tkmaxx.c...16cm/p/85023376

Atsakyti

nu ką ten gali žinot :D

tai jau taip :)  kartais  imi ir save nustebini :)  ka  jau cia  burbuline nuspesi :)

Atsakyti

as tai i siuos indus  varvinausele,  pirkti  -nepirkti :)  galvoju   gal  mazoki kaip cenakams butu https://www.tkmaxx.c...16cm/p/85023376

kokia čia talpa ml? nes matau tik parametrus, bet kadangi ne matematikė esu, tai sunku tūrį apskaičiuot :D pas mano mama tai irgi labai nedidukės tos čenakinės, nu maximum iki 0,5l talpos. Aš pirkau saviškes Kaziuko mugėj, tokias nemažas gan, jau ten kokie 0,7l tikrai telpa, bet aš kugelį jose gal tik kartą ir tesu kepusi, šiaip labiau mėgstam įvairius troškinius jose gaminti.

Atsakyti

bet gražios tos, Sistina, aš imčiau. Man pliusas, kad jos ne siaurėjančios. Pas mane tai tokios per vidurį išpūstos su siauresniu kakleliu viršuj, ranka tai telpa plaunant, bet vat čia būtų išvis tobula, kai vientisos per visą ilgį.

Atsakyti