Įkraunama...
Įkraunama...

Mėgstančios burbulus ir pokalbius ;)

Vienas traukinio sustojimas. Bet turi ir autobusas būt.

na as apie autobusa. O klausimas, ar atgal turiu vaziuot is tos pacios stoteles?

Atsakyti

na as apie autobusa. O klausimas, ar atgal turiu vaziuot is tos pacios stoteles?

Nežinau. Lutonas į priešingą pusę, nei Londonas. 

Yra shuttle bus nuo oro uosto iki traukinių stoties. 5-6 minutės kelio. Iš ten, kaip jau sakiau, vienas sustojimas traukiniu, ne daugiau, kaip 10 minučių. Tai ir atgal tokiu pat būdu tikrai atvažiuosi.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Terezza: 15 kovo 2019 - 22:15

Sesuo buvo tos parke nudurtos mergaitės paminėjime. Žvakės ir balionai. Jau kaip gaila, tai apsakyt negaliu. Pakart tuos parazitus. Viešai.

gaila  nekaltu zmoniu :( zinios is N. Zelandijos  irgi isspaude asara.

Atsakyti

kas ten ieskojo papludimio suknios, Next  turi uz 45 svarus  tokia.  L04177.jpg?X56

Atsakyti

Ant tų ilgakojų manekenių tai ir bulvių maišas gerai atrodytų :D

Atsakyti

Ant tų ilgakojų manekenių tai ir bulvių maišas gerai atrodytų :D

kur jau  cia nesutiksi :) aisku kad lengva joms graziai rengtis kai viskas  tinka :)  

Atsakyti

Va va, čia ne rūbas jas, o jos rūbą puošia :) tą pačią suknią aprengus ant vidutinio sudėjimo moters jau kitaip atrodys. Gal dėl to ir baisu man internetu pirkti, kai nematau, kaip būtent aš atrodysiu su tuo rūbu.

Atsakyti

Va va, čia ne rūbas jas, o jos rūbą puošia :) tą pačią suknią aprengus ant vidutinio sudėjimo moters jau kitaip atrodys. Gal dėl to ir baisu man internetu pirkti, kai nematau, kaip būtent aš atrodysiu su tuo rūbu.

tiesiog  zinai kas Tau  tinka ir kas ne, taip ir atsirenki rubus,   o  be  visada gali   grazinti jeigu netinka.

Atsakyti

tiesiog  zinai kas Tau  tinka ir kas ne, taip ir atsirenki rubus,   o  be  visada gali   grazinti jeigu netinka.

Aišku galima grąžinti, bet reikia pakuoti, siųsti atgal... daug kam tinka ir patinka pirkti internetu ir puiku :) man tai ne, tiesiog tai mano nuomonė. Nors esu net batelius vienus super atsisiuntusi, bet tai išimtis..

Atsakyti

Aišku galima grąžinti, bet reikia pakuoti, siųsti atgal... daug kam tinka ir patinka pirkti internetu ir puiku :) man tai ne, tiesiog tai mano nuomonė. Nors esu net batelius vienus super atsisiuntusi, bet tai išimtis..

na kaip cia su tuo patinka :) aisku  visiems patinka paliesti, pauostyti,pasimatuoti, bet  moketi 700 parduotovje  ir  gal tik 100 internetu turbut verta pasvarstyti  :)

Atsakyti

Ač, Limca, ateinu, ale labai vėlai. Misliju, kad teks baigt gyvenimą nuvarytu arkliu (oj, Orage, kaip aš tave suprantu). Tai va, dar užvažiavau į 3-ią darbą, po pirmų dviejų, paskui pas mamą ir buvom anūkytės lankyt. Važiuojant atgal užmigau mašinoj. Čia jau za dūžo...

Atsakyti

Gavau šian vieną vienetą tašės ir zwei vienetų batų. Baisu jau man.

Atsakyti