Įkraunama...
Įkraunama...

Mėgstančios burbulus ir pokalbius ;)

Inkščia, kalba, urzgia, leidžia garsus. Dieną miega kaip užmuštas, o man į darbą.

vargšiukas, baisu jam...ir jo, ir jūsų gaila...mes tfu tfu tfu dar neturim problemų nei su fejerverkais, nei su kitais garsais, bet šitie dalykai bet kada gali prasidėti...mano pekinas tik nuo vidurio savo gyvenimo kažkur pradėjo bijoti paniškai griaustinio ir fejerverkų.

Atsakyti

Mona, tai lodorius irgi neseniai parodė savo tikrą snukį. O sekmadienį lygiai metai kai mes jį įsišuninom.

Atsakyti

labas rytas,

Labas rytas.

Savaitaglis jau cia pat. Jauciat?

aha jauciu, kur nejausi siandien pas  gydytoja  po  operacijos, kazi  kokiu naujienu jis man  paruoses :)

Paziurinejau delfi. Dzieve dzieve, kokius briedus raso. Mol lietuvius deportuoja :oh: :lol: :lol: :lol:

bet tai baisiausia, kad  lietuviu bendruonenes pirmninke UK i takta  musa. Tu ja rinkai, girdejai?  facebookas uza priesiskai nusiteikes  del jos kalbu.

Oi kaip norėčiau šitos 😍 https://www.tkmaxx.c...ress/p/51084745

maciau jau I.Elija   pasisiule, bet  jeigu  busiu  parduotuveje paziuresiu  :)

Mona, tai lodorius irgi neseniai parodė savo tikrą snukį. O sekmadienį lygiai metai kai mes jį įsišuninom.

palik lodoriu  ramybeje, kada gi buvo  toks vejas  trunkantis  jau savaite?! O mane pazadino  zoles pjovejai aplink nama :) bt  uz tai skaniai  zolyte dabar kvepia :)

Atsakyti

Sistina, aš jį paliksiu ramybėje kai jis man išsimiegoti leis.

Atsakyti
QUOTE(Upjora @ 2019 03 15, 11:13)
<p>Sistina, aš jį paliksiu ramybėje kai jis man išsimiegoti leis.</p>

nu tai priimk į lovą, prisiglausk ir nurims jis mirksiukas.gif ir tu išsimiegosi ir jam gerai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nainai: 15 kovo 2019 - 12:15

nu tai priimk į lovą, prisiglausk ir nurims jis mirksiukas.gifir tu išsimiegosi ir jam gerai

Jei aš jį į lovą priimsiu, sužadėtiniui teks palikti šeimyninį guolį.

Atsakyti
QUOTE(Pinot noir @ 2019 03 15, 09:57)
><p>Kokios markės čiužinys? smile.gif <

Taigi yra nuoroda ax.gif

QUOTE(Laukinė orchidėja @ 2019 03 15, 11:27)
Sveikinu įsigijus gerą pirkinį.  bigsmile.gif  Kaip faina, dar pagalvėlę gavot. </p><p>Aš savuoju džiaugiuosi, pasaka miegot, MB irgi krykštauja kaip mažas vaikas, kaip gera jam ant Lono čiužinio.  biggrin.gif </p>

Aaaciu, laukiu nesulaukiu dabar bigsmile.gif
Atsakyti

Sistina, aš jį paliksiu ramybėje kai jis man išsimiegoti leis.

Tu su veju kovok ne su šuniu nu 😆

Atsakyti

labas rytas,

aha jauciu, kur nejausi siandien pas  gydytoja  po  operacijos, kazi  kokiu naujienu jis man  paruoses :)

bet tai baisiausia, kad  lietuviu bendruonenes pirmninke UK i takta  musa. Tu ja rinkai, girdejai?  facebookas uza priesiskai nusiteikes  del jos kalbu.

maciau jau I.Elija   pasisiule, bet  jeigu  busiu  parduotuveje paziuresiu  :)

palik lodoriu  ramybeje, kada gi buvo  toks vejas  trunkantis  jau savaite?! O mane pazadino  zoles pjovejai aplink nama :) bt  uz tai skaniai  zolyte dabar kvepia :)

ojezau, kaip pavydziu   :wub:   . Kokiam tu cia  rojaus kampely gyveni?

Jei aš jį į lovą priimsiu, sužadėtiniui teks palikti šeimyninį guolį.

sakai, suzadetinis irgi cyps ir kauks per nakti? :hmm: :D

linamog, su puikiu pirkiniu. :4u:

Sveikos visos.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo savaitė: 15 kovo 2019 - 12:46

8p.m. dukryte tokia miela, stoju i leliuko niurkytoju eile. :D Einu toliau skaityti. 

orage, su volviaku, gero tau vazinejimo. :4u:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo savaitė: 15 kovo 2019 - 12:58

Sveikos, 

Jooo, vėjas pas mus pagerintas, jau antra savaitė, neteisingai Upjora ant šuns pyksti. Ant vėjo tai ir aš pykstu, atsibodo jau. Paerzino pavasarinė šiluma vieną savaitę ir dingo. 

Sistina, tu tos bendruomenės istoriją irgi seki? Mane irgi stebina. Nei kas rinko, nei kas matė, bet ji už visus, labai atsiprašau, peza nesąmones ir mūsų tėvus gąsdina. Girdėjau gandus, kad ji su kažkokiu politiku Lietuvoje susijusi, su kažkokiu kuris a la emigrantus namo pasikvies. Tai ir šneka nesąmones. 

Atsakyti

Sveikinu įsigijus gerą pirkinį.  :bigsmile:  Kaip faina, dar pagalvėlę gavot. 

Aš savuoju džiaugiuosi, pasaka miegot, MB irgi krykštauja kaip mažas vaikas, kaip gera jam ant Lono čiužinio.  :D

o tavo kuris iš Lonų?

jau pusmetį kaip negaliu apsispręst.

Atsakyti