Įkraunama...
Įkraunama...

Draugiškos Londono gyventojos. Jeigu esi Anglijos gyventoja, prisijunk ir tu.

Laba, 

Mielai būčiau pasidalinusi foto, bet, kad mes tokiame gluškaimyje gyvenom, be normalaus interneto ryšio. Vyras buvo pasiėmęs darbo, tai stovėdavo prie kiekvieno stulpo ranką iškėlęs, mažum ryšys atsiras  :D  :D 

Šiaip, pailsėjom fainai. Atrodo visai netoli nuo kelto, nieko ten gero nebus, bet susidėliojo viskas idealiai. Aplankėm kelis pajūrio miestelius-kurortus. Netyčia pataikėm į Antrojo pasaulinio karo tokią kaip parodą-mugę. Ten buvo daug karinės technikos, žmonės apsirengę anų laikų apranga. Buvo įrengtas karo mūšio laukas, ligoninė, paprasti namai. Ir, viskas iki smulkmenų seni rasti daiktai. Neįtikėtina. Galima buvo ir nusipirkti visokių senų daiktų, pas prancūzus kainos draugiškos. Antrojo pasaulinio karo šautuvas 60 eurų  :rolleyes: 

Aplankėm miestą ant kalno, kėlėmės su funikulieriumi. Aplankėme ruonius. Nuomavom dviračius, kurio takas vedė palei jūrą, o ten ruoniai gyvena. Oras buvo karštas, sugebėjau dar kartą nudegti. Atrodau tragiškai. Žodžiu, viskas buvo liuks. Dar tiesa į prancūzišką sendaikčių turgų pakliuvom, irgi  labai įdomu buvo. Grįžtant apsipirkom, kas batų, kas maisto, kas vyno  :D 

Šį savaitgalį laukia LT, o paskui jau bus galima ir SM mytą organizuoti, reikia iš Novos knygas atsiimti  :D  :D 

Ketvirtadienį vaikai grįžta mokyklon, o aš tik šiandien naujas uniformines kelnes nupirkau  :rolleyes:​ 

Atsakyti

Laba dar  :D 

Ar jūsų vyrai krepšinį žiūri?

Maniškiui rytoj prasideda sezonas. Pagaliau vėl turėsiu laiko knygas skaityti. Nes, kasdienybėje labai sunku jo atrasti. 

Gal jau ką nužiūrėjot iš rudeninių gėlių? Vis matau, kad pomidorų derlius šiemet nemažas. Kaip pas jus?

Atsakyti
Labukas

Kase,jei pataiko,tai ziuri,bet siaip labai neseka biggrin.gif
Geliu nekeisiu.. Is vis noreciau atrast kokias daugiametes,kad nereiktu kasmet persodint..Dabar begonijos pasodintos,auga neblogai mirksiukas.gif

Pomidoru nesodinau biggrin.gif Uz tai zemuoges labai graziai auga biggrin.gif
Atsakyti

Maniskis ziuri kai pataiko, bet taip be dideliu aistru, sensta muset  :D 

Geles dar kai kurios zydi ir zydes kol atsals, gal nieko rudeniui naujo ir nesodinsiu, na nebent kazka pamatysiu ir labai jau uzsireiks. O pomidoru derlius tai labai geras, gaila tik kad visi vienos  rusies, dar vynuogiu daug siemet, tik labai jau daug biciu/vapsvu ant kekiu prisede irgi valgo, ranka atsargiai reik tiest.

Atsakyti

Labukas

Lyja... Slapia bus dirbt.. O dar mokyklos siandien prasideda,tai ir trafiku bus daugiau smile.gif
Atsakyti

Jau vakar pastebėjau, kad keliai vis labiau užgrūsti darosi. Maniškiai rytoj pradeda  :4u: 

Laba  :4u:​ 

Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2019 09 04, 09:56)
<p>Jau vakar pastebėjau, kad keliai vis labiau užgrūsti darosi. Maniškiai rytoj pradeda  4u.gif </p><p></p><p>Laba  4u.gif </p>

O tu moki uz mokykla? Cia su tokia viena snekejau,jos vaikas prades primary jusiskes mokyklos,tai sake taip pusiau neoficialiai, bet renka pinigus.. Keli simtai uz metus.. Gali kaip ir atsisakyt moket,bet pasakojo,kad tada mokytoja prie visos klases taip paima ir ala netycia paskelbia,kad va tokia ir tokia dar nesusimokejo..
Nesigincijau,nes nezinau.. gal ir tu moki..
Atsakyti

Oho, skamba nelabai kaip toks neoficialus pinigu rinkimas, nesu girdejusi kad mokyklos cia taip darytu.

Mano maze irgi pradejo mokykla siandien. 

Atsakyti

Tikrai taip. Nėra, kad agresyviai reikalautų, bet vis atsiunčia statement į namus, kiek sumokėjai. Sistemoje kur moki už maistą, visada yra įrašai kiek parėmei mokyklą. Per susirinkimus, jie tipo paskaičiavo, kad normali suma yra 80 svarų į mėnesį vienam vaikui. 

Mes esam parėmę, man negaila. Veža vaikus į miuziklus nemokamai. Nu blyn, kai pagalvoji, gi kainuoja. Kažkaip yra grąža tų įmokėtų pinigų, tai nepikta. Ne kas mėnesį mokam. Mėnesinė suma man per didelė atrodo. Bet, laikas nuo laiko paremiam. 

Va, futbolui sumoki kosmosą ir neaišku už ką. Dabartinis klubas prašo net klubo kavinėje savanoriauti. Aš jau vyrui sakau, blyn, pinigus sumokėjus, norėčiau, kad mane aptarnautų kol mano vaikis jiems įvarčius muš  :lol:  :lol: o aš šalsiu lauke  :lol: 

Atsakyti

Eina sau, 80 per menesi tai cia ziauriai daug. Man tai nepatiktu jei taip pinigu prasytu, butu nesmagu neduoti, o duoti irgi nenoreciau, na kokius 20 metams gal, zodziu tokia dilema ir spaudimas mane slegtu. 

Musiskiu vidurine mokykla irgi veza uz dyka, as net stebejausi kad i tokias nepigias isvykas vykdavo, ziuresim kaip mazaja vezios, ar baigesi veziojimai.

Atsakyti
Labas rytas

Turejau 2 iseigines, bet net nepastebejau kur jos praejo. Buvau pas gp, vakar dar krauja pridaviau. Jauciu kad gelezis vel kazkur gastroliuoja biggrin.gif

Heida, ne dar nesipildem. Palikau siuos reikalus savaitgaliui mirksiukas.gif

Giega, o jusu seima ar jau susitvarket sitys dokus?

Atsakyti
Labukas

O as siandien laisva biggrin.gif Varysiu veliau i Romforda,gal bus norinciu kavos isgert?

Man irgi nepatiktu tokios rinkliavos... Nors kaip ta drauge issireiske,kad tiek susimoket vis tiek maziau,nei kad i privacia mokykla leistu.. Na nezinau,maniskiai baige paprastas mokyklas biggrin.gif

Niekas is musu dar nesusitvarke biggrin.gif Turbut paskutines dienos laukiam biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo giega: 05 rugsėjo 2019 - 09:11