Įkraunama...
Įkraunama...

Mėgstančios burbulus ir pokalbius ;)

As cia dar ne i tema ilisiu. Kas nors vaziavot is Lutono oro uosto i Lutono miesta? Ar kur isleidzia autobusas, toj pacioj stotelej ir pasiima atgal i oro uosta? Tarp skrydziu turiu 8val...reiks kazka veikt :)

Atsakyti

Sistina  :heart:

O aš pasiutus kaip slibinas  :gun_smilie:  :gun_bandana: Ex mano šią savaitę trečiadienį paskambino  kad paimti nori iš darželio maže (tipo atveš į darbą kai pažais), pasakiau, kad repeticijos mums ir negalima, priminiau, kad pagal grafiką jam priklauso savaitgalis, tad prašom. Deja jokių žinių apie paėmimą neparašė  nepasakė. Vakar dar parašiau su klaustuku ar ims, nes noriu žinoti kaip planuotis, nes šokiai penktadienį vakare ir tt. Tyla... Šiandien mažė paprašė pasiskambinti, daviau, jis pažadėjo jai ją paimti. Skambina prieš valandą, klausia kada kur gali paimti. Sakau šokiai baigiasi 19.30 ir nedabaigus sakinio jis man sako "nesvarbu, aš jau buvau nuvažiavęs  nėra jos namie" ir padėjo ragelį  :blink: mama paskambino irir pasakė  kad jis buvo, neva pasakė jog aš jam sakiau, kad mažė bus namie ir jis ją galės pasiimti.  :huh2:​ mažei teko pranešti, kad neims tetis  ašaros :(

aciu x

zinok nuosirdziai  imu tiketi, kad Tavo ex tiesiog elgiasi kaip jam atrodo geriausia,  ir tai ka jis daro,  tai ir yra  ka jis tik nesugeba  padaryti, nes   neimanoma taip visko suvelti net gerai planuojant. jis tuoj pats sau prades kenkti  to nenoredamas  ir nezinodamas. tikrai kazkas  negerai su juo. kantrybes Tau ir mergaitei :4u:

Atsakyti

Priedas  IMG_20190315_063208.jpg   289,17KB   0 Parsiųsta kartų

I.Elija, 15 Kov 2019 - 08:06, parašė: O kodel butent tos spalvos?-cia vestuviu spalva? As tai dar pasidarau screenshota tokiems bilietams. Labas is ryto
Todel kad man si spslva lb grazi ir msn lb tinka. draugas bus su t. Melynu kostiumu, mazoji su navt blues suknelw su perliukais. As vat tokio kazko noriu. bet dar cia paieskosiu
Atsakyti

Aciu merginos uz nuorodas. Nespeju per darbus visko paziet. Tik neseniai grįzau. Tai pavalgiau, ruosiu mazosios rubus. Ryt islekiam i cempionata. Po traku vaziuosim i birstona. Sekmadieni namo

Atsakyti

Pradedu savaitgali ir as. Susitvarkiau, po dusiuko, i chalata susisukau, draugausiu su sofke. Gavau savo shoppingus, issimatavau, viskas tinka. Madam irgi turetu jau pareiti. Penktadienis, gi. 

Rykute, uzjauciu. 

Maja, man atrodo tau labai graziai atrodys tokia suknele! 

Terezza, niu kaip Harpija? Atsigavo?

Atsakyti

Aciu merginos uz nuorodas. Nespeju per darbus visko paziet. Tik neseniai grįzau. Tai pavalgiau, ruosiu mazosios rubus. Ryt islekiam i cempionata. Po traku vaziuosim i birstona. Sekmadieni namo

Lauksim naujienų iš čempionato  :wub:

Mano pirmadienį šoks laidos filmavime :) bus velykinis ančiukas :D

Atsakyti

Kaip jūsų katės reaguoja? :D

https://m.facebook.c...539575716261067

Atsakyti

musu patirtis kitokia tai noriu papriestaraut. Vidurinele dukra rekordiskai ilgai-5 metus atnesiojo breketus, sugedusio/taisyto danties iki siol nei vieno (primenu, zmogui 23 metai). Jokiu vidiniu lanku nesiot neprisake, dantys grazus ir tiesus ( po breketu nuemimo praejo beveik 6 metai).

Ir nevadinkit breketu briketais. Briketai- suspaustos pjuvenos kieto kuro katilams.   :liezuvis:

Labu

Net nezinau, kodel as juos briketais pavadinau :D 

Atsakyti

Kvyyyy, uzsisakiau ciuzini, dabar jam akcija, pagalvele dovanu, nemokamas pristatymas, ir dar turejau 10eur koda. Skirtingo kietumo abi puses, tikiuosi, prisitaikysim. Su metru dar permieravau senaji, del visa ko, kad dydi tinkama nusipirkt.

Neerzins ta ruda spalva, jauciu persisvies per balta paklode.

Paziurinejau delfi. Dzieve dzieve, kokius briedus raso. Mol lietuvius deportuoja :oh: :lol: :lol: :lol:

Liudna, bet deportuos siuksles - visus pasalpinius ir kriminalinius fruktus. 

Atsakyti

Paimti?Imesk duomenis savo.

Kam ka dar paimti?

seki mano seilus? :D 

Atsakyti

As cia dar ne i tema ilisiu. Kas nors vaziavot is Lutono oro uosto i Lutono miesta? Ar kur isleidzia autobusas, toj pacioj stotelej ir pasiima atgal i oro uosta? Tarp skrydziu turiu 8val...reiks kazka veikt :)

Vienas traukinio sustojimas. Bet turi ir autobusas būt.

Bet per 8 h gali ir į Londoną atvažiuot. 50min ir esi Kings Cross.

Pradedu savaitgali ir as. Susitvarkiau, po dusiuko, i chalata susisukau, draugausiu su sofke. Gavau savo shoppingus, issimatavau, viskas tinka. Madam irgi turetu jau pareiti. Penktadienis, gi. 

Rykute, uzjauciu. 

Maja, man atrodo tau labai graziai atrodys tokia suknele! 

Terezza, niu kaip Harpija? Atsigavo?

Atsigavo. Jau varo kaip niekur nieko. Škias gyvens  :D 

Ką pirkai?

Atsakyti

Sesuo buvo tos parke nudurtos mergaitės paminėjime. Žvakės ir balionai. Jau kaip gaila, tai apsakyt negaliu. Pakart tuos parazitus. Viešai.

Atsakyti