Įkraunama...
Įkraunama...

Mėgstančios burbulus ir pokalbius ;)

Minu į sportą ir burbulų. 

Atsakyti

Nu šunininkų temoj tokiais atvejais pataria, pasiimi susuktą laikraštį ir trankai per galvą... sau. Už tai, kad palikai  :D​ 

Žvengiu garsų, nes grįžus radau mažės piešinius į skutelius praleistus :D

Atsakyti
QUOTE(Intemora @ 2019 03 10, 15:42)
<p></p><p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Acqua Alta" data-cid="72377998" data-time="1552221058">Acqua Alta, 10 Kov 2019 - 14:30, parašė: Intemora , mandagiai pasakius , pagalvok ar pati cia pritapsi?</blockquote> Nebuk tu mazas vaikas,as esu cia seniau nei tu. Visko maciau.

Dristu abejot del seniau nei tu ,o but mazu vaiku gal jau leisi , na suvaiket ant senatves?
Atsakyti

Alta, as pamenu kai tu atėjai.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Intemora: 10 kovo 2019 - 15:48

Nu šunininkų temoj tokiais atvejais pataria, pasiimi susuktą laikraštį ir trankai per galvą... sau. Už tai, kad palikai  :D 

🤣 😂😂😂

Atsakyti

O tai  kaip čia gavosi? tai dabar šita tema tikra, ar kaip?

Nesekiau labai šiandien ginčų.

Atsakyti

Pinot noir, 10 Kov 2019 - 15:55, parašė: O tai kaip čia gavosi? tai dabar šita tema tikra, ar kaip? Nesekiau labai šiandien ginčų.
Kur nori ten rasyk. Bet turbūt pasiliksi čia.
Atsakyti

Abi temos tikros. Laisvas pasirinkimas kur ir su kuo nori bendrauti.  :4u:  Teks skaityti kas aCitiko  :D​ 

Atsakyti

Kur nori ten rasyk. Bet turbūt pasiliksi čia.

Aš be tavęs niekur. Kas mane prajuokins? :)​ 

Atsakyti

O Alta čia yra? einu skaityt.

Atsakyti

Pinot noir, 10 Kov 2019 - 15:58, parašė: Aš be tavęs niekur. Kas mane prajuokins? :)
Alta liepė galvot,sako ,kas aš čia nepritapsiu.tik galvoju kiek metų pritapau,o dabar jau ne😂.gal reik patikrint. Nors va dvi temos,tai daugiau veiklos. Tik spėk rašyt.😁
Atsakyti

Čia kita tema ir kitokia, spa  burbulai ir pokalbiai malonūs, diskusijos, o ne rietenos. Ir tikiuosi jos neteks man rakinti :D

Atsakyti