Įkraunama...
Įkraunama...

Mėgstančios burbulus ir pokalbius ;)

Ač, Limca, ateinu, ale labai vėlai. Misliju, kad teks baigt gyvenimą nuvarytu arkliu (oj, Orage, kaip aš tave suprantu). Tai va, dar užvažiavau į 3-ią darbą, po pirmų dviejų, paskui pas mamą ir buvom anūkytės lankyt. Važiuojant atgal užmigau mašinoj. Čia jau za dūžo...

bet uz tai  kai gauni  laisva diena,  tai jau  jausmas geras :)

Atsakyti

Aišku galima grąžinti, bet reikia pakuoti, siųsti atgal... daug kam tinka ir patinka pirkti internetu ir puiku :) man tai ne, tiesiog tai mano nuomonė. Nors esu net batelius vienus super atsisiuntusi, bet tai išimtis..

Man atvirkščiai. Namie išsimatuoju ir su batais, ir su kitais rūbais, su kuriais galvoju derinti, ir visa tai neskubant, normaliam apšvietime. Man geriau į paštą užeit išsiųsti atgal, nei parduotuvėj ratus sukt ir eilėse prie kabinų laukt.

Atsakyti

bet uz tai  kai gauni  laisva diena,  tai jau  jausmas geras :)

Kur čia ta laisva diena pas many??? :hmm:  :)​ 

Atsakyti

Kur čia ta laisva diena pas many??? :hmm:  :)​ 

o  tai dar nepaleido, nei rytojui  nei sekmadienio svesti :cray:

Atsakyti

o  tai dar nepaleido, nei rytojui  nei sekmadienio svesti :cray:

Kad aš pati pasilAist negaliu, kol viskas vietosna neatsistojo ir kol visi darbai nepadaryti. :D​ Bet savaitgalį nedirbsiu.

Atsakyti
As tai dar veu bleu laukiu.
Va merovingu leliju atnesu
vartotojo įkelta nuotrauka
https://www.part.lt/...d3caff31761.JPG
nuorodoje graziau , o siaip stengiuosi netampyt puslapio, tom kas senoje temoje
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Acqua Alta: 16 kovo 2019 - 06:53

na kaip cia su tuo patinka :) aisku  visiems patinka paliesti, pauostyti,pasimatuoti, bet  moketi 700 parduotovje  ir  gal tik 100 internetu turbut verta pasvarstyti  :)

Nu as tokios sumos tikrai nemokeciau

Mes jau kelyje

Labas rytas

Atsakyti

Labas rytas.

Atsakyti

Labas rytas :)

Šiandien gavau du bilietus į krepšinį, eisim po darbų su mažąją :D  

Atsakyti

Nelabas nerytas. Vakar neatsargiai vyno padauginta, siandien galva plysta pusiau  :huh2:​ Nu ir kada pasimokysiu, nu...

Atsakyti

Ir man nelabas rytas. Seniai taip galva beskaudejo,  ir ne nuo vyno, vakar nieko negeriau, matyt, oras cia kaltas, lyja lyja.. Bet taip zeurei spaudzia, kad net spaudima matavausi, bet jis   normoje, tai nezinau. Vakar kritau miegoti pries 11a, tai turejau issimiegoti. Senaaatve, ne kitaip. Vakare i gimtadieni turime eiti, reikia igauti forma  pagreitintai.  Einu pagulesiu. :)

Ai, viena gera zinia yra, vaikis jau be gipso.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo savaitė: 16 kovo 2019 - 10:25
Nuo ko susirgom tuo ir gydomes
Man siandien didzioji maisto gaminimo diena , ryt formule 1 startuoja , reiks cokos nusipirkt
Vakar monai po mxe smirinejau ,kad uzsimaniau ko nors is varskes , siandien pyraga issikepiau.
https://www.part.lt/...c15e1c79211.JPG
Atsakyti