Įkraunama...
Įkraunama...

Mėgstančios burbulus ir pokalbius ;)

nuo screen shooto nuskaito ta koda?

Viskas puikiai veikia, su wizair skridau atjungus mobilius duomenis ir nei karto nepastrigau :) 

Atsakyti
Fate, fabar vaikams daznos alergijos, tai ir kvepuoja per burna
Atsakyti

musu patirtis kitokia tai noriu papriestaraut. Vidurinele dukra rekordiskai ilgai-5 metus atnesiojo breketus, sugedusio/taisyto danties iki siol nei vieno (primenu, zmogui 23 metai). Jokiu vidiniu lanku nesiot neprisake, dantys grazus ir tiesus ( po breketu nuemimo praejo beveik 6 metai).

Ir nevadinkit breketu briketais. Briketai- suspaustos pjuvenos kieto kuro katilams.   :liezuvis:

Labu

Breketai tikrai dantu negadina, gadina blogas valymas. Nes paprastai sugenda aplink breketa.

Labas rytas

Atsakyti

Mano odontologe sake, kad nuo dantu priklauso, pagadins juos breketai, ar ne.

Atsakyti
Labas rytas, Elija, Alta va dedu, kažko panašaus, bet ne balto ar juodo, ir galėtų būti trumpesne
vartotojo įkelta nuotrauka

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti

Mano odontologe sake, kad nuo dantu priklauso, pagadins juos breketai, ar ne.

Aš kaip ir Keine, manau, jog nuo

priežiūros. 

Atsakyti
Na tokios sintetikos tai pilna manau.
Lyg linine buvo kriterijuose.
Yra vadinamo isploninto lino , linas panasus i marle .
Bet turbut tekstu siutis paciai.
Atsakyti

Tokias tunikas geriausia pirkt išvykus. Nes ir kaina patrauklesnė nei Lt ir pasirinkimas kitas. Beveik iš visų šalių parsivežu po pliažo rūbelį. 😊

Atsakyti
QUOTE(Blueta @ 2019 03 15, 08:05)
<p>Tokias tunikas geriausia pirkt išvykus. Nes ir kaina patrauklesnė nei Lt ir pasirinkimas kitas. Beveik iš visų šalių parsivežu po pliažo rūbelį. 😊</p>

Nusimato atostogos Kretoje, esam nekartą ten buvę, tikrai kažko panašaus nemačiau, aišku tu per galvą velkamu tunikų ar suknelių pilna.
Atsakyti
Kvyyyy, uzsisakiau ciuzini, dabar jam akcija, pagalvele dovanu, nemokamas pristatymas, ir dar turejau 10eur koda. Skirtingo kietumo abi puses, tikiuosi, prisitaikysim. Su metru dar permieravau senaji, del visa ko, kad dydi tinkama nusipirkt.
Atsakyti

Paziurinejau delfi. Dzieve dzieve, kokius briedus raso. Mol lietuvius deportuoja :oh: :lol: :lol: :lol:

Atsakyti

Paziurek cia.Jeigu ka -atsiusiu.

https://www.tkmaxx.c...:inStock&page=0

Oi kaip norėčiau šitos 😍 https://www.tkmaxx.c...ress/p/51084745

Atsakyti