o tavo kuris iš Lonų?
jau pusmetį kaip negaliu apsispręst.
Mano Vega visko.
o tavo kuris iš Lonų?
jau pusmetį kaip negaliu apsispręst.
Mano Vega visko.
ojezau, kaip pavydziu . Kokiam tu cia rojaus kampely gyveni?
sakai, suzadetinis irgi cyps ir kauks per nakti?
linamog, su puikiu pirkiniu.
Sveikos visos.
Ai anoks čia rojaus kampelis 😊dabar Brexit vadinasi :)pučia stipriai vėjas, o ir žeme labai drėgna, tai iš dramblojo žolyte ir tiek 😊
Sveikos,
Jooo, vėjas pas mus pagerintas, jau antra savaitė, neteisingai Upjora ant šuns pyksti. Ant vėjo tai ir aš pykstu, atsibodo jau. Paerzino pavasarinė šiluma vieną savaitę ir dingo.
Sistina, tu tos bendruomenės istoriją irgi seki? Mane irgi stebina. Nei kas rinko, nei kas matė, bet ji už visus, labai atsiprašau, peza nesąmones ir mūsų tėvus gąsdina. Girdėjau gandus, kad ji su kažkokiu politiku Lietuvoje susijusi, su kažkokiu kuris a la emigrantus namo pasikvies. Tai ir šneka nesąmones.
Kažkada buvo uzsisukusi diskusija Britankiu temoje po vieno jos pasisakymo per TV ir pati buvo atėjusi į temą. Tai merginos šviesiai tiesiai sakė, nekalbėk visų vardu, nes mes nerinkom. Paskui dar į pokalbį įsijungė ir buvusios bendražyges,daug apie lietuvių sodybą parduota papasakojo ir t.t. Londonietes turbut dar daugiau žino apie jos lipimą karjeros laiptais.
Kažkada buvo uzsisukusi diskusija Britankiu temoje po vieno jos pasisakymo per TV ir pati buvo atėjusi į temą. Tai merginos šviesiai tiesiai sakė, nekalbėk visų vardu, nes mes nerinkom. Paskui dar į pokalbį įsijungė ir buvusios bendražyges,daug apie lietuvių sodybą parduota papasakojo ir t.t. Londonietes turbut dar daugiau žino apie jos lipimą karjeros laiptais.
Absol nieko nežinau.
Per tave ėjau tkmaxx apžiūrėt. Alternos neradau, bet parsinešiau savo dievinamo padažo vištienai. Tai vis ne veltui eita. Pažiūrėjau ir paplūdimio suknelių. Niekas nepatiko.
Absol nieko nežinau.
Per tave ėjau tkmaxx apžiūrėt. Alternos neradau, bet parsinešiau savo dievinamo padažo vištienai. Tai vis ne veltui eita. Pažiūrėjau ir paplūdimio suknelių. Niekas nepatiko.
Aš “po” daktaro eisiu dar patikrinti į Tkmaxx 😊. Jeigu bus galiu paimti. O koks padažas vištienos?
As pritariu Sistinai. Monsoon turi labai graziu pliazo rubu. Aplamai, ju rubai fainus.
Berniukai kai buvo mazesni as jiems marskinukus is ten pirkdavau, siuvineti grazus budavo.
Dar Accessorize buna, kad turi neblogu. Pigiausios turbut butu Boohoo https://www.boohoo.c...omens/beachwearbet is cia, nereiketu tiketis aukstos kokybes.
Dar yra tokia atostogu isparduotuve, cia isparduoda ivairiu firmu rubus, skirtus atostogoms. Yra i ka akis paganyti: https://www.swimwear...gory&location=2
Aš “po” daktaro eisiu dar patikrinti į Tkmaxx 😊. Jeigu bus galiu paimti. O koks padažas vištienos?
53781857_363977964192294_5246829226723639296_n.jpg 88,41KB 4 Parsiųsta kartų
Blyn, Harpija įkišo koją, kai vėjas balkono duris uždarinėjo. Jau taip žviegdama pašoko, kad nuo garso pašokau ir aš. Apčiupinėjau, lyg nelūžo, bet eina vos primindama.
Vargšas leliukas mano....
as saviskei esu stipriai numynusi letena ejau vakare koridorium, neuzsidegusi sviesos, o ta gi juoda, nesimato, tupejo prie virtuves, nu ir kad myniau, tai myniau. suzviege belenkaip, is pradziu irgi ejo lyg sunkiai primindama, bet matyt tiesiog skaudejo, veliau numigo ir viskas gerai buvo. papusk popa ir praeis
as jau namuose, laboratorijos atsakymai-znypliu nera, pas gydytoja grizti nebereikes.
Sampunu likes tik vienas ir tas nudauztu kamstuku . Papludimio rubu pasirinkimas kolkas skurdus.
Vistienos mango padazas nupirktas lauksiu deramos progos isdandyti, gal net rytoj.
Harpijai linkejimai pasveikti, gaila mazyles x
Sistina
O aš pasiutus kaip slibinas Ex mano šią savaitę trečiadienį paskambino kad paimti nori iš darželio maže (tipo atveš į darbą kai pažais), pasakiau, kad repeticijos mums ir negalima, priminiau, kad pagal grafiką jam priklauso savaitgalis, tad prašom. Deja jokių žinių apie paėmimą neparašė nepasakė. Vakar dar parašiau su klaustuku ar ims, nes noriu žinoti kaip planuotis, nes šokiai penktadienį vakare ir tt. Tyla... Šiandien mažė paprašė pasiskambinti, daviau, jis pažadėjo jai ją paimti. Skambina prieš valandą, klausia kada kur gali paimti. Sakau šokiai baigiasi 19.30 ir nedabaigus sakinio jis man sako "nesvarbu, aš jau buvau nuvažiavęs nėra jos namie" ir padėjo ragelį mama paskambino irir pasakė kad jis buvo, neva pasakė jog aš jam sakiau, kad mažė bus namie ir jis ją galės pasiimti. mažei teko pranešti, kad neims tetis ašaros